Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Menjerit Risteena Dapat Sekotak 'Lipas' Sempena Kejutan Hari Jadi

21-11-2020 12:53 PM|Oleh: LilRose| Komen: 65

Kuat menyakat rupanya Ruhainies apabila memberi kejutan kek berbentuk lipas kepada Risteena Munim sempena ulang tahun kelahirannya yang ke-31.


Kredit foto:


Katanya di Instagram, kakaknya itu sememangnya takut dengan lipas sejak dari kecil.

"Punya takut lipas, kalau jerit boleh gegar bangunan.

"Korang rasa dia makan tak kek tu?" tulisnya.



Menerusi video yang dimuat naik, kelihatan Risteena beberapa kali menjerit apabila kek berkenaan disuakan di hadapan wajahnya.

Bagaimanapun, menurut Gempak, Risteena mendapat sebiji lagi kek berwarna putih dan sejambak bunga ros.  - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 65
Komen

Previous : "Kay Poh Chee, Jangan Perasan Kau Superstar" - Ning Baizura Warning Siapa?

Next       : Ernie Zakri Merajuk Syamel Tak Kisah Persiapan Perkahwinan

Komen Terbaru

Quote Miss.Rara 24-11-2020 09:50 AM
rasa macam baru jer besday dapat kete ke hapa ntah dari boipren..

arini sambut besday lagi..

kalau tetiap tahun sambut besday.. hadiah apa jerr lagi boleh dapat dan nak update di sosmed?

Lain-lain Komen

Quote Tiram 21-11-2020 12:55 PM
Boleh join keksup kejar2 lipas
Quote Belibis 21-11-2020 12:55 PM
Tungggu dan lihat jer dulu.simpan segala hencapan.{:smile
Quote Fazzbulous 21-11-2020 12:56 PM
dua2 ni feveret retis kurex...hahahahahahah...
Quote MissYouSayang 21-11-2020 01:06 PM
Lain dr yg lain..luar je nmpk buruk tp dlmnya pasti sedap ni
Quote fadz84 21-11-2020 01:15 PM
Fazzbulous replied at 21-11-2020 12:56 PM
dua2 ni feveret retis kurex...hahahahahahah...

Siap jp lg dia masuk ngn carutan berjela... Huhuhu
Quote Beribear 21-11-2020 01:20 PM
Ruhainis tu dah breakup dgn pakwe dia ke? Dah tak pernah tunjuk dah sweet2 dgn pakwe dia. Ke sebab covid pakwe dia kat london dia kat sini jd tak dapat jumpa
Quote Kurex 21-11-2020 01:28 PM
Alahai... Gediknya si muka tua ni. Dari kakak sampai ke adik muka tua sebelum usia. Takde bakat, takde gred. Keluar cerita pun sampah dari reputs palat yg sama sampahnya.

Artis yg bakatnya tak relevan tapi dipuja oleh peminat yg bodoh, tak reti nilai bakat seseorang, yg sama2 muka tua & pprt. Artis takde gred je yg cerita pasal jantan sampai kesudah. Macam kemut & kakak yg berwajah tua, melvins pprt, intan jalang, bella sangap, joy, nekda, mira basic muka sembam. Semua ni memang sampah! Takde bakat yg boleh dijual, sesuai korang jadi cashier dekat mydin je, jadi promoter dekat giant. Bodoh punya artis takde bakat!  Layak diludah! Puihhhhh puihhhhh puihhhhh

Orang nak tau cerita hasil lakonan, sumbangan, pengorbanan, bukan cerita bodoh sampah palat macam ni la bodoh! Takat kek, jantan, semua ni tak majukan ekonomi la palat! Bodoh! Tapi faham, nak keluarkan cerita yg menarik pasal artis sangkak ni bukan ada pun  sebab drama pun drama sampah. Elok tak payah keluar tv terus korang ni. Puihhhhh dekat muka korang yg basic & boleh didapati dekat kampung indon paling hulu. Puihhhhh
Quote bluebutter 21-11-2020 01:39 PM
nmpk makin tembun dah..and 31 dah???. tua dah,
Quote lanse 21-11-2020 01:42 PM
Yekk...gelilah
Quote sha21 21-11-2020 01:49 PM
Kurex replied at 21-11-2020 01:28 PM
Alahai... Gediknya si muka tua ni. Dari kakak sampai ke adik muka tua sebelum usia. Takde bakat, tak ...

Hahahahahahahahahahahhaahahahaha berdekahh iols baca komen kurex
Quote slyfynx 21-11-2020 01:51 PM
Yay, dah ade thread birah dua beradik membijik pasal jantan.
Bgs2...
Wartawan cari mmg bagus stalk IG retis2 ubi kentang ni, termasuk la lilrose yang nama xde CARI-LILROSE.
Bgs2, kipidap. Pasni jgn lupe kemut utama, Ruhainies. Cari pulak cerita membirah die.
Jgn lupe ye

- CARUT
Quote kikopacific 21-11-2020 02:09 PM
Kalau tak psl laki, psl kek birthday
Ulang sampai ajm
Quote bondeh 21-11-2020 02:10 PM
Kurex replied at 21-11-2020 01:28 PM
Alahai... Gediknya si muka tua ni. Dari kakak sampai ke adik muka tua sebelum usia. Takde bakat, tak ...

Aahahahahhaahhahahhahahahahah terpelanting ke dinding meolls baca laharan mahayam
Quote Tinot7 21-11-2020 02:28 PM
Iols suke betul baca komen kurex...
Quote anony-mous 21-11-2020 02:36 PM
Lah dah 31 ke?? Tua dah. Tp ok la muka dlm ni nmpk late 20s, xnmpk sgt 31
Quote Ritacomels 21-11-2020 02:41 PM
Kurex replied at 21-11-2020 01:28 PM
Alahai... Gediknya si muka tua ni. Dari kakak sampai ke adik muka tua sebelum usia. Takde bakat, tak ...

WahahahhahahahhHHHAaaaaaaaaa tetelan gula2 aku woii!!
Quote aijinmisaki 21-11-2020 03:07 PM
Tinot7 replied at 21-11-2020 02:28 PM
Iols suke betul baca komen kurex...

Best sangat ke laharan pondan berkerak tak laku tu? Yang aku nampak try hard sangat nak kecam walaupun semua retis yang dia lahar tu pun aku tak suka
Quote Tinot7 21-11-2020 03:15 PM
aijinmisaki replied at 21-11-2020 03:07 PM
Best sangat ke laharan pondan berkerak tak laku tu? Yang aku nampak try hard sangat nak kecam wala ...

Best sbb ada kebenaran dlm laharan dia. Dia merealisasikan impian ramai utk melahar tapi tak mau atas sbb masing2.
Quote bakingsoda 21-11-2020 03:16 PM
kenapa mcm penah bace je retis dapat kek lipas sblm ni..sape eh

Lihat semua komen(65)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top