Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Rare Betul! Yusry Halim KRU 'Throwback' Tiket Konsert Tahun 1995

25-11-2020 12:19 PM|Oleh: rikuren | Komen: 135


Yusri Abdul Halim, salah seorang anggota kumpulan trio adik beradik terkenal, KRU memuat naik gambar tiket konsert mereka pada tahun 1995 di laman Instagramnya.



Walaupun tiket berharga ratusan ringgit, tiket yang dijual laris seperti pisang goreng panas kerana populariti mereka dulu.

Melihat di kapsyen yang ditulis beliau, Yusry sempat bertanyakan kepada peminat di manakah mereka berada pada tarikh 25 Ogos 1995?

Menjengah ke ruangan komen, pelbagai komen dibuat netizen termasuk  rakan artis yang turut meminati trio ini.




Kredit foto:

Menggamit memori betul. Anda di mana pada 25 Ogos 1995? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 135
Komen

Previous : Hun Haqeem & Merqeen Pelaris Baru Drama Melayu, Takdelah Balik-balik 'Hero Kertu'

Next       : "Selagi Mampu, Saya Tiada Masalah Jika Raf Mahu Dua Atau Tiga..." - Mawar Rashid

Komen Terbaru

Quote ezzre 26-11-2020 05:05 PM
YomiuriLandMae replied at 26-11-2020 03:09 PM
lagu yg dorg duet dgn p ramlee tu lagu apa eh? dah x ingat.. bole x chuols tepek dkt sini..

getaran jiwa u..cuba tgk ada klua tak sy bg ni.huhu.bestttt .sbb cam wei creative gila KRU



Lain-lain Komen

Quote Normabaru 25-11-2020 12:23 PM
Nice caption. Kaka kt sekolah la masa tu.. Tengah menimba ilmu.. Bergonjeng2 mcm kekanak riang lain. Suka gak yuseghi ni. Heheee
Quote LostStar 25-11-2020 12:26 PM
igt lagi dua org abg daku yang tika dulu acah2 rappers merintih nak p.. hahaha... time tu daku skolah rendah..  ikot naik keter p hantaq depa dua.. lani depa dua pon dah tak dok sini.. dua2 merantau negara org..
Quote sofyayra 25-11-2020 12:28 PM
Ni tak salah ada sorg abg tu up gambar dia teman bff dia dulu now wife kt fb page Malaysia Dulu Dulu. Wife dia simpan lagi ticket.

Dulu masa zaman gah funfair penang kan panggil retis dtg wat show. Aku usaha ajak arwah ayah gi masa hari K.R.U perform psl masa tu crush ngan abg long huhu. Pstu ckp nak ambik gambo dgn depa ayah tak kasik.
Quote Kurex 25-11-2020 12:34 PM
Iols ambik baju hujan ayah iols lepas tu pakai topi mcm kru
Quote illa 25-11-2020 12:45 PM
knp dia ni makin tua makin hensem?
Quote natrahn 25-11-2020 12:48 PM
Kurex replied at 25-11-2020 12:34 PM
Iols ambik baju hujan ayah iols lepas tu pakai topi mcm kru

rappers sangat hihi
Quote gelas_pelastik 25-11-2020 12:53 PM
hensem jugak yusry ni bila dah kertu ye
1995 iols baru darjah 1
Quote little_sis 25-11-2020 12:54 PM
Aku x igt contest apatah, aku dpt CD limited edition KRU yg pepsi punya.. thn 1998 or 1999 masa tu.. manatah peginya..
Quote She-Ra 25-11-2020 01:00 PM
dulu byk terjah show retis kt mall je, takde lg sampai tahap beli tiket
lepas abis sekolah dan masuk alam pekerjaan baru la pegi konsert beryak yay yay
konsert terawal gue terjebak ialah LINKIN PARK thn 2003 kt stadium merdeka
kang rajin selongkar khazanah kot ada terselit tix konsert ni
Quote mamasaffiya 25-11-2020 01:00 PM
1995 akak form 3
Minat gile2 ngan yusry ni smpai kan signature akak pun inspired by yusry hahahaha.
Buku sains yg panjang kulit tebal tu siap balut gambar yusry. Kalau beli majalah poster tengah KRU mmg jadi mangsa lah
Quote September14 25-11-2020 01:00 PM
Kakak aku minat la yusry ni dulu penuh gambar yusry tampal kat bilik dia
Quote Nnasda53 25-11-2020 01:01 PM
masa ni hakak belasan tahun..mmg femes lagu2 kru..
yang nyata cd single yusry sampai la ni masih ada simpan
Quote BarbiePink 25-11-2020 01:02 PM
gelas_pelastik replied at 25-11-2020 12:53 PM
hensem jugak yusry ni bila dah kertu ye
1995 iols baru darjah 1

Yusry dulu antara jejants yg paling digilai
Bnyk retis hots pernah jdi gf heols
Pencinta wanita yach
Tp iols puji sebab heols bkn kaki pencurang
Sejenis cepat move on

Mak iols minat dgn yusri ni
Smpai adik heols pun nama yusri
Dek penangan yusri kru

Quote Redmyvi 25-11-2020 01:04 PM
"Boleh ditukar dgn 6 tin air  coca-cola" ... hehehe

1995 aku bru 6 thn... Tapi awas punya lagu mmg budak2 suka..
Quote cicicumel 25-11-2020 01:10 PM
Just nk tanya rambut dia ori ke palsu?
Quote She-Ra 25-11-2020 01:14 PM
yusry digelar luke perry 90210 malaysia
mmg menjadi dambaan para gadis le duluuu
Quote BarbiePink 25-11-2020 01:17 PM
Walaupun iols msih kecik
zaman mendonia kru
Tp iols suka semua lagu2 kru
Sangat fresh dan sedap
Kpop?iols mengwhoyruskn je

Antara lagu kru iols suka





Quote Suchi 25-11-2020 01:18 PM
illa replied at 25-11-2020 12:45 PM
knp dia ni makin tua makin hensem?

Makin hensem ke? Dulu pun masa muda dia mmg nampak berupa skit berbanding hat lain sbb dia byk amik muka belah mak dia kan.
Mak dia kan cucu Jack Fenner pelombong bijih timah kat Perak tak silap.Jack Fenner kawen ngan cina yg duk Perak dapat 5 anak.Kira datuk dia mix cina + omputeh.
Quote monreyes 25-11-2020 01:23 PM
Suchi replied at 25-11-2020 01:18 PM
Makin hensem ke? Dulu pun masa muda dia mmg nampak berupa skit berbanding hat lain sbb dia byk ami ...

bukan polis ke..
nama melayu wahab fenner

Lihat semua komen(135)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top