Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Untunglah! Ameera Khan Dapat Banyak Jambangan Bunga, Tahap Sampai Boleh Buka Kedai

10-12-2020 12:34 PM| Komen: 67

Jika seseorang itu menyambut hari lahir, pastinya kita akan berikan hadiah seperti kek atau bunga sebagai tanda mengingati seseorang itu.

Tetapi kalau semua orang bagi bunga, macam mana agaknya nak simpan bunga-bunga itu semua agaknya ya?

Foto: IG

Pada 8 Disember lepas, adik kepada pengacara Neelofa iaitu Ameera Khan telah menyambut hari lahirnya yang ke-20 tahun.

Seperti yang diketahui, Ameera banyak bekerjasama dengan bermacam-macam jenama di Malaysia mahupun luar negara.


Sebagai tanda penghargaan dan mengingati, beliau telah menerima banyak jambangan bunga dan beberapa biji kek hari lahir.

Lebih mengejutkan, Ameera menerima lebih daripada 10 jambangan bunga pada hari lahirnya dan kini nampaknya beliau seperti boleh membuka kedai bunga di dalam biliknya.


Posting di laman Instagram miliknya telah dibanjiri dengan ucapan hari lahir daripada netizen yang turut tumpang gembira melihat biliknya dipenuhi dengan bunga.



Kalau dah banyak bunga macam tu, rasa macam boleh buat mandi bunga je. -CARI

Sumber: Hot FM

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 67
Komen

Previous : Tasha Manshahar Terharu Suami Tolong Basuh Pinggan

Next       : "Pergi Set Asyik Main Phone,Selfie,Buat Live,Tiktok Je," -Nabila Huda Warning Pelakon Baharu?

Komen Terbaru

Quote hinata_holic 7-1-2021 02:30 AM
MarissaMiller88 replied at 5-1-2021 10:45 PM
minah ni x wax bulu tangan dia ke? org kata...ramai yg kata la..ppuan tebal bulu tangan ni kuat se ...

Yeah quite agree the statement kuat tutt... Hahahaha

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 10-12-2020 12:43 PM
Berapa upah buka thread sheols ni?

Quote bluebutter 10-12-2020 12:43 PM
Kakakkk dia pakai niqab lagi kan.
Quote sharlenetexas 10-12-2020 12:44 PM
Mamatini tak dia zat zat kat anak pompuan bongsu ni ke?
Quote Normabaru 10-12-2020 12:47 PM
Dah la vodo and muka keras mcm paki tulen.. Ngaku diri Bxtch pula...
Mama zat masa preggy dia ni byk sgt jadi Slxt ke.. Kuikui
Quote krustykrab 10-12-2020 01:22 PM
Normabaru replied at 10-12-2020 12:47 PM
Dah la vodo and muka keras mcm paki tulen.. Ngaku diri Bxtch pula...
Mama zat masa preggy dia ni b ...

Bukan paki kaka tapi baka rohingya kampung coxbazar...
Quote lattehazelnut 10-12-2020 01:25 PM
X tangkap jerung da ke?
Quote nazzse 10-12-2020 01:43 PM
Sayang, baru 20 dah nampak mcm 40..
Org lain 20 lawa lagi
Quote Normabaru 10-12-2020 01:48 PM
krustykrab replied at 10-12-2020 01:22 PM
Bukan paki kaka tapi baka rohingya kampung coxbazar...

Hahahaa... Kijamnyehhhh..pai ti
Quote Normabaru 10-12-2020 01:49 PM
nazzse replied at 10-12-2020 01:43 PM
Sayang, baru 20 dah nampak mcm 40..
Org lain 20 lawa lagi

Setuju.. Dh la blajar kelautan hindi.. Mama zat lupa nk doa bg bijak ke ank yg ni
Quote RatuDunia94 10-12-2020 02:38 PM
sharlenetexas: Mamatini tak dia zat zat kat anak pompuan bongsu ni ke?


Mamatini rasa ada aura time beranakkan jahlop jah.. anak lain2 keluar mcm taik seketul gitu.. pluppp.
Quote Belibis 10-12-2020 03:14 PM
nazzse: Sayang, baru 20 dah nampak mcm 40..Org lain 20 lawa lagi

Baka sana memang muka tua.jantan2 yg kerja kilang walaupun baru 20an dah macam 40.siap pakej jambang janggut.
Quote Kurex 10-12-2020 03:16 PM
Dia walaupun nak nampak mewah mcm mana pun, tetap nampak murah
Quote EvieWanKenobi 10-12-2020 03:19 PM
ni aje ke pencapaian dia?
Quote buapakperut 10-12-2020 06:33 PM
tak terbako lak rambut ko posing gitu ek.
Quote tensic~ 10-12-2020 06:45 PM
aku rasa muka dia macam paki2 biasa je.. maybe la lawa tapi lawa yang average je la..
Quote esbok 10-12-2020 11:42 PM
boleh tak sapa2 sampaikan pada mek ni. boleh ke kalau modelling tu, bagi expression lain.
modelling utk banyak brand. tapi gaya sepesen je semua.

ibarat boleh je photoshop tempek satu muka je kat semua gambar.


Quote Nunie 11-12-2020 12:01 AM
Time pregnant dia, mama tini rasa apa?mesti rasa panas kan???
Quote Perawankota 11-12-2020 04:49 AM
Pada aku lawa lah dia ni, tapi perangai huduh.
Quote missyL 11-12-2020 08:19 AM
https://www.instagram.com/p/CIm0Ax-AVxZ/?igshid=1tlphg8f3wnj

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top