Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dua Budak Lelaki Di Sweeden Diserang Dan Dirogol

22-11-2020 11:02 AM Komen: 110




Dua budak lelaki dibelasah, dirogol dan ditanam hidup-hidup di tanah perkuburan Solna, Sweden.

Jenayah kejam itu bermula apabila mereka ditegur oleh dua pemuda berusia 18 dan 21 tahun yang menjual dadah. Setelah tidak mahu membelinya, kedua-dua budak lelaki itu diacu pisau lalu di bawa ke hutan berhampiran. Mereka kemudiannya dipaksa berbogel dan dipukul.

 Lokasi penyerang menyerang mangsa - Wiki


Menurut Daily Star, ketika dibelasah, penyerang itu mengugut akan mencari keluarga mereka yang tinggal berhampiran. Oleh itu, telefon dirampas malahan mereka diberi cangkul untuk menggali lubang kubur sendiri.


Seorang daripada budak lelaki itu memberitahu polis yang mereka tidak dapat mengingati berapa banyak sepakan dan tumbukan yang diterima.

Lubang kubur yang digali sendiri oleh mangsa - Police Handout


Mereka tidak dapat menjerit kerana mulut disumbat stoking tangan diikat. Perbuatan itu berlangsung selama beberapa jam hinggakan seorang lagi budak lelaki mengakui telah dirogol oleh penyerang.

Setelah penyerang berlalu, mereka melarikan diri dalam keadaan berbogel lalu bertemu seorang lelaki yang membuat laporan kepada polis.

Foto : Police Handout

Polis menjejak penjenayah lalu menangkap kedua-duanya dan kini dalam proses penyiasatan menyeluruh.

Dimana-mana ada penjenayah, jadi hati-hati ya semua. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 110
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Dwdrum 28-11-2020 12:19 PM
Tidak salah mahu jadi liberal... Justice... But jangan otak retard jadi liberaltard.... Selayak dapat spit dari real liberals...

Lain-lain Komen

Quote Kurex 22-11-2020 11:07 AM
Kalau kau nak weng, weng sesama korang je la, jgn rosakkan org lain.. macam semalam. Ada matpet ajak sorang budak ni pergi tingkat atas. Sama ada nak cikloi ciknek atau nak ajak mendadih.. bila budak tu nampak aku, buat2 cover konon taknak ikut matpet tu. Kalau budak tu tak isap ciknek / kena isap oleh matpet, buatnya matpet tu ada penyakit, mau sengsara hidup kau
Quote sarah82 22-11-2020 11:10 AM
Kesian kat budak2 lelaki tu.. Cuma aku terkejut sbb ummah suci sembahan urban berkerak yg buat.

Sah2 la thread ni bakal sendu
Quote Artemesiaa 22-11-2020 11:14 AM
Dimana2 pun ada je orang gila macam tu sebab tu kena berhari2 selalu.
Quote prettyuglybabe 22-11-2020 11:16 AM
mana mungkin negara bertamadun terjadi begini..
ini mesti jarum-jarum halus..
Quote Kurex 22-11-2020 11:27 AM
Takb......... Ehhh salah
Quote Carcosa 22-11-2020 11:29 AM
Kurex: Kalau kau nak weng, weng sesama korang je la, jgn rosakkan org lain.. macam semalam. Ada matpet ajak sorang budak ni pergi tingkat atas. Sama ada nak  ...


Eikhhhhh kejinya matpet tu!!! Budak tu dlm umur brp ya? Nak lagi brckp dgn si Matpet tu. Kalau meols, lalu sebelah pon meols tak laluh
Quote FOTHER-MUCKER 22-11-2020 11:30 AM
Edited by FOTHER-MUCKER at 21-11-2020 07:34 PM

Tetapi perogol tu seperti himmigrant jewww.

Tak  apa kita tunggu dan lihat!
Salah seorang dari perogol pe liwat itewww....
Engko rasa...agak?



Quote damsel_fiji 22-11-2020 11:44 AM
Siap kena tanam hidup2 lagi.. nasib la pnjg umur ko dek..
Quote Tinot7 22-11-2020 11:46 AM
Gambar penjahat2 tu dah ada tapi dlm pixel.
Tak tau org mana.
Quote sarah82 22-11-2020 11:50 AM
Kurex replied at 22-11-2020 11:27 AM
Takb......... Ehhh salah

Ouchhhh.. Sabar saka ku kurex.. Sabar.. Karang kena report..
Quote epuepy 22-11-2020 11:53 AM
Huish. Siap paksa gali kubur sendiri. Scarry
Quote RatuDunia94 22-11-2020 12:16 PM
Sweeden ni antara negara yg kadar jenayah terendah di dunia
Quote famri7 22-11-2020 12:20 PM
Saya syak perogol adalah umnah junjungan
Quote Rogue98 22-11-2020 12:27 PM
Tinot7 replied at 22-11-2020 11:46 AM
Gambar penjahat2 tu dah ada tapi dlm pixel.
Tak tau org mana.

Sorang bangsa Tunisia ..sorang lagi bangsa Kurd.  Sebelum tu ada kes imigran dr Afghanistan and Iraq bunuh and rape rakyat Sweden jugak.
Quote Tinot7 22-11-2020 12:36 PM
Rogue98 replied at 22-11-2020 12:27 PM
Sorang bangsa Tunisia ..sorang lagi bangsa Kurd.  Sebelum tu ada kes imigran dr Afghanistan and Ir ...

Takziah kpd keluarga mangsa.
Setahu iols, sweden buat saringan utk org2 masuk negara depa. Camne org2 mcm ni boleh terlepas?
Quote Rogue98 22-11-2020 12:44 PM
Tinot7 replied at 22-11-2020 12:36 PM
Takziah kpd keluarga mangsa.
Setahu iols, sweden buat saringan utk org2 masuk negara depa. Camne  ...

Yg kes baru ni diaorang mmg dah jadi rakyat Sweden. Ntahlah...bodoh lah buat hal nanti jadi mcm kat France. Org Islam lain yg kena.
Quote Tinot7 22-11-2020 12:48 PM
Rogue98 replied at 22-11-2020 12:44 PM
Yg kes baru ni diaorang mmg dah jadi rakyat Sweden. Ntahlah...bodoh lah buat hal nanti jadi mcm ka ...

Iols speku depa mmg dah sakit tapi org tak tau. Tunggu masa je utk meletop. La ni takut je org Islam yg lain menjadi mangsa. Kerana nila setitik...
Quote any42 22-11-2020 05:03 PM
jahatnya. hrap ovrdse mmpos je dua2 pnjht tu
Quote AbukRokok 22-11-2020 05:05 PM
prettyuglybabe replied at 22-11-2020 11:16 AM
mana mungkin negara bertamadun terjadi begini..
ini mesti jarum-jarum halus..

maybe betul jarum halus scandinavian lcan dah dibanjiri pendatang timur tengah

Lihat semua komen(110)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top