Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Reen Rahim Tak Tahan Sering Dapat Komen Lucah - "Artis Pun Manusia Juga, Reti Maki"

25-11-2020 10:32 AM| Komen: 11

Lali dengan kecaman kerana berpenampilan seksi, Reen Rahim bagaimanapun dilihat tidak tahan apabila acap kali menerima komen berbaur lucah daripada pengguna media sosial.



Walaupun selama ini dia memilih untuk tidak melayan dan menyekat komen terbabit, namun Reen kali ini sudah tidak tahan.

"Hari ini macam nak layan rasa jadi bebal seronok tak, tapi sorry lah, kasar bro.

"Artis pun manusia, reti maki juga cuma ikut mood," tulisnya yang kemudian berkongsi beberapa tangkap layar beberapa responsnya terhadap komen-komen berbaur lucah.







Reen kemudian menjelaskan bahawa situasi itu tidak mengganggu emosinya selain berterima kasih kepada semua yang memintanya bersabar dan tidak melayan komen sedemikian.


Kredit foto: IG Reen Rahim

“Tak effect mood akak pun sayang, akak happy-happy je ni,” ujarnya. - CARI






Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 11
Komen

Previous : Hun Haqeem & Merqeen Pelaris Baru Drama Melayu, Takdelah Balik-balik 'Hero Kertu'

Next       : "Mati Nanti Dia Tak Tanya Pasal Jiran Selang 3 Rumah" - Faezah Elai Jaga Syurga Sendiri

Komen Terbaru

Quote bulalof 26-11-2020 11:01 AM
bodoh mengundang bodoh...

Lain-lain Komen

Quote Kurex 25-11-2020 10:46 AM
Sebab ni pun nak bukak benang ke????????
Quote gideoncross 25-11-2020 10:52 AM
Llaki2 ummah Meleis w their raging male hormones.
Quote husna_amal 25-11-2020 10:55 AM
Tutup komen je lah senang. Tak pun tak payah main ig atau mana2 sosmed. Orang2 macam ni takkan pernah berhenti ganggu dan komen bukan2.
Quote Normabaru 25-11-2020 10:56 AM
Alaaa.
Butang off comment ada tp ko pun tergedik lebih.. Cer yg dtg komen kotor tu taste ko, for sure xpanggil bebal, tp terus hapgred bebi..
Quote per706 25-11-2020 11:18 AM
Pelik korang ni...korang yg pkai mcam tu so watdouespek? Yg pakai x terbukk pon rmai je lelaki pervert dok komen n pk bebukan dlm otk depa tu.ni yg bergambr mcam nk menayang segla yg ada kt bdan tu cik kak. Jgn kata laki miang,pak aji pon boleh sorok serban..bukan takat org bujang,suami org pon x nmpak bini tgok gmbr menggeletis tu.

Bukn takat pergaulan je yg ko nk bebas,akal pon kena pk bebas luas,kena SEDAR punca n sebb.kalu ko jenis bertutup,mmg layak dicerca la lelaki2 itu.tpi ko yg rela "sedekah",what makes u think u dgn ol those pervert tu x  satu haluan?. Nk ckp hak ko berpakaian? So dorang x de hak plak nk bernafsu tgok gmbr ko yg x senonoh tu? Aku x sokong ol those pervert.kdg ade gak yg x sedar dri jugak,x pdan dgn bpak org,ada ank dra,komen kemaen miang.tpi ko jugak yg mengundangkan?

jgn nk rsa dri tu mangsa sgt.boleh?

Ok done bebel2.
Quote anony-mous 25-11-2020 12:24 PM
Bukan nk victim blaming tp i yg prempuan pon rasa over kot gmbar tu. Xpyh la acah suci. Lg2 yg dah kahwin rasanya boleh relate kot expression 1 n 2 dgn nmpak bahu bdn kedepan mcm tu.

I hnya akan kesian yg bertutup habis tp jd mangsa rogol, budak2 kecik. Ni baru victim. Kalau seksi mntak penyakit dtg mcm ni, mmg salah ko la pompuan. Tnjuk tetek , what u expect????
Quote Redmyvi 25-11-2020 01:46 PM
Kalau post cmtu ofkos la mengundang pervert...

Kalau kau post tgh mengaji tetiba ada yg bagi komen lucah yg tu memang mental...
Quote gorjeous 25-11-2020 04:15 PM
Motif....!
Quote September14 25-11-2020 05:29 PM
Aku tgk gambar tu pun lain mcm je gaya...
Quote mamajawie 26-11-2020 10:52 AM
muka ko pun cm tgah stim len maciam je mmg patut la mengundang komen2 xbaik..sndri up sndri terasa sndri bodoh
Quote bulalof 26-11-2020 11:01 AM
bodoh mengundang bodoh...

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top