Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Khai Pernah Kena Perli Artis Miskin, Rosma Sampai Tak Dapat Sponsor

16-12-2020 02:27 PM| Komen: 63

Foto: IG

Penyanyi yang kini sudah menceburi dalam bidang perniagaan, Khai mengakui pernah menerima sindiran dan kutukan ketika di awal pembabitan dalam karier seni.

Meskipun begitu, bintang kelahiran program realiti nyanyian Akademi Fantasia musim pertama ini memberitahu, dia dan isterinya, Rosma mengambil segala kutukan tersebut sebagai satu semangat untuk berubah ke arah yang lebih baik.


“Dulu Wife sy kena perli smpi x dpt sponsor masa keluar AF sebab itulah dia nekad nak Kurus!

“Sy pula dulu kena perli Artis miskin sebab itulah sy nak Berjaya & Kaya!

“Jadi perli itulah punca kami semangat nak berubah! Thanks!

“Lepas ni jgn marah kalau ada org perli2 tau!,” tulisnya menerusi laman media sosial Twitter.


Dalam pada itu, peminat turut memberikan respon dan berkongsi cerita di ruangan komen entri berkenaan.

Terdahulu, Khai dan Rosma telah mendirikan rumah tangga pada April 2008 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Muhammad Amzar Danish, 10 dan Nur Amani Damia, 5 dan Nur Alya Dhania, setahun. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 63
Komen

Previous : "100% Duit Sendiri" - Anak Azhar Sulaiman Mohon Maaf Tunjuk Perbelanjaan Bulanan

Next       : "Juri Lebih Tahu Apa Yang Diinginkan," -Naim Daniel Langsung Tak Kecewa

Komen Terbaru

Quote cincaumanis 18-12-2020 06:02 PM
Bertabahla uolls, semoga terus maju jaya. Rezeki sentiasa ada untuk orang yang rajin berusaha.

Lain-lain Komen

Quote rogayahtop 16-12-2020 02:37 PM
retis ke? jadi retis sebagai batu loncatan jual gelang rege 10 hengget beribu2.

elok la kut naikkan ekonomi masyarakat mat rempit masuk maharaja lawak boleh jadi jutawan.

kalau omputih cakap stop making stupid people famous, akak rasa stop calling untalented people retis. semak dik non retis program2 sampah
Quote Normabaru 16-12-2020 02:38 PM
Edited by Normabaru at 17-12-2020 12:22 AM

Maaf xblh tgk si khai rosma ni lelama..

Nmpk naw tuwe sgt sblm usia.. Tp fefeeling masih relevant dlm industry..

Walhal sorg mcm yusry edisi xsiap sorg lg mcm makcik jual kpap angin esp part kening.. Kaka is kenooootttttt
Quote buapakperut 16-12-2020 02:52 PM
tak releven thread inni
Quote buapakperut 16-12-2020 02:52 PM
tak releven thread inni
Quote bulalof 16-12-2020 03:01 PM
so? what?
Quote mosti 16-12-2020 03:06 PM
X suka lah couple ni.sombong. Mungkin dia rasa diri dia hebat. Almaklumlah dah kaya.
Quote missyL 16-12-2020 03:12 PM
Next episode on hidup sape sgt ssh n sedih before berjaya jadi jutawan lol
Quote Kurex 16-12-2020 03:21 PM
Anak2 dorang ikut muka rosmah...
Quote wookiehoney 16-12-2020 03:27 PM
retis lagi ke pun
Quote Sachacha 16-12-2020 03:28 PM
Anak anak tu selepuk muka rosmah ye
Quote lotionmilo 16-12-2020 03:43 PM
Dah kaya ke sekarang? Jual apa?
Quote bungarose 16-12-2020 03:46 PM
Nih geng anak didik mentor yang samer ker?
Throwback zaman susah zaman dukalara untuk raih peminat beli produk
Quote namieamuro 16-12-2020 03:47 PM
dah mmg kewajiban setiap retis ceritekan kesusahan kisah lampau gituh mohon asterok jgn pgl deme ni untuk next GV
Quote exclusive_vvip 16-12-2020 03:48 PM
namieamuro replied at 16-12-2020 03:47 PM
dah mmg kewajiban setiap retis ceritekan kesusahan kisah lampau gituh mohon asterok jgn pg ...

alangkan anak Dato’ K pun leh citer pasal kesusahan...takleh blah btol la..hahaha
Quote LadyCarefree 16-12-2020 03:50 PM
Xde nak dibanggakan pun korang ada duit sbb jual produk timbang kilo untuk kurus kan?
Quote NEmma 16-12-2020 03:51 PM
Wow, saba jap. Masing2 berlumba jaja kisah sadis ni.. Soeb - - > Sarah - - > Nabil - - >Fizo Omar.. Lagi sapa sebelum ni?

Sudah2 la tu.. Nak niaga, niaga jelah.. Kisah lain2 tu simpan. Tak perlu throwback dah.
Quote namieamuro 16-12-2020 03:51 PM
exclusive_vvip replied at 16-12-2020 03:48 PM
alangkan anak Dato’ K pun leh citer pasal kesusahan...takleh blah btol la..hahaha

itu lagik tak bole blah se-geng dgn alep shukri yg tetibe dulu hiidup susah padahal mak die bukan org tak kenal siape
Quote Capoicapoi 16-12-2020 04:11 PM
rosma ni.. boleh x dia warna kan sikit kening tu..  terganggu betul tgk dia.. kata retis.. elok2 lah sikit
Quote slyfynx 16-12-2020 04:29 PM
Start dah taktik Mickey Mouse dipergunakan lagi.
Pasni cite pengorbanan kat parents ye.
Jgn lupe.
Saya simpan duit untuk beli kereta, tp kesian tgk mak gi surau jalan kaki.
Jadi sy bina satu eskalator.

Lihat semua komen(63)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top