Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Berhenti Menuduh!" - Tayar Pecah, Isteri Pertahan Sufi Rashid Tak Pandu Laju

24-11-2020 11:30 AM|Oleh: LilRose| Komen: 17

Kredit foto: IG

Berikutan memuat naik gambar tayar kereta pecah dalam perjalanan ke Kuala Lumpur dari Johor Bahru pada Ahad lalu, ada pengikut mendakwa ia berlaku kerana Sufi Rashid memandu dalam keadaan laju.



Namun, menerusi perkongsian isterinya di Instagram, Nurulain Md Yusof menafikan dakwaan berkenaan.

Katanya, kemalangan kecil itu berlaku di PLUS selepas mereka selesai menghantar tempahan pelanggan (COD).


Kredit foto: IG

"Orang menganggap kami memandu laju sebab tu tayar pecah, tapi bukan sebab laju.

"Tayar pecah 15 minit selepas keluar tol Kulai dan Sufi tak bawa laju pun. Lagipun, hujan semalam," katanya di IG Story.


Kredit foto: IG

Justeru, Nurulain meminta orang ramai berhenti menuduh selain menjelaskan bahawa kereta itu baru dibeli sebulan lalu dan ada kemungkinan tayar berkenaan tamat tempoh.

Dalam perkongsian terbaru, Nurulain berkata punca tayar berkenaan pecah disebabkan terkena paku.  - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 17
Komen

Previous : Sarah Hildebrand Kongsi Sejadah Panduan Solat Untuk Suami, Takpe Ke Nama Allah Di Lantai?

Next       : Saraf Puteri Aishah Hampir Putus, Terpotong Jari Sehingga Terkena Tulang!

Komen Terbaru

Quote Matakilat 17-12-2020 06:52 PM
Bahaya nye. Bagus tak panic masa kejadian.

Lain-lain Komen

Quote Themilo 24-11-2020 11:43 AM
tayar meletop pun nak digossipkan.. apo..
Quote husna_amal 24-11-2020 11:46 AM
Setakat hantar doorgift boleh ke rentas negeri time PKPB ni?
Quote bakingsoda 24-11-2020 11:52 AM
ye ke hantar doorgift?! takleh guna courier?
Quote Kurex 24-11-2020 11:55 AM
Palat punya gosip!!!
Quote Kurex 24-11-2020 11:57 AM
Kitaorang nak gosip pasal penceraian, orang ketiga, tumah tangga beretakkan, artis kena tangkap, artis cikcap, artis gaduh, kejayaan artis.. bukan gosip sampah macam ni la palat! Tayar pecah, mengamuk, menangis semua taknak tau pun la cibai
Quote imanda 24-11-2020 12:05 PM
bakingsoda replied at 24-11-2020 11:52 AM
ye ke hantar doorgift?! takleh guna courier?

supi br start bisnes kurier kot..sbkan baru so dialah jd drebar n guna kete sendiri xde lori lagi mcm poslaju. hihi
Quote prettyuglybabe 24-11-2020 12:35 PM
dekat jb takde orang buat doorgift ke sampai kena order dari kl?
Quote mamajawie 24-11-2020 12:51 PM
imanda replied at 24-11-2020 12:05 PM
supi br start bisnes kurier kot..sbkan baru so dialah jd drebar n guna kete sendiri xde lori lagi  ...

oh, dia jadi ejen kurier ke?takpe la janji ado joki halal..pagi tadi kat MHI dia promot lagu baru..sedap sore dia tapi sayang kurang expose kat sini..time dia nyanyi lagu Aku Sanggup masa ending MHI pun sore sedap cm sore kaset..harap sukses la dlm bidang nyanyian sebab sore dia boleh pergi jauh..

Quote Nenasketum 24-11-2020 12:55 PM
Lagi melayan netizen yang kekurangan kaseh sayang dan kereja. Kulai tu memang tempat ah long tarik keta tabur paku.
Quote tagas 24-11-2020 03:49 PM
wartawan sampah
Quote slyfynx 24-11-2020 04:38 PM
Ale uto la post IG or IG story jadi gosip.
Ape yang aku nk gosip ni?
Pasal jenama tayar ke?
Bijik ah.
Xde kualiti langsung wartawan CARI yang xde cari sblm nama die nih.

- CARUT
Quote RatuDunia94 24-11-2020 09:56 PM
Dia beli kereta second hand ke? Tak kan baru beli dh expired?
Quote Carcosa 25-11-2020 01:01 AM
Gigih nak justify. Bo layan je lah apa org comment. Pasal laju tak laju pun, nak isytihar.
Quote anilanil 25-11-2020 07:18 AM
Sufi join lalamove ke?
Quote teen_angelJB 25-11-2020 06:38 PM
Bole masuk malaysia ke?
Without kuarantin..like seriously..
Mak aku nk msuk spore balik Hari sebb ada urgent thing pun xbole
Quote rogayahtop 17-12-2020 06:49 PM
tayar hankook ke.
Quote Matakilat 17-12-2020 06:52 PM
Bahaya nye. Bagus tak panic masa kejadian.

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top