Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Aishah Bengang Dituduh Bawa Hadiah Tokti Ke Pajak Gadai

26-11-2020 01:27 PM| Komen: 91


Dilihat tidak sensitif seperti menghina dan menuduhnya akan menjual hadiah pemberian Datuk Siti Nurhaliza ke kedai pajak gadai, penyanyi Aishah zahir rasa berang.

Katanya, komen yang ditinggalkan netizen itu agak melampau dan menjatuhkan reputasi dan maruahnya.





Tidak kurang juga, individu tidak bertanggungjawab itu dilihat tidak ketinggalan menggelarkannya sebagai ‘artis sendu’.

Tidak berdiam diri, Aisyah dilihat tampil mendedahkan wajah individu tersebut di akaun Instagram miliknya.

Ujar Aishah, patutkan individu terbabit diseret ke mahkamah supaya ia boleh memberi pengajaran kepadanya?


Kredit foto: IG Aishah

Terdahulu, Aishah sebelum ini mendedangkan lagu nyanyian Siti iaitu Aku Bidadari Syurgamu di pentas Separuh Akhir Muzik Muzik ke-35.

Biarpun nyanyiannya dipuji netizen, namun juga yang menyifatkan persembahan tersebut kurang menyerlah.




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 91
Komen

Previous : Lemah Dan Sakit Badan, Kekasih Sahkan Alya Iman Hidap Demam Denggi

Next       : "Jangan Main Bangs#t Kat Sini" - Ali Puteh Mengamuk Netizen Mengata Anak

Komen Terbaru

Quote LembingDayanti 1-12-2020 12:47 PM
dari muda sampai ke tua tak abis2 fikir orang nak bomohkan dia.

Lain-lain Komen

Quote Zielathefatlady 26-11-2020 01:29 PM
masalahnya,, byk sgt masa dia monitor comment
Quote kiah_mai_pulak 26-11-2020 01:31 PM
rajinnn nya melayan komen nerakazen.. selayaknyalahh hidup dlm depression
Quote Normabaru 26-11-2020 01:31 PM
Dan reputs cari pon byk sgt masa taip article psl nek cah
Quote maxim 26-11-2020 01:32 PM
Zielathefatlady replied at 26-11-2020 01:29 PM
masalahnya,, byk sgt masa dia monitor comment

silap2 komen korg dalam forum ni pn die tgh monitor
Quote idril 26-11-2020 01:36 PM
awat cengeng sangat?
Quote sokmogitu 26-11-2020 01:49 PM
Zielathefatlady replied at 26-11-2020 01:29 PM
masalahnya,, byk sgt masa dia monitor comment

Memang sejak dulu dia rajin reply komen followers. Kebanyakan artis2 lama mmg camtu
Quote Minami2013 26-11-2020 01:53 PM
Diva AA cakap 'deleted' je komen sebegitu.. kalau berani nk buka akaun sosial media, kena bersikap terbuka.. tak semua org suka kita.. utk dpt kan ketenangan, jgn baca komen netizen.
Quote coco 26-11-2020 01:58 PM
tak leh terima tak semua orang suka dia and tak semua orang minat dia.     
Quote NEmma 26-11-2020 01:58 PM
I rasa Aishah sensitif sgt lah atau sebenarnya dia suka news pasal dia keluar setiap hari.
Quote maxim 26-11-2020 01:59 PM
sokmogitu replied at 26-11-2020 01:49 PM
Memang sejak dulu dia rajin reply komen followers. Kebanyakan artis2 lama mmg camtu

komen followers tu bleh paham la gak..ni komen dkt page2 ntah mana pn die dok amek kesah gak
Quote Kurex 26-11-2020 02:01 PM
Kenapa selalu yg kecam ni berkerak, buncit seperti lelaki ntah sape2 ni? Kak ecah pun, jgn melayan sgt la
Quote umbut 26-11-2020 02:04 PM
Semua benda nak ambik port... ko dah knp
Quote Themilo 26-11-2020 02:04 PM
ek eleh nenek, siap tepek gambar nerakazen lagi.. kau pun sama naik dengan nerakazen tu semua.. chill-chill sudehhh..
Quote alesandra 26-11-2020 02:06 PM
Minami2013 replied at 26-11-2020 01:53 PM
Diva AA cakap 'deleted' je komen sebegitu.. kalau berani nk buka akaun sosial media, kena bersikap t ...

ewahhh...of all people x patut terima nasihat dari diva AA lah.dia lagi 10 x ganda mengarut.sikit2 maki...sikit mencarut.terbuka apanya


btw..apa mek iti bagi hadiah kat kak ecah?halus beno...x nampak.dah kertu
Quote chandrahusin 26-11-2020 02:08 PM
Semua nak kena layan ke Kak Esah
Diam je lah
Quote Minami2013 26-11-2020 02:15 PM
alesandra replied at 26-11-2020 06:06 AM
ewahhh...of all people x patut terima nasihat dari diva AA lah.dia lagi 10 x ganda mengarut.sikit2 ...

Hahaha.. diva AA cuma ckp komen yg negatif delete je.. i yg tulis, public figure ni jgn cepat sentap kalau nk ada akaun di sosial media.. diva AA peduli apa, dia maki hamun je walaupun salah dia macam kes menate tu.

I rase dct bagi kek kot.. sbb aishah ada komen tak kan nk pajak kek
Quote KucingBiru 26-11-2020 02:16 PM
I rasa maybe pencipta lagu ni now dah regret bagi Aisyah nyanyikan lagu dia.

Cerita gaduh dgn netizen lagi banyak dari cerita lagu. Hodoh betul effectnya.
Quote aotearoa 26-11-2020 02:23 PM
Garang betul kak aisyah nipatut jangan dilayan netizen gini, delete and block je yang maan rasa mulut puaka..adeh.. pegi layan pulak..jatuh standard
Quote minguk 26-11-2020 02:27 PM
astaga... you focus nyanyi je lah. jangan layan netz... i pun pusing layan you ehhhh

Lihat semua komen(91)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top