Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Pengantin Ikat Bayi Di Gaun Selamba Berjalan Di Gereja

24-11-2020 10:42 AM Komen: 19
Wanita menjadi bahan krikitan netizen selepas gambarnya mengikat bayinya pada gaun pengantin tular di Internet.

Gambar tersebut dikongsikan seorang pelayar yang memuat naiknya di laman Reddit.

Menerusi gambar tersebut, kelihatan pasangan pengantin yang sedang berjalan di sebuah gereja untuk disatukan dan seorang bayi yang diikat pada gaun pengantin perempuan yang beropol-ropol.


Kredit foto: Reddit

Malah, menerusi gambar itu juga kelihatan wajah para tetamu yang terkejut dan kehairanan melihat bayi berkenaan 'ditarik' pengantin perempuan.

Jelas sekali gambar berkenaan menimbulkan rasa marah pengguna Reddit.

"Katakan kepada saya bahawa itu bukan bayi sebenar. Tapi jika betul, kenapa tidak ada yang menyelamatkan bayi itu?" tulis seorang pelayar meluahkan rasa marah.

Memetik laporan The Sun, pengantin perempuan yang juga ibu bayi berkenaan tampil mempertahankan tindakannya selepas ia tular di Internet.

"Jawapannya adalah, kami melakukan apa yang kami mahu bila mana kami mahu, selagi semuanya berjalan lancar dan terus berjalan lancar. Bayi itu sedang terjaga dan selamat di bawah kendalian saya," katanya.

Difahamkan, foto itu dirakam pada tahun 2014 di Tennessee. Namun, ia tular kembali di Reddit.


Sumber: mStar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 19
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Carcosa 25-11-2020 01:11 AM
Baju kemain lawa. Kalau iya pun nak include kan anaknya dlm ceremony tu, suruh ler org pegang dulu. Then smp depan tu, kau pegang ler anak ko. Kan involve kan jugak tu. Ini diheret dah mcm apa. Sebbaik tak tergolek baby tu guling2 mcm cerita Hindustan over

Lain-lain Komen

Quote Kurex 24-11-2020 10:59 AM
Bodohnya kau pompuannnnn
Quote airmineral 24-11-2020 11:06 AM
nnt budak tu da besar silap2 dikakikan plk pengantin ni
Quote arlyssa 24-11-2020 11:21 AM
who gives u the right to do what u dont whenever u want?
stupido
Quote mamajawie 24-11-2020 11:25 AM
kepala bana ikat budak hidup kat gaun kawen ko??da la kena seret budak tu..harap budak tu da besar sok2 biar dia lak ikat si pompuan ni kat blakang keta biar seret sampai 10km
Quote any42 24-11-2020 11:33 AM
klau dukung ank tu msa walk down the aisle lg la terasa moment indah tu. ape gila ltak seret gtu. lyan ank mcm ank ptung jgn dah besar nnti ank jdkn ko punching bag dah ler.
Quote allshares 24-11-2020 11:34 AM
Kenapa tak ikat kt perut atau blkg badan? Sbb nnti ko nampak buruk kan, gown ko tak jelas kelihatan kan. Mmg dasar narsis yg terpaling penting ko dlm dunia Nan fana ni
Quote husna_amal 24-11-2020 11:52 AM
Owh cerita lama tapi angkuh betul jawapan dia.
Quote EvieWanKenobi 24-11-2020 12:14 PM
otak tercicir kat mana?
Quote belilies 24-11-2020 12:29 PM
Gambar je pun. Skrg ni mesti dh masuk 6thn anaknya ni. Gugel2 takde pun gambar baby aubrey dah besar. Sheols terok kene kecam sampai ada yg sindir napa xletak skali ngan tin2 just married blkg kete.
Quote Artemesiaa 24-11-2020 12:32 PM
Dulu kan ke trend kat sana letak anjing kesayang kat train gaun macam tu tapi tak ler sampai letak anaknya sendiri.  Tak hairanlah kalau dikecam.
Quote amyza 24-11-2020 12:37 PM
Dah kenapa nak seret bb gitu. Bengong lah pengantin 2ekor ni.
Quote TomyamPuteh 24-11-2020 12:55 PM
Teringat dkt China kes mak ikat ank lps tu letak dkt tempat pijak kaki motor
Quote Tinot7 24-11-2020 03:55 PM
Anak dia ok tak la ni?
Quote ikanmasin 24-11-2020 04:50 PM
kira ko sanggup pgg bunga dan peluk lengan laki ko dr dukung anak ko yg msh baby tu..pastu ko ok jer dgn cara ko..otak kat mana lah ko letak ni..
Quote darkness 24-11-2020 04:57 PM
Hak sy katanya. Inilah perjuangan sesetengah org tanpa memikirkan keselamatan bayi dan org tertentu
Quote TOPwind 24-11-2020 06:22 PM
Kurex replied at 24-11-2020 10:59 AM
Bodohnya kau pompuannnnn

asal kulit putih legam sama je perangai satu dunia.
Quote supernaturalee 24-11-2020 06:27 PM
EvieWanKenobi replied at 24-11-2020 12:14 PM
otak tercicir kat mana?

Ikat kt blkg her fat ass kot
Sbb nmpknya itu yg plg layak

Quote sukacactus 24-11-2020 06:55 PM
Kat situ je la taraf ank dia huh!
Quote Carcosa 25-11-2020 01:11 AM
Baju kemain lawa. Kalau iya pun nak include kan anaknya dlm ceremony tu, suruh ler org pegang dulu. Then smp depan tu, kau pegang ler anak ko. Kan involve kan jugak tu. Ini diheret dah mcm apa. Sebbaik tak tergolek baby tu guling2 mcm cerita Hindustan over

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top