Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Patut Dah Kahwin 21 Nov Lepas, Isa Dan Risteena Menangis-Nangis Depan Ibu

23-11-2020 01:13 PM| Komen: 147

Pelakon Risteena Munim, 31, menyatakan dia dan pelakon Isa Khan, 27, sepatutnya berkahwin pada 21 November lalu.

Menurut Risteena atau nama sebenarnya, Nur Risteena Munim Zainul Ilyas berkata disebabkan Covid-19 mereka terpaksa menangguhkan majlis ke tarikh lain.

Foto: IG

"Sepatutnya saya dan @theisakhan akad nikah pada 20.11.2020 sehari selepas hari jadi saya. 

"Segala persiapan telah pun dibuat. Tetapi disebabkan situasi pandemik yang dihadapi, majlis terpaksa ditunda ke tarikh yang baru.

"Kita hanya mampu merancang, Allah sebaik baik perancang. Kami akan bersama-sama dan akan lebih kuat dalam menjalani segala dugaan," tulisnya.



Dalam pada itu, pelakon drama Playboy Itu Suami Aku bersyukur kerana dikurniakan keluarga yang sentiasa memberi sokongan.

"Saya bersyukur mempunyai keluarga yang sentiasa memberi sokongan dan pasangan yang sangat mencintai saya. Semoga semua urusan dipermudahkan. Doakan yang baik-baik," tulisnya lagi.



Perkongsian itu turut dimuat naik sebuah rakaman video yang menunjukkan Isa dan Risteena menitiskan air mata ketika bercakap dengan ibu Risteena, Che Bunga Salleh.

sa dan Risteena telah mengikat tali pertunangan pada 23 November tahun lalu ketika bercuti di Bali, Indonesia.


Sebelum ini, hubungan mereka sudah dihidu umum, namun masing-masing mengunci mulut sebelum mengesahkan status perhubungan menerusi satu sidang media pada 6 Disember tahun lalu. -CARI

Sumber: Gempak

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 147
Komen

Previous : Jangan Banding-bandingkan, Aishah Ganti Je Bukan Nak Lawan TokTi - Ippo Hafiz

Next       : Raja Ilya Rindu Masakan Ibu, Tak Kesampaian Nak Balik Malaysia

Komen Terbaru

Quote MsChinta83 26-11-2020 11:58 PM
Nikah je kan cukup kalau da tk menahan lagiii...amik yg afdhal, yg wajib. Tk yah la nk drama nangis bagai...rasa mcm nk muntah pula...

Lain-lain Komen

Quote lattehazelnut 23-11-2020 01:22 PM
I nak komen tp kang ade yg kate i bitter..
Ikut kau lah dik..
Quote cmf_shya 23-11-2020 01:25 PM
sbb nak kwen gah2..nak tnjuk mcm2...sbb tue tngguh..gaya 2 2 nie patut akad nikah dlu..kenduri kendian2 la..mak bapak si anak dara nie btul2 open minded..
Quote bondeh 23-11-2020 01:27 PM
Dah start dah erk cerita2 sheolls dgn isa... haritu sunyi kejap...
Quote sarah82 23-11-2020 01:30 PM
Akad nikah boleh kan?
Quote siasia 23-11-2020 01:33 PM
Nikah je la dulu.. Buat yg wajib.. Xde masalah pun pkp ke pkpb ke pkpp ke.
Quote gadis_mateen 23-11-2020 01:34 PM
nikah jelah, siapa yang marah?
gedik muchhhh!
Quote bakingsoda 23-11-2020 01:37 PM
nikah je kat pejabat agama, buat grand pon takkan jadi wedding of the year
Quote hannan_rayyan 23-11-2020 01:39 PM
nikah je lah hanat, apa masalahnya, ramai je org nikah time pkpb ni, time pkp dulu pun ada je org nikah
Quote ninnamina 23-11-2020 01:45 PM
Nikah je la dulu..
Quote adelea 23-11-2020 01:49 PM
nikah je laaaa
kenduri buat kendian
apa yg nak risau kan sgt
Quote Fazzbulous 23-11-2020 01:54 PM
kurex..ko bahasakan jap 2 ketul ni...kikikikiki...nikah jela!!!!menggedik btol
Quote wafeloren 23-11-2020 02:00 PM
budak opismate aku da selamat nikah. bagi goodies je sorg satu balik opis. kitorg pun kutip duit bg je xbeli hadiah. sng cite.
Quote Sachacha 23-11-2020 02:00 PM
Mengada ngada nya 2 ekor ni
Quote little_sis 23-11-2020 02:03 PM
Nikoh je la dulu.. majlis2 ni lambat lg pun xpe.. nak tunggu abis covid tah bila laa...
Quote RinIna 23-11-2020 02:07 PM
Nikah jela kan..
Quote Suchi 23-11-2020 02:10 PM
Kawan iols nikah gantung bulan 3 aritu masa awal PKP bulan 10 baru ni buat resepsi dan sanding tp tula sanding bertiga gituh huhu
So takleh nak pakai baju panten lawa2 kena pakai maternity dress.

Gamaknya tu sbb ramai tanak wat nikah gantung kot nak melaram lelawa la kot time resepsi.
Quote rosasen 23-11-2020 02:13 PM
benda mudah ko pegi wat susah.. pastu canang2.. kata vudus kn marah
Quote JalaEmas 23-11-2020 02:13 PM
Ouh 31 umo beliau.. Tp bila up ape2 kat ig kalah  bbnu bru nk bercinta..
Quote mieymiey 23-11-2020 02:20 PM
Eleh, masa bukan pkp takmo pulak nikah. Tiberrrr gunakan alasan gara-gara pkp tak dapat nak nikah. Jijik yach couple ni!

Lihat semua komen(147)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top