Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ada Bunga Di Bahagian Kemaluan, Baju Ashira Didakwa Lucah Dan Seksi

7-12-2020 11:37 AM| Komen: 110

"Terpulang pada mata dan fikiran yang melihatnya!" demikian komen bintang Gegar Vaganza 7 (GV7), Ashira berhubung pakaianya yang didakwa netizen keterlaluan, seksi dan lucah.

Kata Ashira, dia tidak tersinggung dengan kritikan netizen terhadap pakaian yang dipilihnya untuk persembahan pada separuh akhir GV7 yang berlangsung meriah malam tadi.

Foto: IG

Malah, Ashira mengambil segala kritikan itu sebagai pembakar semangat dan berjanji akan lebih berhati-hati lagi pada masa akan datang.

"Bagi saya pakaian ini tidak menjolok mata pun... Ada lagi baju yang saya pernah pakai sebelum ini ketika menyanyikan lagu Fauziah Latif sampai kata saya tak pakai seluar. Tapi sebenarnya ada.


Foto: Gempak

"Apapun, terima kasih atas komen-komen dan selepas ini kami akan lebih berhati-hati.

"Saya okey, tak rasa sedih kecewa atau apa pun, saya hargai apa netizen katakan, saya ambil perkara ini positif sahaja. Terima kasih," jawab Ashira kepada Gempak.


media sosial dihujani pelbagai komen nakal netizen usai Ashira menyanyikan lagu Peluang Kedua (Nabila Razali) dan Don't Speak (Gwen Stefani).

Tulis netizen pakaian terbabit disifatkan terlalu ketat, seksi dan bunga merah yang dilekatkan pada bahagian bawah perut kurang sesuai. -CARI


Sumber: Gempak


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 110
Komen

Previous : "Ni Hanjing Namanya" - Nabil Mahir Bengang Gambarnya Dipakai 'Hanz' Di Tinder

Next       : Ayahanda Teruja Siapkan Baju Dan Tentukan Fesyen Sissy Imann

Komen Terbaru

Quote jari10 11-12-2020 09:25 PM
Maaf la ya.. Baju sedemikian memperlihatkan SEOLAH2 si pemakainya 'cheap' wahai ashira. Yg perekanya pun.. Tak kan tak alert. It s a big no letak aksesori sedemikian. Bodo!

Lain-lain Komen

Quote asmara_me 7-12-2020 11:43 AM
mmg baju semalam dan legging warna nude konsert sebelum tu memang tak patut pun. produksi tak peka.
Quote matbad 7-12-2020 11:51 AM
Bussssukkkkk
Quote manehnya 7-12-2020 11:52 AM
pempuan kaberet terdesak cari jantan
Quote LostStar 7-12-2020 11:54 AM
mcm poison ivy dia ni.. hahahha..
Quote sukacactus 7-12-2020 11:56 AM
Siapa designer dia
Tau la body dia kecik molek tp dah mcm balut kulit je tetap sexy
Kalau nak buat pants, pakai la kain tebal skit mcm ayu damit pakai smlm
Quote missBlackDahlia 7-12-2020 11:56 AM
aku pon terganggu dgn gerombolan bunga di situ
Quote Kurex 7-12-2020 11:57 AM
Mesti yg buat baju ni tahap sijil je. Atau buat baju2 andaman
Quote mesmerize 7-12-2020 11:57 AM
hahah tu la ai pun perasan malam tadi apasal dia pakai baju camtu.. bole pulak ada bunga2 ropol2 kat perut sampai atas toot dia.. mengingatkan ai pada baju stacy yang ada bulu2 hitam kat toot depan sambung sampai ke belakang
Quote Normabaru 7-12-2020 12:01 PM
Bila mcm ni nk kata perempuan ni naif lg ke mmg xde otak????? Hujung2 play victim... Pffttt
Quote Normabaru 7-12-2020 12:05 PM
jab multimedia n komunikasi dulu.. retis rambut pjg pon kne ban.. now? Dh pki nude like lucah n tayang secara live pon masih ok. Allah dh turun bala pon still nothing. Sigh
Quote prettyuglybabe 7-12-2020 12:07 PM
baju peserta ni dorang bawa sendiri ke?
ke production yang sediakan?
banyak yang hauk..
Quote olezzeli17 7-12-2020 12:11 PM
Bunga2 pulak tang molek je bkumpul banyak2 kat area pinggang sampai ke part tu.. Belum lagi lawak si Nabil yg ntah apa2.. Asyik2 cakap I like flower malam td.. Mata fokus kat tu je kot..
Quote TomyamPuteh 7-12-2020 12:11 PM
Mmg part tu org2 tua pggl bunga apa
Quote lotionmilo 7-12-2020 12:14 PM
Kang nampak camel toe lg korang maki
Quote naina 7-12-2020 12:16 PM
Yg baju nude rambu2 shining tu apsal.nampak seksi sgt..dah macam penyanyi dangdut dah
Quote stingerXIM 7-12-2020 12:19 PM
Lebih sesuai busana ini kalau kena bawa lagu TERATAI LAYU Ditasik Madu....

Kahkahkahkah
Quote Skuau 7-12-2020 12:19 PM
rileks...nanti..dia insaf,taubat,pakai tudung,berniqab la tu........
Quote ekselen 7-12-2020 12:21 PM
At first...pilihlah baju yg elok sikit. Dr byk2 baju xkan xde satu yg senonoh...poyo lah.. Nk jgk pilih suar nampak cameltoe..mcm bkn sengaja ke tu? Ke...kt kt bilik tarak cermin?
Quote budakmanentah 7-12-2020 12:22 PM
kalau nak letak bunga pon..buat la mcm tutu skirt..pastu letak bunga banyak2 kt keliling pinggang. xde la pelik sgt. ini tidak..segombol elok kat bahagian situ plk

Lihat semua komen(110)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top