Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bella Hadid Cacah Tatu Bahasa Arab

24-11-2020 01:59 PM| Komen: 29

Supermodel terkenal Bella Hadid mencacah tatu baharu pada bahagian bahu sebagai tanda penghormatan kepada darah Palestin yang ada dalam tubuhnya.

Memetik laporan The News,  foto Bella bersama tatu baharunya itu dikongsi oleh pencacah tatu selebriti, Dr. Woo menerusi Instagram pada Ahad.



Tatu yang dicacah pada bahu kanan dan kiri Bella itu merupakan perkataan Arab yang membawa maksud "I love you" and "my love".

Kedua-dua perkataan Arab itu dicacah dalam reka bentuk sederhana tanpa sebarang motif atau corak tambahan.

Foto: IG

Menjengah ruangan komen entri berkenaan, rata-rata pengikut Dr. Woo meninggalkan respon positif dan memuji rekaan tatu tersebut.


Pemilik nama sebenar Isabella Khair Hadid ini mulai aktif dalam dunia permodelan pada tahun 2012 dan berjaya mengekalkan namanya sehingga kini.

Sumber : Gempak/ thenews.com.pk

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 29
Komen

Previous : "Baby Wildlife Warrior Akan Lahir Pada 2021!" - Bindi Steve

Next       : Meghan Markle Keguguran Anak Kedua

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 29-12-2020 03:47 PM
anony-mous replied at 29-12-2020 02:51 AM
Sorry nak tanya uols mmg lahir muslim? Atau mualaf? Atau non muslim? I tnya jah

You may ask but I may choose not to answer.

Lain-lain Komen

Quote nazzse 24-11-2020 02:15 PM
Cantik nama dia
Quote nefnefnef 24-11-2020 02:23 PM
Uhibbuka
Habibti

Sweet... {:shy
Quote Tinot7 24-11-2020 02:50 PM
Ni yg kakaknya pegnen luar nikah ke? Yg BIL byk2 tatu seluruh badan?
Quote Beribear 24-11-2020 03:01 PM
Selena gomez dah buat dulu dah bella oii
Quote husna_amal 24-11-2020 03:44 PM
Orang arab bangga ke tak macam ni
Quote LadyCarefree 24-11-2020 04:02 PM
Diorang non practising muslim macam zayn, sharukh, salman khan semua tu.
Quote tagas 24-11-2020 04:02 PM
arab murtad
Quote helicornia 24-11-2020 04:27 PM
org arab bukan sume muslim pun.ramai kristian, yahudi dll. tapi klu dia support palestin bagus la
Quote dua_chzy 24-11-2020 04:35 PM
Supermodel terkenal? Euw. Rasa macam sheol underserved the title bila dibandingkan supermodel2 90an.
Quote dua_chzy 24-11-2020 04:37 PM
helicornia: org arab bukan sume muslim pun.ramai kristian, yahudi dll. tapi klu dia support palestin bagus la


Arab ada ke agama Yahudi? Arab Kristian memang ada.
Quote matbad 24-11-2020 04:46 PM
Depa ni islam sbb sambut raya. Pak palestin. Dah dok America kannn.. Yg dok malaysia ummah pprt pn menjadi. Tambah dorang dah dok sana kann
Quote siputpepel 24-11-2020 05:21 PM
sayang.. pak muslim, dah lama duduk sana jadi bebas. mai tang anak2, dah tak religious. kita pun esok ni tak mustahil cucu cicit kita jadi camni. taccooddd la bebi
Quote djzara81 24-11-2020 05:28 PM
Pak Hadid tu western2 pon dia claim tak minum okayyy.. ntah ye idok. Tgk lifestyle anak2 dia cukuplah. Kat mesia pon ramai spesis mak bpk camni.
Quote AshKetchum 24-11-2020 07:54 PM
nefnefnef replied at 24-11-2020 02:23 PM
Uhibbuka
Habibti


tapi iols tengok tatu heshe habibti huruf ta hujung tu macam tak cukup titik jah?
Quote nefnefnef 24-11-2020 08:24 PM
AshKetchum replied at 24-11-2020 07:54 PM
tapi iols tengok tatu heshe habibti huruf ta hujung tu macam tak cukup titik jah?

Tajam mata uols. Ya, tapi sebelah 1 dot tu ada macam tahi lalat kecik. So nmpk macam 2 dots
Quote dudaberhias 24-11-2020 08:57 PM
tulisan bahasa keturunan sheolsss jua khenn?
palestinian? ke hebrew?

lagipun ramai dah sekarang suka pakai tulisan arab untuk tattoo...
lagipun memang tulisan arab cantik nokkk... buat kaligrafi pun cantik
Quote HYSB 24-11-2020 09:01 PM
Bella H ni memang mengaku muslim, macam kaka dia tak pernah cakap agama ape.. Bella siap pernah cerite dia dulu kecik kecik solat dengan apak dia
Quote RatuDunia94 24-11-2020 09:19 PM
dua_chzy replied at 24-11-2020 04:35 PM
Supermodel terkenal? Euw. Rasa macam sheol underserved the title bila dibandingkan supermodel2 90an.

Kannn.. dibanding dgn model2 90an even awal 2000an level tapak kaki jeeee
Quote buapakperut 24-11-2020 11:34 PM
dah bapaknya pun tak kesah anaknya pakai baju see through nmpk puting.

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top