Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Rita Rudaini Rajin Bersenam Pun Kena Tuduh Bukan-Bukan

17-12-2020 02:16 PM|Oleh: Saiful| Komen: 78

Rita Rudaini nampaknya bengang dengan seorang netizen yang meninggalkan komen menuduhnya bukan-bukan.

Kata individu tersebut, Rita kini dilihat rajin bersenam semata-mata mendapat tawaran untuk menjadi duta produk.


Foto: IG

"Gigigh sungguh bersenam. Dapat jadi duta prosuk ke atau untuk produk kecantikan rambut ke. Atau takat berlakon drama biasa-biasa je," tulisnya.

Kredit foto: via beautifulnara

Tidak berdiam diri, Rita membalas komen tersebut dan meminta individu tersebut agar melakukan usul periksa dahulu sebelum meniggalkan sebarang komen.


Kredit foto: via beautifulnara


Rita juga mempertikaikan apalah agaknya kepentingan dirinya sampai ada yang terlalu 'mengambil berat' tentang apa yang dilakukannya dalam kehidupan seharian.


Sebelum ini Rita ada memuat naik rakamn video dirinya bersenam bersama seorang pelatih kecergasan.



Alahai, bersenam pun kena tuduh bukan-bukan. Sabarlah Rita! -CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 78
Komen

Previous : Pernah 'Down' Dengan Sikap OCD Zamarul Sampai Diana Rafar 'Surrender'

Next       : Rahang Terkehel, Naim Daniel Kemalangan Ketika Bertolak Pergi Kerja

Komen Terbaru

Quote songket_merah 16-1-2021 03:50 PM
Bump thread lama, maintenance dia 10K sebulan tak cukup kalau lawa macam ni,
haruslah lebih dari tu

nak jaga muka, kulit, badan, rambut, kuku, pakaian, kening, gigi, you name it la

makin berumur makin mahal nak maintenance dik non....

apa pun dia memang lawa sbb mix Siam kan....

Lain-lain Komen

Quote trexxxxxi 17-12-2020 02:28 PM
Y tade komen lagi nih
Btw hakak Rita, chuols makin menampakkan tanda-tanda kertu yach



Done bawang
Quote NazRysha 17-12-2020 02:32 PM
da nampak kertu kan
tapi tetap cantikssss
Quote wak_pijah 17-12-2020 02:34 PM
trexxxxxi replied at 17-12-2020 02:28 PM
Y tade komen lagi nih
Btw hakak Rita, chuols makin menampakkan tanda-tanda kertu yach
...

Mmg dah kertu pun, tp acah muda rumajaa.

Dia lahir tahun 76 kot sis ghaser?
Quote slyfynx 17-12-2020 02:35 PM
Start dah komen netizen.
Haish.
Bosan la thread ko Sepul
Biase aku suke baca thread ko sbb nk baca cacian ummah forum je
Quote Belibis 17-12-2020 02:50 PM
NazRysha: da nampak kertu kantapi tetap cantikssss

Seiring perjalanan masa la sis.takkan kekal selamanya muda jelita.
Quote per706 17-12-2020 02:52 PM
Tolak tepi mulut kecoh tu


Dia cantik
Quote MeghanK 17-12-2020 02:53 PM
alamak dah nampak sign of aging tapi logic la umo beliau pon dah berapa..

on topic..farah_najwa gundu ke orang eksesais pon boleh jadi point
Quote Redmyvi 17-12-2020 02:53 PM
Cantik kulit dia...

Okla cantik dia sesuai dgn usia dia..

Semua orang akan kertu jugak kan..

Dah makin berusia ni relax2 jer.. tak payah layan sangat netizen tu haa..
Quote anilanil 17-12-2020 02:57 PM
Dia ni ageing gracefully. Tak semua org camtu. Maybe fara_najwa salah seorang drpnya...
Quote husna_amal 17-12-2020 03:01 PM
Mungkin yang menyindir tu sebenarnya lelaki yang pernah kecewa atau frust menonggeng sebab tak dapat mengorat rita.
Quote arffa 17-12-2020 03:05 PM
bagi aku dia cantik la pada umur dia. la ni semua orang sedar kepentingan jaga kesihatan. kita semua tak kan muda selamanya.
Quote MadameOnion 17-12-2020 03:06 PM
rita kalau tak meroyan aku suka je dia..mai meroyan dia.... hmmmmmmm
Quote ninnamina 17-12-2020 03:25 PM
Kenapa sheol tak berlakon dah ek ke ada je drama1 latest dia.
Quote AshkieLa 17-12-2020 03:26 PM
kalo tolak tepi peel dia dgn ex pasal kes macam2 sebelum ni, cantik sesuai dengan umur dia...
gambar first yg belakang dia ade lelaki tu... obvious ageing lagi2 bahagian leher.
Quote Nenolen 17-12-2020 03:27 PM
Rita tetap cantik di mata kaka...mmg heroin material...if muda lagi sure lulus ujian nak berlakon kdrama...set2 mcm dia nie mmg taste mamat korea...
Quote Normabaru 17-12-2020 03:28 PM
For her age boleh buat gini kira fit laaa... Penah tgk dedepan.. Kulit no mekap dia mmg bersih tinggal lagi mulut dia je serem sikit.. Cm kaka lols
Quote manehnya 17-12-2020 03:33 PM
Masalah dia try hard sgt nak nmpak mcm muda remaje
Perasan sgt awet muda n lawa dr org lain..

Siang tunjuk bontot dada video work out,

Malam acah2 mngaji pulak maknjanda ni

Bila org kecam sikit, defensive much



Quote manehnya 17-12-2020 03:34 PM
ninnamina replied at 17-12-2020 03:25 PM
Kenapa sheol tak berlakon dah ek ke ada je drama1 latest dia.

Dia mau ka blakon jd mak

Nak jd leading heroin ja

Quote kucingitam 17-12-2020 03:35 PM
sakit aati bener netijen ni ya..

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top