Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Dah Sedia Timang Anak, Nazrief Nazri Isi Masa Terluang Buat Video Sweet Dengan Isteri

20-11-2020 12:54 PM|Oleh: Saiful| Komen: 25

Genap setahun kahwin, kini Nazrief Nazri dah bersedia nak menimang anak.

Kata pelakon ini, dia yakin Tuhan mempunyai perancangan yang baik untuk dirinya.

Foto: IG

"Masa mula-mula kahwin, kami memang merancang tak nak ada anak lagi, tapi sekarang kami dah agak bersedia dan serah kepada Allah SWT.

"Maksudnya buat masa sekarang kami tak terlalu berharap dan tak juga menolak rezeki," katanya kepada mStar Online.


Nazrief dan isterinya, Aizatul Aqma berkahwin pada 15 November lepas.

Sementara itu, baru-baru-ini mereka menyambut ulang tahun perkahwinan di Sekinchan, Selangor.



"Alhamdulillah, setahun yang membahagiakan. Banyak benda kami belajar bersama dan saling bantu-membantu."

Walaupun terpaksa melalui awal perkahwinan di musim pandemik, Nazrief bersyukur ada isteri yang menemani.

Waktu terluang digunakan untuk menghasilkan video menarik bersama isteri.



"Sebenarnya saya nak wujudkan satu kefahaman mengenai kewangan di media sosial. Jadi apabila saya buat video sweet dengan isteri, saya turut selitkan juga tentang itu.

"Dalam dunia sekarang kalau saya asyik terangkan pasal kewangan, orang bosan jadi saya kena pandai mencuri perhatian netizen." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 25
Komen

Previous : Kongsi Foto Dengan PU Azman, Sarah Hildebrand Minta Netizen Jangan Menyibuk

Next       : Khai Bahar Akui Bergambar Dengan Usahawan Kosmetik Tokan Dadah

Komen Terbaru

Quote arlyssa 24-11-2020 06:34 PM
yela .. sila lah beranak.
ni pun nak jadi thread ke.
dah la 2-2 tak kenal.

Lain-lain Komen

Quote luluaurora 20-11-2020 01:14 PM
wife dia comel betulll...so sweeettt
Quote RatuDunia94 20-11-2020 01:19 PM
Benyek tanah nya gambar kat sawah padi tu.. lepas hujan ek? Terus jd x lawa..
Quote Glass_shoes 20-11-2020 01:20 PM
X tau pulak dah kahwin
Quote mamajawie 20-11-2020 01:41 PM
wife dia ni model bagju muslimah..baru la aku perasan muka dia ni
Quote YomiuriLandMae 20-11-2020 01:44 PM
bila masa dia ni kawen?
tatau pun..
Quote lattehazelnut 20-11-2020 01:44 PM
Comel je sepadan..
Tp byk tiktok kanak2 je..
Buat la anak.. boleh tiktok dgn anak2..
Quote makneng 20-11-2020 01:54 PM
Nampak mcm best plak picnic kat sawah sekinchan tu.. Tp mesti ramai org ek. Kdg2 takut gak dgn semut Charlie tu... Ko seksi2 pegi sawah kang habis kena gigit.. Takutnya!!!
Quote husna_amal 20-11-2020 02:27 PM
Bersweet2 lah korang sampai puas. Sambil2 tu usaha lebih dapatkan anak pula.
Quote auza_chiyoko 20-11-2020 08:09 PM
Dlu puan tu tunang/gf dia..mse tu masih brtudung n mmg model baju2 kurung ni...pastu clash..terus puan ni buka tudung menyeksi..konon nk show off la...last2 brjodohan balik..
Quote AshKetchum 20-11-2020 08:32 PM
dari tepi nampak helok. tapi bila dari depan heshe rupo pismedon jah?
Quote slyfynx 20-11-2020 08:51 PM
Nak main pancut dalam pun kene umum satu dunia ke?
Sampahnye la hai

- CARI
Quote LadyCarefree 20-11-2020 08:53 PM
Muka bini dia dah kenapa macam tu?
Quote cikdilla 20-11-2020 09:10 PM
Tak kenal both. NEXT!
Quote barfi 20-11-2020 09:14 PM
Wife dia cantik. Muka menggoda
Quote aemon 20-11-2020 11:14 PM
pakai seksi seksi kat sawah..nyamuk tak gigit ke?
Quote imanjannah 20-11-2020 11:38 PM
ni yg model underware tu ke
Quote 3480 21-11-2020 12:10 AM
Mcm fahrain pon ada
Quote sawi_bayam 21-11-2020 12:12 AM
Whoareyousss??
Quote Suchi 21-11-2020 08:35 AM
Dulu ingatkan dia ni jenis nerd /skema or jenis alim ke apa
Pastu tengok bini boleh tahan gak menyeksi huhu. Bini dia ni kategori pakai baju kurung pun nampak seksi sbb muka menggoda dia tu.

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top