Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Pelakon Jelita Indonesia Ini Dakwa Ada Kebolehan Bercakap Dengan Hantu

8-12-2020 02:31 AM| Komen: 11



Pelakon opera dan juga bintang filem dari negara Indonesia, Syifa Hadju bukan sahaja memiliki rupa paras jelita, tetapi dikatakan mempunyai kelebihan berbicara dengan hantu.

Menurut portal Tribun News, Syifa berkata dia mempunyai kelebihan itu sejak sekian lama dan mampu juga merasai kehadiran ‘makhluk halus’ disekelilingnya.


Bagaimanapun Syifa berkata, kebolehan yang dimiliki itu hanyalah sewaktu dahulu dan beliau keliru untuk menerangkannya kepada umum.

“Boleh (berkomunikasi dengan hantu), tetapi itu dulu, saya dapat rasanya dengan lebih ketara semasa kanak-kanak tetapi bukan pada setiap masa.

“Saya masih keliru bagaimana untuk menerangkannya. Cuma kadang-kala dirasai dan adakalanya tidak,” ujarnya dalam video live Instagram bersama rakan bernama Rossa.

Menurutnya lagi tidak ada pun hantu yang kelihatan tampan ataupun cantik seperti dalam drama Korea, sebaliknya wajah hantu adalah sangat menakutkan.



Sumber: Tribun News


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 11
Komen

Previous : Nia Ramadhani Ketakutan Apabila Bapa Mertua Minta Kopi, Tak Tahu Berapa Sukatan Gula

Next       : Tegar, Isteri Terkilan Anak Dikata Mirip Bab*

Komen Terbaru

Quote EvieWanKenobi 9-1-2021 09:46 AM
harapkan cantik tapi tak bijak buat apa..

Lain-lain Komen

Quote abcdotcom 8-12-2020 04:28 AM
{:yameteh{:yameteh{:yameteh
Quote Kurex 8-12-2020 07:47 AM
Kalau tak claim......... Bukan leluhurrrrrr namanya
Quote husie91 8-12-2020 09:31 AM
Memang cantikkkk {:childlike
Quote husna_amal 8-12-2020 10:33 AM
Sengaja reka cerita bagi nama naik atau betul2 ni.
Quote MadameOnion 8-12-2020 11:40 AM
tolong cakap dgn hantu suka ketuk pintu tu suruh stop buat keja takda faedah
Quote Belibis 15-12-2020 07:17 AM
Arwah tamar jalis dah lama dikkkk..siap ada buku popular lagi.baik ko jadi penulis novel jer dari berlakon.
Quote trisnalovezul 24-12-2020 11:55 PM
Kurex replied at 8-12-2020 07:47 AM
Kalau tak claim......... Bukan leluhurrrrrr namanya

kamu cemburu sama kecantikan dia mungkinn...
Quote trisnalovezul 24-12-2020 11:59 PM
husie91 replied at 8-12-2020 09:31 AM
Memang cantikkkk {:childlike

kan..indonesian rmai wanita cantikk..cantik yang wanita malaysia ga ada...kerna itu laki indonesia ga pandang wanita malaysia tpi laki malaysia memandang wanita indonesia untuk dijadikan teman hidup mereka
Quote Weimann 25-12-2020 02:52 PM
Edited by Weimann at 26-12-2020 02:09 PM

Thanks for the information keep sharing such informative post keep suggesting such post.















Kroger ESS Schedule
Quote tikusmontok 8-1-2021 03:22 PM
Edited by tikusmontok at 8-1-2021 03:36 PM
trisnalovezul replied at 24-12-2020 11:59 PM
kan..indonesian rmai wanita cantikk..cantik yang wanita malaysia ga ada...kerna itu laki indonesia ...

hasil henjutan belanda

rupa leluhur

            






Quote EvieWanKenobi 9-1-2021 09:46 AM
harapkan cantik tapi tak bijak buat apa..

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top