Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"TokTi Bagi Teaser, Tunjuk Baby Bump?"

24-11-2020 05:19 PM| Komen: 112

Kredit foto: IG Siti

September lalu, timbul spekulasi penyanyi tersohor tanah air, Datuk Seri Siti Nurhaliza kini hamil anak kedua apabila tular video aksi spontan anaknya, Siti Aafiyah beberapa kali cuba mencium perut ibunya.

Bagaimanapun, sehingga kini spekulasi itu masih lagi menjadi tanda tanya peminat sama ada benar atau tidak penyanyi itu sedang hamil.

Namun, baru-baru ini seorang pengguna Twitter berkongsikan video dari Insta Story Siti memaparkan penyanyi itu sedang merakamkan nasi ayam yang diterima, namun lain yang menjadi perhatian netizen.



Rata-rata netizen berkata, mereka seolah-olah nampak seperti 'baby bump' di dalam video tersebut dan bersetuju bahawa ada kemungkinan Siti kini sedang hamil anak kedua.

Malah, menerusi beberapa lagi Insta yang lain turut menampakkan bayang-bayang bentuk tubuh penyanyi itu seperti sedang mengandung.  


Kredit foto: Twitter

Meskipun tiada pengesahan lanjut daripada Siti sendiri, namun rata-rata netizen dan peminat teruja sekiranya perkara itu benar berlaku.


Sumber: RotiKaya

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 112
Komen

Previous : “Dulu Ingat Covid-19 ‘Propa’, Dah Ada Orang Terdekat Terkena Baru Sedar" -Michael Ang

Next       : Nabila Razali Harap Dapat Menyanyi Semula

Komen Terbaru

Quote sleepandream 1-12-2020 12:11 PM
adakah bakalan live di astro awani jua sempena pengumuman baby kedua nanti?

Lain-lain Komen

Quote September14 24-11-2020 05:21 PM
Boringggg... next
Quote bambimo 24-11-2020 05:28 PM
Aku tgk kat twitter Alan tu xnmpak pun gelap je
Cmna depa boleh nmpak hehehe
Quote wizardLy_boy 24-11-2020 05:34 PM
Tp ig story tokti bli kurma tu ketara nmpk....nthla...buncit or baby bump
Quote VokalAgung 24-11-2020 05:36 PM
speku je keje
Quote woven11 24-11-2020 05:58 PM
Alan zoners ni takde benda lain ke nak buat dari dok scan perut tokti di balik reflection? Lain mcm mata zoners...
Quote misspokoyo 24-11-2020 06:01 PM
wizardLy_boy replied at 24-11-2020 05:34 PM
Tp ig story tokti bli kurma tu ketara nmpk....nthla...buncit or baby bump

Yg ni iols pon perasan
Quote fadz84 24-11-2020 06:04 PM
bambimo replied at 24-11-2020 05:28 PM
Aku tgk kat twitter Alan tu xnmpak pun gelap je
Cmna depa boleh nmpak hehehe

Delusional kah? iols pun nmpk gelap je (baju warna hitam kot)..
Quote Adeakukesah11 24-11-2020 06:10 PM
Kalau dh confirm bgtau jela. Apa yg susahnye tah
Quote faraway1 24-11-2020 06:13 PM
Anak anak korang tak suka cium perut ke? Walaupun kosong tak berisi
Quote lilydandelion77 24-11-2020 06:25 PM
Nampak buncit, maybe around 4months kot. Sheols kan mmg TTC for 2nd baby. Pi Aussie siap beli vits utk tumbesaran baby katanya. Time tu iols dah speku mmg all out mau baby ni. Skarang covid19 duk umah saja, live takat muka je dah. Maybe belum bersedia nak confess. Maklumlah hamil lanjut usia ni byk kena pantau
Quote Kancilkering 24-11-2020 06:28 PM
labu negeri sembilan
asal dia cakap utara
Quote BarbiePink 24-11-2020 06:32 PM
Edited by BarbiePink at 24-11-2020 06:34 PM

Kalau betul Alhamdulilah
Rezeki sheols pun nak baby lagi
Nurtizen pun alahai semua benda
uols nak teliti tak menyabor,chilli ler
Tiba masa pandailh tok ti
Bagitau umum
Bkn preggy kali pertama pun
Quote arlyssa 24-11-2020 06:36 PM
mungkin awal lg x ready nak announce
ye la awal2 ni mcm2 bole jadi
sampai masa dia announce la

netizen pun .. tak menyabor
Quote TomyamPuteh 24-11-2020 06:40 PM
Klau btul, I'm happy for her
Quote Kurex 24-11-2020 06:58 PM
Walaupun aku minat siti, sharifah aini, saloma.. lantak la siti ni ada anak kedua ke tak...
Quote cikmi 24-11-2020 07:12 PM
puas aku belek...tak nmpk mcm baby bump pun, macam lebihan baju hitam je..entahle
Quote fadz84 24-11-2020 07:23 PM
Kancilkering replied at 24-11-2020 06:28 PM
labu negeri sembilan
asal dia cakap utara

kat umh speaking utagha ngn tok laki kot.. terbawak2.. hehehe
Quote YomiuriLandMae 24-11-2020 07:24 PM
makin lama makin malas plak nak speku.. nnt siti announce la tu.. korg just saba jap..
Quote stingerpie 24-11-2020 07:28 PM
faraway1 replied at 24-11-2020 06:13 PM
Anak anak korang tak suka cium perut ke? Walaupun kosong tak berisi

Kau memang lazimkan anak kau romos, cium lobang pusat tengek bacin kau keww...?

Lihat semua komen(112)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top