Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Syafiq Kyle Ubah Imej Jadi 'Botak'

4-12-2020 12:34 PM| Komen: 29

Foto: IG

Tiada lagi rambut panjang ikal paras bahu! Itulah yang berlaku pada aktor kacak, Syafiq Kyle yang kini berubah imej dari seorang lelaki berambut panjang kepada ‘botak’.

Syafiq menerusi akaun Instagram miliknya akui seperti terpaksa memotong rambutnya yang panjang itu meskipun amat menyayanginya.

“Dear hair, I'm sorry I cut you, burn you and tie you up. But I will always love you,” tulisnya dalam kapsyen.


Menerusi entri tersebut, pelakon filem Pusaka itu memuat naik dua keping fotonya berambut panjang.

Namun menerusi IG Story pelakon itu memuat naik fotonya yang sudah ‘botak’.

Entri tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang rata-rata turut bersedih apabila rambut pelakon kesayangan mereka dipotong.

“Hurm sayangnya,” kata salah seorang warga maya.


“Kenapa botak? Tapi still handsome,” kata salah seorang peminatnya.

“Tak mengapa, pendek nampak muda,” kata salah seorang netizen.

Foto: Via Gempak

Pun begitu, Syafiq tidak membalas komen-komen tersebut, mahu pun memberikan apa-apa penjelasan mengenai imej terbaharunya itu.

Syafiq bagaimanapun difahamkan mengorbankan rambutnya demi menjayakan sebuah filem baharu bersama Astro. Dia bagaimanapun masih belum mahu mendedahkan mengenai projek terbaharu yang turut disertai oleh Aaron Aziz tersebut. -CARI

Sumber: Gempak

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 29
Komen

Previous : Alif Satar Bebas Covid-19, Luang Masa Dengan Keluarga Sebelum Kembali Bekerja

Next       : Sarah Hildebrand Masih Berahsia Punca Sebenar Buka Tudung

Komen Terbaru

Quote Normabaru 5-12-2020 11:35 AM
tbh sapik blkg sikit ni xhensemAmpon fantaik

Lain-lain Komen

Quote YomiuriLandMae 4-12-2020 12:40 PM
lately lps MCO ni sendu plak heols..
Quote riyadhK 4-12-2020 12:41 PM
Wangi la sikit nampak bila dah potong rambut ni
Quote slyfynx 4-12-2020 12:43 PM
Blkg sikit capik
Quote lolipopbiru 4-12-2020 12:47 PM
dia botak sbb utk wtk filem baru

[ig]https://www.instagram.com/p/CIRkIjnFlx0/?igshid=k9s0k1cispdy[/ig]
Quote fadz84 4-12-2020 12:49 PM
Cm sendu je capik skrg..
Quote nolya 4-12-2020 12:56 PM
YomiuriLandMae replied at 4-12-2020 12:40 PM
lately lps MCO ni sendu plak heols..

U kena fahamlah MCO membatasi semua aktiviti kehidupan manusia dlm pelbagai bidang. Semoga selepas pandemik ni nanti, keadaan akan kembali normal dan semua orang dpt mencari rezeki lebih baik lagi.  Amen......
Quote September14 4-12-2020 01:19 PM
Ada rmbut kira botak ke
Quote shaiy 4-12-2020 01:56 PM
okehhhhhh noted
Quote bulalof 4-12-2020 01:57 PM
haakk aaalllaahhhhhhhhh....

potong rambut pun nak shout out much!
Quote Gingerly 4-12-2020 02:02 PM
Wah, wajah dia ni betul2 serupa dengan exstaff i. Bezanya budak i putih dan kurus tinggi. I suruh masuk MLM sebab dia kelakar. Tapi dia segan. Ada satu lawak loyar buruk dia yg tak berapa jadi...

Me dgr girl berseloroh "boy ni boleh tahan buaya jugak kak".. diknon boy- "eh kau ni banjir takda mana ada buaya2 naik" wajahnya tersipu malu dan kosong

sekian terima kasih.
Quote kembarsiti 4-12-2020 02:06 PM
Mimilana mendonia capik menyendu... fair much. Dulu capik mendonia mimilana baru nak up...lps mimilana femes tetibe capik declare dorg mmg kapel
Quote awenda507 4-12-2020 02:17 PM
Lg helok botak dpd rambut pjg yg nmpk kepam dan selekeh
Quote lattehazelnut 4-12-2020 02:35 PM
Mcm la xboleh tumbuh balik.. dua bulan cukup jd mcm biasa.. nk laju mkn sugardoll..

botak yg xboleh tumbuh balik or gugur sbb chemo ke, boleh la sedih2..
Quote cicicumel 4-12-2020 02:37 PM
Dia ni kuat g gym tapi x sado pon.. Just nice..
Quote RVP20 4-12-2020 02:47 PM
Filem baru aksi dgn Astro Shaw ..
Rasanya ada Mimi sekali & directed by Soul Yusof
Quote cucuq 4-12-2020 02:48 PM
sorry capik xhensemm
Quote bakingsoda 4-12-2020 02:59 PM
ada rambut ke takde tetap nampak cam pervert
Quote AppropriateNick 4-12-2020 03:02 PM

dah taste ko mcm naim daniel jek kan, selayaknya
Quote cucuq 4-12-2020 03:18 PM
AppropriateNick replied at 4-12-2020 03:02 PM
dah taste ko mcm naim daniel jek kan, selayaknya

naim daniel pon bukan my taste ok..koserrr..

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top