Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Playboy Nigeria 'Show Off' 6 Teman Wanita Yang Telah Dihamilkannya Serentak

27-11-2020 03:03 AM Komen: 22


Seorang lelaki Playboy berasal dari Nigeria yang dikenali sebagai Pretty Mike, menjadi perhatian di majlis perkahwinan pelakon, Williams Uchemba. Ini kerana, Pretty Uchemba atau nama sebenar, Mike Eze Nwalie Nwogu (mujur bukan Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemubwem Ossas), membawa enam wanita yang sedang hamil dan mendakwa dialah yang menghamilkan enam teman wanitanya itu. 


Mike yang memakai pakaian berwarna merah jambu memperkenalkan seorang demi seorang teman wanitanya dan mencium perut beberapa teman wanitanya yang memakai pakaian sedondon. 




Perkongsian Mike itu mengundang banyak komen dari netizen. Ada yang berimpian untuk menjadi seperti Mike, tetapi ada juga yang mengkritiknya, selain dianggap 'sengaja' mencuri perhatian orang ramai sehingga membuatkan yang lain terlupa akan Williams Uchemba yang sedang berkahwin. 


Difahamkan, pemilik kelab malam di Lagos itu sememangnya sudah dikenali sebagai Playboy di Nigeria. Dia dilaporkan pernah berkata bahawa wanita cantik belum tentu hanya mampu dimiliki oleh seorang lelaki sahaja. 



Dalam posting terbarunya di Instagram, Mike juga menunjukkan saat dia tidur bersama beberapa teman wanitanya yang dipercayai tidak memakai pakaian. Mereka juga memandikan Mike selepas bangun dari tidur. 



Ini baru betul, Lacoste! 




Sumber- Agensi/Thereporter.com.my


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Redmyvi 27-11-2020 03:16 PM
Tunggu anak keluar bru leh tau confirm ke ank dia..
Takot pmpuan2 tu tido bkn dgn dia sorg ja..
Sekali keluar putih.. Hahaha tiberr

Lain-lain Komen

Quote shark 27-11-2020 03:07 AM

hebat2. mesti 6some ni



Quote matbad 27-11-2020 04:02 AM
Mahaguruuuuu
Quote fly_in_d_sky 27-11-2020 07:02 AM
berapa jam ler selesai ...
Quote missyL 27-11-2020 07:03 AM
Nmpk ade aura scammer..
Sanggup ye gdis2 ni demi hidup mewahhh
Kesian anak2.. Huuu
Quote buragazz 27-11-2020 07:17 AM
Nak menipu pun agak2 la.. tak kan la serentak.. klu 2 minggu atau maybe seminggu tu boleh percaya.. klu sehari sampai yang no 4 tu dah kluar angin je dik...
Quote siputpepel 27-11-2020 07:25 AM
kaya boleh lah nak besarkan 6 anak serentak
Quote tagas 27-11-2020 07:43 AM
hitam kerak tak jeles pung playboya2

lain kalo stok hotz gebus gebas
Quote Abot 27-11-2020 08:00 AM
Loya nye ..np la aku buka trade ni. Nyesal
Quote jerukkedondong 27-11-2020 08:41 AM
6some ke ...mesti lecak...
Torak je lebih nigga ni...
Sekali keluar 6 ekor....
Bahagia idup dia dah masuk kubur nnti anak2 tu pasti mndoakan....
Quote mrsbob87 27-11-2020 08:47 AM
perghhhhh brape some ler ni
Quote johan-adx 27-11-2020 08:50 AM
bukan kaleng2 mamat ni
Quote BarbiePink 27-11-2020 09:19 AM
Edited by BarbiePink at 27-11-2020 09:21 AM

Fuh nak muntah
dpt HIV serentak terus padan muka
Quote Normabaru 27-11-2020 09:39 AM
Serentak tu as in around the same time.. Maybe la..

Apepun nnt selamat xtidur langsung la ye sbb baby non stop merengek..seorang pun selalu xcukup tidur. Inikan pulak 6hahahaa
Quote faraway1 27-11-2020 09:43 AM
cantik cantik mak mak anak anak dia...
Quote helicornia 27-11-2020 10:04 AM
buragazz: Nak menipu pun agak2 la.. tak kan la serentak.. klu 2 minggu atau maybe seminggu tu boleh percaya.. klu sehari sampai yang no 4 tu dah kluar angin je  ...

hahaha tersembur kopi aku gelak.keluar angin ye
Quote damian_lee 27-11-2020 10:35 AM
Untuk fame je ni
Ntah betul ntah tidak

Bertambahlah followers and perhatian
Quote husna_amal 27-11-2020 10:54 AM
Entah perempuan2 tu hamil anak lelaki lain
Quote Pinokiok 27-11-2020 11:24 AM
Bersiap sedia la nanti gundik tu mintak nafkah tuntut harta semua bermodalkan anak ya..dah kaya sangatkan
Quote shark_eow7 27-11-2020 11:38 AM
yew... tp rasanya tk semua dia sayang sama rata.. hahahah

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top