Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dia Nakal, Tapi Tak Pernah Aniaya Wanita"- Joy Revfa Kena Tempias Kes Da'i Syed

27-11-2020 11:57 AM|Oleh: LilRose| Komen: 164

"Kalau tuduhan tu benar, mohon mangsa tampil supaya kedua-dua belah pihak tak teraniaya."

Joy Revfa berkata demikian di InstaStorynya berikutan menerima banyak mesej di laman sosial berhubung isu kontroversi Da'i Syed merogol seorang gadis.


Kredit foto: IG

Katanya, Da'i Syed seorang yang nampak nakal dan suka mengusik.

"Sepanjang pernah berkawan dengan dia sebagai 'Kakak' takde lah sampai dia menganiaya perempuan. 

"Dia kawan yang baik hati dan selalu berkongsi ilmu," tulisnya.


Kredit foto: IG



Kredit foto: BeautifulNara

Sekitar Mei lalu, usahawan kosmetik itu mencetuskan spekulasi mengenai hubungannya dengan Da'i Syed selepas berkongsi foto mereka bersama.

Da'i Syed bagaimanapun tampil menafikan dakwaan mereka bercinta dan hanya menganggap Joy sebagai kakak.  - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 164
Komen

Previous : Ingatkan Bujang Lagi, Rupanya Dah 16 Tahun Altimet Jadi Suami Orang

Next       : "Rasa Macam Gagal Jadi Ibu," - Nabila Huda Sedih, Anak Bagi Surat Suruh Balik Awal

Komen Terbaru

Quote cicicumel 5-12-2020 12:14 AM
matjerk replied at 4-12-2020 12:41 AM
Filter tahap gaban repah ni... tgk in real maybe dai pun x nak... dai nak umo2 22-26 je repah oi ...

Bawah kanan tu Kilafairy lah

Lain-lain Komen

Quote Kurex 27-11-2020 12:08 PM
G mampus la kau! Semua nak bagi pendapat pahal? Kau siapa? Apa fungsi kau? Apa sumbangan kau hah pompuan fake? Puihhhhh dah la muka dalam gambar dgn reality jauh beza! Puihh dekat kau yg penuh kepalsuan tu! Nak bagi pendapat sebab kau nak kekal relevan kan? Nak orang sebut nama kau kau? Puihhh la dekat muka kau! Tak padan nama Melayu, tetap nak refva2 walaupun muka desa! Kepalsuan muka kau sama tahap dgn kepalsuan perangai kau! Palat kau!
Quote eyansss 27-11-2020 12:12 PM
pendakwah???  serious la weih...
Quote depresio 27-11-2020 12:13 PM
Ko boleh gi mampos tak pompuan?
Ko tak boleh nak kata dia tak menganiaya wanita ko kena cakap dia tak pernah aniaya saya atau wanita terdekat sy setahu sya

Muka tak malu betul ko ni
Quote ctamira 27-11-2020 12:13 PM
Kurex replied at 27-11-2020 12:08 PM
G mampus la kau! Semua nak bagi pendapat pahal? Kau siapa? Apa fungsi kau? Apa sumbangan kau hah pom ...

nak interpreme gak.. gituuh
Quote Kurex 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh
PicsArt_11-27-12.14.51.jpg
Quote 9th 27-11-2020 12:16 PM



boleh jadi lauk kat prison  



Quote kucingitam 27-11-2020 12:17 PM
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh

giler ah...jauh beza...


Quote husna_amal 27-11-2020 12:21 PM
Kalau sayang mesti backup baik punya. Kita tunggu dan lihat fitnah atau betul sebenarnya.
Quote Tinot7 27-11-2020 12:22 PM
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh

wwwoooaaahhhh.... gila laa.....
jauh beza....

tingat kat Ig che ta. ig dia rupa punya la cun... tapi gambar sama kat ig onglain, mcm nenek....

wwwooooaaahhhh....
Quote hunters 27-11-2020 12:24 PM
klau nakal je apasal dh x kwan??
Quote fms016 27-11-2020 12:26 PM
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh

kuasa mekap..
sbb tu perempuan ni klu pakai mekap tebal, xleh caya..
Quote TomyamPuteh 27-11-2020 12:26 PM
Si Repah ni pernah merasa si Syed tu ke? Kuat btul baking tu
Quote friedfishsoup 27-11-2020 12:26 PM
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh


Lagi satu instafamous favourite acik2 bod personaliti
Edit gambar totally muka lain dari asal

IMG_20201127_122527.jpg


Quote Kurex 27-11-2020 12:28 PM
Tinot7 replied at 27-11-2020 12:22 PM
wwwoooaaahhhh.... gila laa.....
jauh beza....


Sebab tu jgn caya artis mekap tebal
Quote Kurex 27-11-2020 12:29 PM
friedfishsoup replied at 27-11-2020 12:26 PM
Lagi satu instafamous favourite acik2 bod personaliti
Edit gambar totally muka lain dari asal
...

Lainnyaaaaaaaaaa.. kalau dia tak edit, lepas tu pakai baju warna pink ni, macam bibik menyara dua org anak majikan dia
Quote makadek 27-11-2020 12:30 PM
Choi ko tau ke blkg ko dia buat apa..
Quote makadek 27-11-2020 12:30 PM
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh

Sblh kiri berlemuh mcm akak2 goreng pisang kiki
Quote Bergosip 27-11-2020 12:31 PM
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh

Tudung hijau tu Joy Revfa ke? Lainnya muka dengan tudung pink walaupon dua2 gambar tu makeup tebal
Quote innocent_me 27-11-2020 12:34 PM
Edited by innocent_me at 27-11-2020 12:35 PM
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh


Naya hang repah. Abih gambar real naik lps ni.

Lihat semua komen(164)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top