Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Musim Mengawan Dah Tiba,"-Syahmi Syazli Selamba Hadap Banjir Di Kelantan

25-11-2020 11:12 AM| Komen: 38

Pengarah filem Mael Totey The Movie yang mendapat kejayaan besar di Astro First, Syahmi Syazli dilihat sangat bersahaja ketika berhadapan masalah banjir rumahnya di Kelantan.

Syahmi yang juga merupakan selebriti media sosial popular di YouTube  itu memuat naik fotonya di Instagram (IG) sedang minum air dalam cawan sambil menenggelamkan kakinya ke dalam air banjir di hadapan rumahnya.

“Musim sudah tiba. Musim banjir a.k.a musim mengawan,” tulisnya di dalam kapsyen.


Foto tersebut telah mendapat perhatian pengikut laman sosial tersebut yang rata-rata terhibur dengan gelagatnya.

Namun pengikutnya serta rakan artis juga dalam masa yang sama serba salah sama ada mahu berasa simpati atau lucu dengan foto berkenaan.



“Takkan mengawan ikut musim,” kata pelawak Achey

“Tak tahu nak gelak ke nak kesian, jadi kita gelak dalam sedih jelah,” komen lucu dari Faizal Tahir.

“Steady je,” kata salah seorang pengikutnya.


Tidak kurang juga ramai yang mendoakan agar urusan Syahmi dan keluarga dipermudahakan dalam menghadapi ujian tersebut.

Sementara itu, menerusi perkongsian Syami di IG Story, Syahmi sempat memuat naik beberapa video yan merakamkan keadaan di hadapan rumahnya yang ditenggelami air.

Kredit foto: IG

Dalam video tersebut Syahmi dan isteri terjumpa hidupan laut seperti ketam kecil dan udang di dalam air banjir. -CARI

Sumber: Gempak

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 38
Komen

Previous : Hun Haqeem & Merqeen Pelaris Baru Drama Melayu, Takdelah Balik-balik 'Hero Kertu'

Next       : Bukan Kontak Rapat Alif, Tapi Amira Othman Sanggup Tolak Job Untuk Kuarantin Diri

Komen Terbaru

Quote ezacbee 26-11-2020 11:45 AM
grouper replied at 26-11-2020 09:19 AM
Lawanya bini die...mesti org kelantan kan, patut acik porem jeles ngan bini die

Pelakon cite mael jugak Kan..

Lain-lain Komen

Quote sarah_ary2 25-11-2020 11:15 AM
Lawak ke statement mcm nie?
Quote dua_chzy 25-11-2020 11:37 AM
Tipikal jantan memang gini la.
Quote gideoncross 25-11-2020 11:43 AM
Muka basic camni lh yg sllu buat knyataan lucah.
Quote mamajawie 25-11-2020 11:43 AM
terhibur ke?nampak nau otak2 netizen termasuk retis2 yg sokong filem dia ni spesis otak da mendak dek virus covid..stop making dumb people famouse bleh x?
Quote husna_amal 25-11-2020 11:47 AM
Dah biasa berdepan musibah macam ni jadi nampak santai je.
Quote nipskacang 25-11-2020 11:49 AM
Jantan low cls mmg suke melucah
Quote abcdotcom 25-11-2020 11:50 AM
Bodoh
Quote makneng 25-11-2020 11:50 AM
Sian........
Quote Kurex 25-11-2020 12:00 PM
Apa yg lawak?
Quote slyfynx 25-11-2020 12:00 PM
So kene gelak ke hape ni?
Ape yang lucunye.
Ko nk cite ko nak main sampai inzal dalam pun, untuk ape?
Quote riyadhK 25-11-2020 12:04 PM
Apo ini pon nak highlight
Quote Skuau 25-11-2020 12:19 PM
Kurex replied at 25-11-2020 12:00 PM
Apa yg lawak?

bila dia buat lawak...ore x ketawa/gelak...and the joke was on me...gitu.
Quote me12345 25-11-2020 12:20 PM
Dah jd jutawan mmglah selamba je hadap banjir....
Quote Kurex 25-11-2020 12:23 PM
Skuau replied at 25-11-2020 12:19 PM
bila dia buat lawak...ore x ketawa/gelak...and the joke was on me...gitu.

Ingat lagi sebelum pkpb, member tunjuk video dia. Dia ketawa terbahak2 & aku senyap je. Dia boleh kata aku takde perasaan. Dah memang tak lawak. Btw member aku ni jantan
Quote Orix 25-11-2020 12:25 PM
money can't buy class....
Quote BoongaKertas 25-11-2020 12:31 PM
dua_chzy replied at 25-11-2020 03:37 AM
Tipikal jantan memang gini la.

hahahaha! part muka basic tu iols tergelak. kejam!
Quote BoongaKertas 25-11-2020 12:32 PM
tp dlm mael totey tu, iols rasa gelak kat part yo jer buat lawak sbb selamba badak dia jer muka selamba mcm tu.
Quote clarizsa 25-11-2020 12:35 PM
Oklah tu melucah mmg perkara biasa lah kan
Sepadan dgn tajuk muvi
Dan dan retis msia lain menepek jadi followers

Bini dia cantik
Anak comel
Tahniah
Quote nefnefnef 25-11-2020 12:35 PM
Melucah 360 247 je keje. Boring

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top