Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Pelacur Rusia Dan Uzbekistan Paling Mahal, Vietnam Paling Laris

16-12-2020 03:11 AM Komen: 116

SEBUAH pusat hiburan di Jalan Kuchai Lama, Kuala Lumpur yang diserbu Jabatan Imigresen dan seramai 27 GRO warga asing ditahan baru-baru ini.


KUALA LUMPUR: Selepas dicap sebagai hab pelacuran Asia dengan mengatasi Thailand, didakwa wanita Rusia dan Uzbekistan dikelaskan sebagai pelacur paling mahal manakala Vietnam paling laris. 

Caj khidmat persundalan setiap wanita berbeza mengikut negara, fizikal dan permintaan. Mengikut sumber, trend terkini ialah wanita Rusia dan Uzbekistan paling mahal dan aktiviti mereka banyak berlaku di hotel dengan membabitkan pelanggan mewah. 

Bayaran buat pelacur Rusia dan Uzbekistan mencatatkan harga paling mahal iaitu antara RM500 sehingga lebih RM1,000 bergantung kepada `sekali pakai, atau peneman semalaman, kata sumber....



Sumber : utusan.com.my

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 116
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote nanies 13-1-2021 10:38 AM
org putih mahal sikit sbb buah besar kot... kihkihkih

Lain-lain Komen

Quote Perawankota 16-12-2020 03:26 AM
Ada LG dorg eh kat sini. Ingat covid, masing2 dh balik kg
Quote sikatkutu 16-12-2020 03:41 AM
Perawankota replied at 16-12-2020 03:26 AM
Ada LG dorg eh kat sini. Ingat covid, masing2 dh balik kg


itu lah pelik..tak ada pulak kluster GRO. pilih bulu jugak covid ni..mustahil dorang ikut sop ketika service



Quote shark 16-12-2020 03:51 AM

uzbek rusia memang cun weh tp masalahnya tak longgar ke gasak ngan pensel 2B geng2 asia? rugi bayar je.. dorang ni kurang2 6 ke 7 inci baru rasa


Quote shark 16-12-2020 03:53 AM
Perawankota replied at 16-12-2020 03:26 AM
Ada LG dorg eh kat sini. Ingat covid, masing2 dh balik kg


tak kerja tarak duit.. janji jaga jarak 1 meter..pakai mask semasa kerja







Quote Perawankota 16-12-2020 03:59 AM
sikatkutu replied at 16-12-2020 03:41 AM
itu lah pelik..tak ada pulak kluster GRO. pilih bulu jugak covid ni..mustahil dorang ikut sop ke ...

Hihihi.. Nak ikut SOP apanya
Quote Perawankota 16-12-2020 03:59 AM
shark replied at 16-12-2020 03:53 AM
tak kerja tarak duit.. janji jaga jarak 1 meter..pakai mask semasa kerja

Hahaha.. Jarak 1 meter apanya aaa
Quote rainbowrainz 16-12-2020 04:32 AM
Mahal namatey..ayam pudu Tak nak ke
Tnyje
Quote ninja9 16-12-2020 05:42 AM
"Selepas dicap sebagai hab pelacuran Asia dengan mengatasi Thailand"

betulker??  ... sejak bila thailand kalah?  aku rasa mengarut statement ni..
Quote dudaberhias 16-12-2020 06:01 AM
shark replied at 16-12-2020 03:51 AM
uzbek rusia memang cun weh tp masalahnya tak longgar ke gasak ngan pensel 2B geng2 asia? rugi baya ...

tak sebab jejan russia punya pun besar 2b kaka...
kalau nak senak sila avoid jejan russia... sebabtu yang russia ni ramai je tasty dengan asian...
Quote yusryimran 16-12-2020 07:23 AM
shark replied at 16-12-2020 03:51 AM
uzbek rusia memang cun weh tp masalahnya tak longgar ke gasak ngan pensel 2B geng2 asia? rugi baya ...

adehhh mengekek aku gelak
Quote missyL 16-12-2020 07:24 AM
Tangkap arini. Esok ade lg.
Mcm x pnh abes je klo kes cmnie.
Quote Decaffeinated 16-12-2020 07:41 AM
Nasib baik aku tak minat sep2 kokesen ni... so ada aku kesah dorang mahal pun
Quote Tinot7 16-12-2020 07:42 AM
Ni nak hantaq depa balik kg ke camne ni?
Quote Abot 16-12-2020 07:55 AM
Yg mencelup pelacur ni x tkut hiv ke..penyakit kelamin ke. pastu blik celup bini die..silap2 bini kt rumah kene jngkitan. Pntng aku jntan x gune mcm ni.. mati lg baik
Quote monsterwife 16-12-2020 08:26 AM
Sebab tu bila i terserempak dgn minah2 drpd negara2 mcm tu i who are you kat sajok
Dah tahu mmng pelacur
Sama lah dgn gf pelakon dari maghribi tu
Kja apa kat Malaysia?
Ada Visa ke tu?
Quote padris 16-12-2020 09:20 AM
Abot replied at 15-12-2020 04:55 PM
Yg mencelup pelacur ni x tkut hiv ke..penyakit kelamin ke. pastu blik celup bini die..silap2 bini kt ...

Masalahnya geng2 jantan kaki celup ni tak mati awai.... Mungkin tuhan nak biar hidup depa bergelumang dgn dosa zina...
Siap bangga lagi dlm setahun ramainya betina aku dah f**k..
Quote husna_amal 16-12-2020 09:21 AM
Gadis vietnam terkenal dengan rupa lawa dan body yang kurus.
Quote xy_daen 16-12-2020 09:27 AM
Industri yang dah berusia ribuan tahun...
Quote Noraniza_Iblis 16-12-2020 09:42 AM
yg gro lelaki takde ke yg kokosenn..
kaka nk try.....

Lihat semua komen(116)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top