Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Baju Terselak Nampak 'Perut' Ketika Tango Dengan Aeril, Ini Penjelasan Wawa Zainal

26-11-2020 03:05 PM| Komen: 152

Pelakon Wawa Zainal menafikan dakwaan segelintir netizen yang menuduh aksi tariannya bersama Aeril Zafrel keterlaluan hingga menampakkan bahagian perutnya.


Kredit foto: IG Wawa/Aeril

Jelas Wawa, dia sentiasa memakai pakaian dalam (inner) dan bahagian yang terselak itu sebenarnya menampakkan pakaian tersebut, bukan kulitnya.

"Tak tak, tu bukan nampak perut. Wawa sejenis yang tak boleh kalau tak pakai inner dalam, tak selesa.

"Inner wajib pakai setiap hari, korang pun sama kan.. baik ngaku," tulisnya.

Terdahulu, aksi lincah Wawa dan Aeril menari menerusi sepotong video yang dimuat naik di akaun Instagram mereka mencuri perhatian ramai.




Ramai yang memuji pasangan merpati dua sejoli itu dan teruja untuk menantikan hasil tarian tango itu nanti.



Sumber: Gempak

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
3
0
0
Komen: 152
Komen

Previous : "Nak Kena Saman?"-Elly Suriati Kesal Kena Maki Akibat Mael Totey The Movie

Next       : "Burn In Hell Bit*h" - Sarah Hildebrand Tenang Dihina, Suami Disamakan Dengan Monyet

Komen Terbaru

Quote SKUTIL 2-12-2020 07:00 PM
nia_salina replied at 26-11-2020 03:34 PM
nobody wears inner daily sisssss. adoi kapel ni la. ada je nk show off dia plg romantik

Tau2 nnti dgr x sehaluan hahah dlu Nurul dgn Ajai pon di antara kapel yg di kagumi hahahaa

Lain-lain Komen

Quote sarah82 26-11-2020 03:10 PM
Bukan pakai inner warna kemerahan jambuan ka? Ka mata aku makin kero teruk?
Quote naina 26-11-2020 03:14 PM
Utk program apa ni uols? Gigih ya bergelek2 laki bini even bertudung
Quote rosasen 26-11-2020 03:14 PM
sapa je pakai inner skrg? hahaha
Quote MsCinderella 26-11-2020 03:14 PM
Hmmm..no komen
Quote bedahmenjuyah 26-11-2020 03:17 PM
naina replied at 26-11-2020 03:14 PM
Utk program apa ni uols? Gigih ya bergelek2 laki bini even bertudung

Iols pun pikir benda sama gigih nari2 pakai tudung utk apa. Kalau hobi tak yah la upload utk seantero malaya tgk
Quote rosevelvet 26-11-2020 03:19 PM
Ziziknyer muslimah duk nari golek2 bontot
Quote cmf_premierleag 26-11-2020 03:19 PM
kalo dh bertudung tu, bleh tak pencen terus dr jadi retis????
ni bukan saja utk wawa wiwi
tp utk sume retis berhijab
sbb aku rasa mcm kepam sgt la stok2 hijab kepam ni menari la,menyanyi la,berlakon la, mengacara la,
pi duk umah jaga aurat sana diam2 bleh tak? or keje je belakang tabir kalo kemaruk sgt nk join industry ni
Quote naina 26-11-2020 03:29 PM
rosasen replied at 26-11-2020 03:14 PM
sapa je pakai inner skrg? hahaha

Kita seboleh2 xmau pakai inner. Selain panas dengan cuaca malaysia, bdn rasa tebal je ngn kain. Rimas. Klu blh kita akan cri baju yg tak jarang kan. Buang karen je pki berlapis2
Quote Belibis 26-11-2020 03:31 PM
cmf_premierleag: kalo dh bertudung tu, bleh tak pencen terus dr jadi retis????ni bukan saja utk wawa wiwitp utk sume retis berhijab sbb aku rasa mcm kepam sgt la stok2 ...

Sebab tu i respek norkumalasari,azmil..hijrah bermakna dah tutup buku dunia seni.bukan acah2 hijrah sebab takde job.
Quote nia_salina 26-11-2020 03:34 PM
nobody wears inner daily sisssss. adoi kapel ni la. ada je nk show off dia plg romantik
Quote nazzse 26-11-2020 03:39 PM
Orang sekarang dah tak pakai inner ziss..org sekarang beli baju kain tebal supaya tak perlu pakai inner..
Cuaca dah panas, baju lapis, double panas tau dak
Quote ilacantik 26-11-2020 03:40 PM
cmf_premierleag replied at 26-11-2020 03:19 PM
kalo dh bertudung tu, bleh tak pencen terus dr jadi retis????
ni bukan saja utk wawa wiwi
tp utk s ...

Nanti dikata menyekat hak kebebasan seorang perempuan pulak sis. Mereka ni memang kena belajar bab hijab baru dengan lebih dalam lagi.
Quote me12345 26-11-2020 03:43 PM
Bukan inner ke tu.....
Quote momomikomiki 26-11-2020 03:43 PM
aiyooo gelek bontot geli weiii
Quote Normabaru 26-11-2020 03:44 PM
Bila hijap is nothing more than just a fashiyun
Quote TerataiMelur02 26-11-2020 03:46 PM
naina replied at 26-11-2020 03:14 PM
Utk program apa ni uols? Gigih ya bergelek2 laki bini even bertudung

Pelancaran produk baru kot.. Haruslah la gigih u kalau tak dah lama sejuk beku laki bini ni
Quote Normabaru 26-11-2020 03:47 PM
Bila hijap is nothing more than just a fashiyun and you cant live your life without penghargaan manusia

Btw wawawiwi ni so keras kejung ya.. Nmpk sgt xde bakat.. Semoga tpelecok kaki tu smpi xblh mnari lg
Quote imanjannah 26-11-2020 03:48 PM
program sehati berdansa dah nak muncul kembali ke ?
Quote Masukkeluar 26-11-2020 03:49 PM
bila tudung pn tak dpt tutup adab&kemaluan seseorang.

berapa ramai lagi nak jadi penjual agama?

Lihat semua komen(152)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top