Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tak Pasal-pasal Lunyai Dibelasah 'MMA Fighter' Kecil Molek

20-11-2020 02:58 PM Komen: 28
Seorang lelaki tersalah langkah apabila cuba meragut telefon bimbit milik wanita yang rupa-rupanya seorang ahli seni bela diri campuran (MMA).

Wanita dikenali sebagai Brisa, 20, berkata, kejadian berlaku di sebuah resort di Mar del Plata, Buenos Aires pada minggu lepas.


Kredit foto: Newsflash

Katanya, dia dan seorang rakan kemudian mengejar suspek yang cuba melarikan diri sebelum sekumpulan pekerja menahan lelaki terbabit.

Dalam video kejadian yang tular itu, kelihatan kepala suspek berlumuran darah dikerjakan wanita dengan ketinggian sekitar 150 sentimeter berkenaan.

Kedengaran juga Brisa menjerit "Kamu ingat saya bekerja sehari suntuk hanya untuk kamu mencuri daripada saya dalam masa tiga saat?"


Kredit foto: Newsflash

Difahamkan, polis kemudian tiba di lokasi sebelum menggari suspek dan membawanya untuk membantu siasatan.

Dalam temu bual bersama sebuah program televisyen Nosotros a La Manana, Brisa menjelaskan dia begitu emosi ketika kejadian kerana berpenat lelah bekerja selama beberapa bulan untuk menyimpan duit selepas gajinya dipotong bagi membolehkannya membeli telefon pintar baru. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 28
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote husna_amal 23-11-2020 09:54 AM
Berkicap muka pencuri tu dibuatnya.

Lain-lain Komen

Quote meow_tompok 20-11-2020 03:03 PM
"Kamu ingat saya bekerja sehari suntuk hanya untuk kamu mencuri daripada saya dalam masa tiga saat?"


puashati baca ayat ni, puashati jugak penyamun tu kena balun
Quote tikusmontok 20-11-2020 03:09 PM
Hebatnya..tabik springgg
Quote rospinki 20-11-2020 03:12 PM
nka beli telepon pintar baru..penat nyimpan duit.

dia dh siap breangan nk selfi fon baru
Quote Kurex 20-11-2020 03:20 PM
Kalau dapat tengok video, sedap ni
Quote Skuau 20-11-2020 03:36 PM
Edited by Skuau at 20-11-2020 03:37 PM

kalo kat Msia....kemungkinan dia disuruh minta maaf kerana menyerang dan mencederakan saspek.....
Quote Artemesiaa 20-11-2020 04:40 PM
Mendapat sudah
Quote damsel_fiji 20-11-2020 04:49 PM
cayalah sisturrrr
Quote dua_chzy 20-11-2020 05:30 PM
Kan sis? Ko penat2 kerja, jantan rempit mana ntah sedap2 ja curik dari ko. Sangat menyakitkan hati.
Quote dani-rox 20-11-2020 06:05 PM


padan muka ko jantan

btw covid19 dah takda di brazil ke
Quote bangcak 20-11-2020 06:10 PM
elehh...
satgi kalu mamat tu panggil geng2 pemuda heol.
tau arr nasib minah mma tu.


Quote underground 20-11-2020 06:11 PM
kat sini kalau peragut mat pit kena flying kick terus berderai hancur tulang.

mangsa ragut pula ke tali gantung..
Quote Tinot7 20-11-2020 06:43 PM
Go go sister!
Quote romeor 20-11-2020 07:41 PM
Wow sistur hebat
Quote makneng 20-11-2020 08:23 PM
Pada muka jantan tu kena pepah {:good
Quote kasibiman 20-11-2020 08:44 PM
dani-rox replied at 20-11-2020 06:05 PM
padan muka ko jantan

btw covid19 dah takda di brazil ke

Ahkak... Buenos Aires in argentina
Quote dua_chzy 20-11-2020 08:55 PM
bangcak replied at 20-11-2020 06:10 PM
elehh...
satgi kalu mamat tu panggil geng2 pemuda heol.
tau arr nasib minah mma tu.

Jantan bangsat jenis hapa kalah dengan sorang pompuan pehtu panggil geng ramai2 belasah pompuan tu?
Quote dani-rox 20-11-2020 10:17 PM
kasibiman replied at 20-11-2020 08:44 PM
Ahkak... Buenos Aires in argentina

maapkan akak terkonpius dua negara tuh dekk
Quote raxief 20-11-2020 10:36 PM
underground replied at 20-11-2020 06:11 PM
kat sini kalau peragut mat pit kena flying kick terus berderai hancur tulang.

mangsa ragut pula k ...

kat luar negara pun sama je

berapa bnyk news pekerja kedai serbaneka / orang awam lawan penjenayah kena buang kerja, kena tahan polis, kena dakwa
Quote kasibiman 20-11-2020 10:50 PM
dani-rox replied at 20-11-2020 10:17 PM
maapkan akak terkonpius dua negara tuh dekk

Issokay. Understand both Sama vavavoom cikki2nya

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top