Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Hanis Tak Pernah Datang Tengok Saya Shoot Sebab Kami Segan" - Hairul Azreen

13-12-2020 05:48 PM| Komen: 50

"Ada orang datang set kita lah."

Hairul Azreen meluahkan keterujaannya apabila isteri tercinta menjenguknya di lokasi penggambaran.


Kredit foto: IG Hairul

Berkongsi di Instagram, pelakon itu mendedahkan Hanis Zalikha jarang melawatnya di set penggambaran kerana segan.

"Sepanjang kami couple dan selepas hidup bersama, isteri saya tak pernah datang tengok saya shoot sebab kami berdua segan," tulisnya.

Katanya, kali pertama Hanis menjejakkan kaki ke set penggambaran adalah ketika dia menjalani penggambaran filem Paskal.



"Hanis datang tengok saya berlakon sebab saya cakap saya bangga buat cerita ni. Kali kedua dia datang set filem WIRA dan buat kejutan sebab masa tu birthday saya. Kali ketiga di set filem PASAL KAU. Masa tu saya tembam.

"Semalam dia datang di set ADA HANTU!! Saya sebagai pengarah," luahnya teruja.



Rata-rata pengikut memuji kemesraan pasangan itu di ruangan komen. Malah, ada yang menyatakan perasaan rindu melihat Hanis kembali berlakon. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 50
Komen

Previous : Eizlan Yusof Dan Isteri Bakal Timang Cahaya Mata?

Next       : Cliff Umar Juara GV7, Bawa Pulang Wang Tunai RM100 Ribu

Komen Terbaru

Quote tipah89 15-12-2020 11:15 AM
hahah teringat i oll bukak sekejap cerita tentang dia kat netflix, xtahan tengok intro da geli geleman terus tukar cita lain.

Lain-lain Komen

Quote SayaSayangMama 13-12-2020 06:02 PM
So apa gossip nya...
Quote rosmahisham 13-12-2020 06:04 PM
Mencik la psl.lakibini ni..retis x de gred bak kata adek kurex hahaha.aku tgk video hz g set..knp dia jln mcm.x pandai pakai kasut tinggi npk terkengkang2 jln nye.
Quote Kurex 13-12-2020 06:07 PM
Tak tau apa yg perlu dibincangkan.. tap berharap sgt kekrul ada video cikcap
Quote Gumball 13-12-2020 06:24 PM
So..kita semua dijemput datang jugak ker cemana..?
Quote lattehazelnut 13-12-2020 06:47 PM
Sbb bini kau tau kau xde bakat..
Tgk yg final version pun seksa..
apatah lg masa shoot retake 100 kali..
Quote niena90 13-12-2020 06:48 PM
Oooo yg ko berlakon jadi bomba tu xnak jenguk pulak. Sbb ape? Sbb filem murahenn.
Quote toxicated 13-12-2020 06:58 PM
Ape bodoh sgt ayat dia ni. Tak pernah pegi set tp berderet list pegi set filem itu filem ini
Quote AshKetchum 13-12-2020 06:59 PM
menayang kebodohan kebimboan tak segan pulak ko
Quote Lengkong 13-12-2020 07:03 PM
toxicated replied at 13-12-2020 06:58 PM
Ape bodoh sgt ayat dia ni. Tak pernah pegi set tp berderet list pegi set filem itu filem ini

Hahahha..itu lah berkali2 pegi...tapi tak pernah pegi, mana satu yang betul


Quote doubleA 13-12-2020 07:08 PM
Dua ketul ni sesuai serasi bersama sangat
Quote Normabaru 13-12-2020 07:15 PM
Edited by Normabaru at 14-12-2020 10:23 AM

Hahahhaah.... If perasan.. Semua tudung keknis p lawat laki dia warna hitam. Tp tokey tudung
IMG_20201214_101555.JPG
IMG_20201214_101432.JPG
IMG_20201214_101510.JPG
IMG_20201214_101615.JPG
IMG_20201214_101452.JPG
IMG_20201214_101408.JPG
IMG_20201214_101633.JPG

Ok so kira tudung rasmi MELAWAT BABY DI SET LOKASI = HITAM

Muahahaha
Quote amyza82 13-12-2020 07:17 PM
Basic betul muka anak mak nani model 80an rega 90k ni
Quote lattehazelnut 13-12-2020 07:20 PM
doubleA replied at 13-12-2020 07:08 PM
Dua ketul ni sesuai serasi bersama sangat

Dulu rasa xde la bimbo sgt keknis.. da kawin agaknya berjangkit dgn laki kot..
Quote slyfynx 13-12-2020 07:32 PM
Bijik ape yang nk dibincangkan ni?
Eh, korang x up cite kemut sekeluarga lg.
Lama dah korang x up cite Jering jgk.
Quote Nham22 13-12-2020 07:33 PM
Yang die g perak tu ape bendenye..shooting juakan time tu paskal.. Kat lumut...keknis anak sorang time tu pon terpaksa bawak sorang kawan assist die....punyelah x boleh nak handle stress..
Quote Fafaaisa 13-12-2020 07:43 PM
Tak pernah datang tapi kali pertama dtg cite ni kali kedua cite tu....mana yg x pernah dtg nya
Quote doubleA 13-12-2020 07:50 PM
lattehazelnut replied at 13-12-2020 07:20 PM
Dulu rasa xde la bimbo sgt keknis.. da kawin agaknya berjangkit dgn laki kot..

Kalau dah berjodohan tu memang serasi bersama la tu ada la tu saling melengkapi dan punya persamaan
Quote Kakalongmu 13-12-2020 08:00 PM
Hurmmm... OK kaka purcaya kebohongan ini
Quote zeitabaei 13-12-2020 08:12 PM
Giler ke dia ni .the paskal tu gigih so keknis angkut kawan dia bawa g Sabah sbb nak jenguk so laki lemvab dia ..pastu shoot apa ntah Ada keknis videokan surprise Kat set..hilang ingatan ke

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top