Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dia Sweet, Kami Suka Berbalas Pick Up Line" - Aniq Suhair Selesa Kawan Dengan Cik B

25-11-2020 10:10 AM| Komen: 71

Kredit foto: IG Aniq

Digosipkan mempunyai hubungan cinta dengan anak jutawan kosmetik Datuk Seri Vida iaitu Cik B, pelakon baharu Aniq Suhair mengakui hubungan mereka mula rapat sejak bergandingan dalam drama Lelaki Lingkungan Cinta.



Menurut Aniq atau nama sebenar Muhammad Aniq Suhair Mohd Salleh, 20, dia selesa berkawan baik dengan Cik B kerana keikhlasan ditunjukkan gadis berusia 15 tahun itu.

"Kami mula kenal dan berkawan sejak penggambaran drama Lelaki Lingkungan Cinta. Memandangkan kami banyak babak bersama, jadi dari situlah kami mula berkawan rapat.


Kredit foto: IG Aniq

"Walaupun Cik B nampak pendiam, tapi sebenarnya di set penggambaran dia suka bergurau! Contohnya dia pick up line dan saya pun suka berbalas pick up line dengan dia.

"Sejujurnya, saya selesa berkawan dengan Cik B kerana dia seorang gadis yang sweet, baik hati, sopan santun dan mudah bergaul," katanya kepada mStar.

Sebelum ini, timbul gosip kononnya Cik B atau nama sebenar Nur Edlynn Zamileen Muhammad Amin menjalinkan hubungan cinta dengan bekas finalis program Hero Remaja 2020 ini.

Menerusi laman Twitter, Cik B memuat naik status memberitahu dia sudah berpunya dan berkongsi beberapa keping gambar dan video bersama Aniq.


Kredit foto: IG Aniq

"Saya harap orang luar tidak melihat perkongsian itu secara serius. Semua tahu Cik B masih lagi belajar dan saya pun baru melangkah masuk dalam industri ini.

"Posting di laman sosial itu hanya gurauan sahaja, tapi tak sangka pula ramai yang ambil serius tentang perkara ini sehingga ada yang tuduh saya bukan-bukan.

"Sejujurnya, kami memang selalu bergurau dan berborak macam-macam topik antaranya tentang perniagaan, permainan video dan koleksi kasut,” katanya.



Sumber: mStar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 71
Komen

Previous : Hun Haqeem & Merqeen Pelaris Baru Drama Melayu, Takdelah Balik-balik 'Hero Kertu'

Next       : Reen Rahim Tak Tahan Sering Dapat Komen Lucah - "Artis Pun Manusia Juga, Reti Maki"

Komen Terbaru

Quote Zielathefatlady 27-11-2020 10:12 AM
Tolong lah budak2 umur 20 ni tertarik dengan personality?

Lain-lain Komen

Quote Kurex 25-11-2020 10:17 AM
Utk naik rating drama kan.....
Quote aotearoa 25-11-2020 10:19 AM
Alaaaa..mesti suka sebab cik b banyak duittttt
Quote tagas 25-11-2020 10:19 AM
handsome & da beast
Quote pxlbb 25-11-2020 10:20 AM
aduhai cik B beware ya anak-anak ikan berkeliaran. disangka ikan kaloi rupanya jerung.
Quote anaktoyol 25-11-2020 10:21 AM
jantan muda lagi... nak merasa senang instant... nak merasa mewah instant... nak merasa memandu kereta setengah juta... sementara yg pompuan pulak kali pertama bercinta... dpt stock hansem pulak... mesti all out... hahaha...
Quote caca_eric 25-11-2020 10:21 AM
Arhhh sudahhhh

Sure Aniq ni kena gelak je dgn kawan2 HR heolss
Quote archerfahid 25-11-2020 10:22 AM
Yuckkkkkss.....gosippp

Nextttt
Quote caca_eric 25-11-2020 10:23 AM
Rambut tu
Awatla kepam sgt cikB oiii
Cuba la set sikit bg nampak kemas
Quote genUmi 25-11-2020 10:24 AM
gosip murahan
Quote caca_eric 25-11-2020 10:26 AM
Kurex replied at 25-11-2020 10:17 AM
Utk naik rating drama kan.....

Patutnya kalau Aniq yg jd hero mesti trending citer ni..

Ni si Naemah
Konfemla tak..
Quote September14 25-11-2020 10:29 AM
Minta lambo umah sebijik baru berbaloi
Quote LadyCarefree 25-11-2020 10:36 AM
Xde ke berita lg sampah??????
Quote LadyCarefree 25-11-2020 10:39 AM
Ingatkan si veveonah tadi. Adeh ni ke konon handsome persis retis kpop? Not that i find mamat korea handsome la.
Quote mrsbob87 25-11-2020 10:41 AM
statement berbaur friendzone.. adakah??
Quote cupu 25-11-2020 10:47 AM
Aku dh tua mmg xknl la bdk2 ni..Patutla bbnu masyukkkkk angat...kemain byk like diaorg dpt. Klu pandai marketkan diri mmg jd artis blh jd kaya...

Btw tgk parodi meletop smlm..cik b ni mmg blh blakon..dia ni spesis gadis yg rare...blh tahan kelakar. Tuah dia kot..imej bkn blh ditiru tiru..so,dia ada identiti dia sndr.
Quote jijilaaa 25-11-2020 10:48 AM
CIKB umur 15 dah ada anak ikan weiii. kau ada apoo? sedeyhhh

hahaha
Quote husna_amal 25-11-2020 10:50 AM
Tak nak tuduh pedo ke sebab bercinta dengan budak bawah umur ni. Hari tu kecoh pasal alvin chong dengan budak perempun umur 17 tahun kononnya bercinta.
Quote bondeh 25-11-2020 10:50 AM
Selesa berkawan meolls nampak sekali imbas tajuk Selera mihihi
Quote alieyrina 25-11-2020 11:28 AM
Cik b ni kira ada jugak konfiden level dia tu..kalau aku suruh extra lalu lalang pun kejung jua rasa..

Kira army internesenel kenal aniq ni x lagi..ehh kuar topik lak..

Lihat semua komen(71)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top