Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ernie Zakri Merajuk Syamel Tak Kisah Persiapan Perkahwinan

21-11-2020 07:29 PM| Komen: 65






"You asyik fokus bisnes ja. I nak ajak you keluar pun susah sekarang."

Merajuk sungguh penyanyi, Ernie Zakrie apabila tunangannya, Syamel sangat sibuk dengan kerjayanya hingga tiada masa untuk persiapan perkahwinan mereka.

Ernie yang merajuk kemudiannya terkejut dengan suara tinggi Syamel dipujuk berulang kali. Rupa-rupanya Syamel dikenakan oleh tunangnya dalam sebuah rancangan hiburan.




Foto :IG

Dalam jenaka yang berdurasi seminit itu, Syamel kelihatan percaya dan bersungguh-sungguh mahu memujuk tunangannya yang sedang merajuk kerana kesilapannya.

"Ok, we talked about this already. I tau I silap, everything will be okey."

Foto : IG

Sehinggalah Ernie kemudiannya berpura-pura menangis lalu meminta Syamel menghubungi menerusi panggilan video untuk menenteramkannya.

"Baby, dont be sad lah sayang."

Foto : IG

Baru lah penyanyi yang popular dengan lagu Curang ini tahu yang dia telah dikenakan oleh hos, Aliff Farhan dan berasa malu dengan perbualan tersebut.

Nampaknya, pasangan selebriti di alam pertunangan ini sangat romantik ya. Siapa kata mereka tidak sepadan? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 65
Komen

Previous : "Siapa Yang Kreatif Sangat Ni?" - Meme Hang Tuah, Puteri Gunung Ledang Buat Tiara Jacquelina Terhibur

Next       : Susulan Aliff Satar Positif Covid-19: Rakan Artis Dalam Muzik-Muzik Jalani Ujian Swab

Komen Terbaru

Quote iena007 26-11-2020 06:42 PM
Lebih suka lelaki soft spoken mcm syamel dari lelaki kasar panas baran. Nampak sweet dia layan erni.

Lain-lain Komen

Quote bluebutter 22-11-2020 11:02 AM
Okay.



...
Quote virgo19 22-11-2020 11:09 AM
Peliknya ayat last artikel tu. Sapa pulak yg kata camtu?
Quote beta_carotene 22-11-2020 11:09 AM
Ayooo gelinyaaa
Quote tuntasha 22-11-2020 11:14 AM
Kalau Uqasha buat camni boleh aku hadap sikit tp sangat lah cringe mampos dorang ni. Geli yakmat
Quote hasniey 22-11-2020 11:19 AM
Erm..ok la.boleh la...semoga bahagia till jannah
Quote lolipopbiru 22-11-2020 11:21 AM
dulu tak berapa nak suka psgn ni. skrg tersuka pulak. sbb kelakar sempoi
Quote Kurex 22-11-2020 11:22 AM
Sebab kau tu pompuan, syamela pun pompuan.....
Quote rosannazmia 22-11-2020 11:29 AM
Hahaha okeyla sbb ni patut private convo..kuikuikui..aleh cam chuols  x gitu dgn partner memasing khuenn...cer kena punked camni hahaha..cringy giler haahaha..bebi baby bubus gituhhh semua ler just lainlah klu berbubus dlm igs or youtube accn lama2 acik2 haru jugak tgk
Quote nordin84 22-11-2020 11:32 AM
trek selebriti ni.. iols tetarik bab akim prank stacy, padahal pelakon tu ayat nk menipu berteraburlps tgk kejadian prank tu trs iols layan lagu atm ngan stacy.. motip sesangat
Quote RatuDunia94 22-11-2020 12:22 PM
beta_carotene: Ayooo gelinyaaa


Putus nafsu nk cikcap lps tgok video tu kan.
Quote slyfynx 22-11-2020 12:37 PM
Eh, sampahnye thread.
Perlu ke?
Quote Lailerthee 22-11-2020 01:13 PM
Aku suka je tgok shamel n erni ni sbb dorg cool xover sgt tunjuk bercinta. Tpi motif bukak benang untuk benda ni apa kes?
Quote woven11 22-11-2020 02:06 PM
Erkkk cringee
Quote VokalAgung 22-11-2020 02:08 PM
semoga bahagiaaaaa chuolsss
Quote Knowlee 22-11-2020 02:25 PM
Kau jangan... Buat dgn penuh emosi mcm it is real, benda tu boleh makbul...
Quote belacan_gurl 22-11-2020 05:19 PM
Hahahaha cutenya...lembut je cara syamel pujuk
Quote unguaurora 22-11-2020 05:22 PM
Pasangan paling cringe.. dunno why. Plis tell me
Quote amyza82 22-11-2020 05:30 PM
nordin84 replied at 22-11-2020 11:32 AM
trek selebriti ni.. iols tetarik bab akim prank stacy, padahal pelakon tu ayat nk menipu berterabur: ...

Akim n Stacy tu nampak sgt diaorg mmg share everything. Takde rahsia gituu.
For this couple pula, sbb dedua muka takde Nilai komersial, dan2 semua komen cringe...
Ha.. ha.. ha dunia mmg tak adil.
Quote auza_chiyoko 22-11-2020 05:40 PM
Aku ok je kapel ni..comel je

Lihat semua komen(65)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top