Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Lemah Dan Sakit Badan, Kekasih Sahkan Alya Iman Hidap Demam Denggi

26-11-2020 12:55 PM|Oleh: Saiful| Komen: 80

Alya Iman menghidap demam denggi dan perkara tersebut disahkan sendiri oleh kekasihnya, Ridhwan Rosli.

Menurutnya, Alya mengadu tidak sihat sejak berada di pejabat.

Foto: IG

"Alya demam denggi. Dia tak sihat sejak dekat pejabat lagi. Alya pergi ke pusat perubatan swasta dalam pukul 4 petang.

"Selepas lakukan semua ujian, sekarang kena tunggu keputusan Covid jadi dia kena kuarantin sekurang-kurangnya dalam 48 jam. Itu prosedur biasa sebelum admitted," kata Ridhwan kepada Gempak.

Foto: IG

Difahmkan, aktres tersebut kini berada dalam keadaan lemah.

"Alya lemah dan sakit badan. But I believe she's in good hand," tambahnya.



Sebelum ini, kekasihnya itu ada berkongsi foto Alya berada di sebuah katil hospital.

Semoga Alya cepat sembuh. Kekasih ada sisi, terus kuat ya! -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 80
Komen

Previous : Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke-3, Hafiz Mahamad Bawa Syafiqah Aina Naik Belon Udara Panas

Next       : Aishah Bengang Dituduh Bawa Hadiah Tokti Ke Pajak Gadai

Komen Terbaru

Quote Mooverine 24-12-2020 12:22 PM
Semalam nampak kat group scammer di FB, ada sorang buyer ni cakap dia cakap dia beli barang bank in direct to account Alya.. tapi sampai sekarang tak dapat-dapat.  banyak kali tagih, mula-mula dia layan tapi sekarang  dia ignore saja..

Lain-lain Komen

Quote hyunniesSS501 26-11-2020 12:59 PM
pegnent kot
Quote anony-mous 26-11-2020 01:03 PM
Tanda2 denggi lebih kurang covid pulak tu. Risau pulak kalau she meninggal.
Quote wikedsaikel 26-11-2020 01:08 PM
hyunniesSS501 replied at 26-11-2020 12:59 PM
pegnent kot

Tolong la jangan tambah lagi dna  perangai pelik
Quote Glass_shoes 26-11-2020 01:09 PM
Apa Komen @Kurex
Quote riyadhK 26-11-2020 01:17 PM
Siapa ni?
Quote Kurex 26-11-2020 01:19 PM
Woi sepol, aku tau kau ni benak, sebab kau tak kisah pun kena hina keji asalkan dapat duit. Sumpahan ni, kalau tak kena dekat kau, kena dekat anak2 / family kau. Kau boleh tak jangan bukak benang bersumberkan ig semata? Kenapa kau bodoh sgt???? Puihhhhh dekat muka kau! Puihhhhh puihhhhh puihhh puihhh puihhhhhhhh

Btw, walaupun aku tak kenal artis ni, seemoga sihat & jgn muncul lagi
Quote sarah82 26-11-2020 01:21 PM
Bf dia mmg suka menonggek meh?
Quote Normabaru 26-11-2020 01:27 PM
Mak budak ni dh xde ke..
PA pon mmg xde sbb duit ciput ek smpi ke mana2 bf kena ckp bg pihak?


Dh macam laki bini. Kawen jela..
Quote tagas 26-11-2020 01:27 PM

Difahmkan, aktres tersebut kini berada dalam keadaan lemah.


aktress??

jadah nya berlakon citer ape
Quote lattehazelnut 26-11-2020 01:31 PM
Minggu ni brp kali nak post pasal minah ni?
Quote mamajawie 26-11-2020 01:42 PM
si budak ni da takde mak da ke sampai pakwe lak amik berat sl cikki birah ni???
Quote Nnasda53 26-11-2020 02:06 PM
kalau dah melekap je nikah je la sebaik2 nya.Masih muda ruginya ikut lelaki ke mana2.Jadi bahan fitnah je.Moga cepat sembuh.
Quote Themilo 26-11-2020 02:15 PM
common letchewww, bila kena denggi.. meols ni dah 2 kali kena denggi, tapi dedua tak kena tahan wad.. tapi letih la hari-hari nak kena gi KK ambik darah untuk buat platelets count..
Quote hyunniesSS501 26-11-2020 02:30 PM
wikedsaikel replied at 26-11-2020 01:08 PM
Tolong la jangan tambah lagi dna  perangai pelik

eh sentap plak
Quote Nenasketum 26-11-2020 02:36 PM
riyadhK replied at 26-11-2020 01:17 PM
Siapa ni?

Hehehehe... that’s a heavy insult you hehehe. Anak arwah Azmil Mustapha.
Quote tipah89 26-11-2020 02:46 PM
dia ni yatim piatu sebatang kara ke ke hulu ke hilir dgn pakwa? kawen jelah yah oi
Quote husna_amal 26-11-2020 02:47 PM
Dia punya lemah longlai mengalahkan orang mengandung. Apa2 pun tahniah diucapkan.
Quote mrsamz 26-11-2020 02:58 PM
Bukan covid??
Quote Suchi 26-11-2020 03:04 PM
Kerap plak berita pasal dia nih masuk forum huhu tp tak penah tgk lakonan dia cuma penah nampak dia jd model telekung bagai jela tu pun cam dia lepas gosip hangat aritu tidak idokla kenal juga.

Lihat semua komen(80)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top