Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Burn In Hell Bit*h" - Sarah Hildebrand Tenang Dihina, Suami Disamakan Dengan Monyet

26-11-2020 03:21 PM| Komen: 21

Tidak melatah, Sarah Hildebrand dengan sopan menjawab penghinaan netizen terhadap suaminya, Otto Gillen yang disamakan dengan seekor monyet.

Sarah berkongsi tangkap layar mesej (Direct Message) diterimanya daripada individu bertudung terbabit yang turut mengeluarkan kata-kata kesat terhadapnya.



"Fuckin hypocrite.

"Burn in hell bitch.

"He certainly looks like your hubby," tulis terbabit berserta gambar seekor monyet.

Namun, Sarah mengambil pendekatan berbeza dengan mengucapkan rasa syukur terhadap jawapan kepada penghinaan itu.

"Alhamdulillah. Terima kasih, haiwan ini (monyet dalam gambar yang disamakan dengan suami saya) juga ciptaan Tuhan yang indah. Jadi, saya akan menganggap ia sebagai satu pujian," tulisnya.


Kredit foto: IG Sarah

Dalam masa sama, Sarah meminta orang ramai mendoakan yang baik-baik buat individu terbabit supaya dianugerahi akhlak yang lebih baik dan mulia. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 21
Komen

Previous : Baju Terselak Nampak 'Perut' Ketika Tango Dengan Aeril, Ini Penjelasan Wawa Zainal

Next       : Afieq Syazwan Terkejut Tiba-Tiba Je Difitnah Ada Video Bogel

Komen Terbaru

Quote cha-cha 26-11-2020 06:30 PM
Eh laki hot okay bad boy bertattoo, sementelah kau pakai inai je acah2 tatu spiderweb

Lain-lain Komen

Quote anony-mous 26-11-2020 03:23 PM
X terkesan tp gigih share sbb ko nak org ramai backup ko n tlg maki hamun ig user tu kan? Xkuasa nak layan tlg maki skali sbb bukan laki aku. Plus tu fake ig pon nak lyn ke?
Quote nia_salina 26-11-2020 03:33 PM
adoi sarah. dh berapa kali dh up pasal tekesan dgn komen netizen tkde kerja ni. off the comment section. block jela org gila cmni jgn layan. or sng buat ig personal private.haiya
Quote me12345 26-11-2020 03:49 PM
Kesian pulak si sarah..bersabarlah ..berani buat berani tanggung. Netizen pun biar je lah dia. Netizen zaman covid ni byk masa terluang sarah.....24 jan ngadap socmed. Ko pulak create issue...jadiii
Quote idril 26-11-2020 03:53 PM
org tu DM kot xyoh le share ignore jer la haters  or block jer udoh
Quote pxlbb 26-11-2020 04:00 PM
Tips: bila chuols rasa your life has staring to spiral out, and once you are hated by the netizen, it's time for you to keep your life private. Dah tau org suka kecam, keep all to yourself. Lagi kau menyalak lagi nampak bodo. Simple!
Quote husna_amal 26-11-2020 04:02 PM
Kuat melayan dm dari netizen. Sama level dengan kak aisyah kaki sentap jugak ni.
Quote caca_eric 26-11-2020 04:08 PM
So dia keja apa skrg? Ig review? Modelling?
Sayang.la alang2 dah free hair tu cepat2 la buat tvc..
Quote ikanmasin 26-11-2020 04:09 PM
yg org dm tu pun dah kenapa..rasanya tak perlu lah ckp mcm tu..awat sakit hati sgt tu..
Quote Saksi2 26-11-2020 04:13 PM
اللًٰهم صلى على محمد وعلى آل محمد وبارك وسلم
Quote mieymiey 26-11-2020 04:15 PM
Memang wajib ada 1 benang eh untuk setiap 1 kutukan dari netizen?
Quote mesmerize 26-11-2020 04:16 PM
hemboi netz pun selamba suruh orang burn in hell.. ko tu confirm syurga bound ke apa
Quote mdhelmi 26-11-2020 04:40 PM
aku baca nama ingatkan berita luar tadi
Quote madamms1 26-11-2020 04:46 PM
tak dak kerja dah ka yg DM tu semata2 nak maki  
Quote jijilaaa 26-11-2020 04:57 PM
dia dah tak larkus. so kena la cari story nak upp.. ni isu basi. kau nak panaskan isu basi dah kenapa? g belajar dgn bini kuda. off comment setaun.
Quote dudaberhias 26-11-2020 05:10 PM
first of all kita ada social media yang public... jadi kita memang kena expect benda macamni...
benda normal kalau kita ada public account... kadang2 yang kutuk tu entah dari mana kita pun tak kenal...
Quote dudaberhias 26-11-2020 05:12 PM
ikanmasin replied at 26-11-2020 04:09 PM
yg org dm tu pun dah kenapa..rasanya tak perlu lah ckp mcm tu..awat sakit hati sgt tu..

selalu yang dm macamni...
budak2 sekolah darjah 5... selalu golongan ni DM saja nak main2 kutuk orang, budak2 baru kenal dunia...

sebabtu kalau kita ada public social media account kita kena expect benda2 macamni...
Quote ikanmasin 26-11-2020 05:16 PM
dudaberhias replied at 26-11-2020 05:12 PM
selalu yang dm macamni...
budak2 sekolah darjah 5... selalu golongan ni DM saja nak main2 kutuk o ...

teruk btl lah perangai diaorg mcm ni.cakap main lepas jer..kebanyakan bdk2 zmn skrg ni dah mcm takde adab kat org lain dah kan..
Quote Nenasketum 26-11-2020 05:56 PM
Apa kes? Dia seorang pengkid yang fras tak dapat minah ni ke, atau kena tinggal dengan shuben minah ni? Konpiunplak den
Quote Hoola 26-11-2020 05:59 PM
Letih ya donia akhir zmn..semua nk.gaduh dlm.internet
Byr data,beli hp..hnya utk carigaduh,tmbh dosa.
Tutuuup tv!!eh tutuppp soaciall media!
Thats simple.blissfullllll hidup

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top