Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kongsi Foto Dengan PU Azman, Sarah Hildebrand Minta Netizen Jangan Menyibuk

20-11-2020 11:51 AM|Oleh: Saiful| Komen: 42


Foto: IG

Oktober lepas, Sarah Hildebrand dikecam hebat gara-gara keputusannya untuk menanggalkan hijab.

Namun kata Sarah, tiada manusia yang berhak untuk mengadili seseorang kerana hidayah adalh milik Allah.


Baru-baru ini suaminya, Otto Gillen ada berkongsi gambar mereka suami isteri bersama PU Azman.

Di ruangan komen ada netizen yang menyuruh Otto supaya Sarah bertudung.

Foto: Via mStar

"Suruh isteri anda pakai tudung, sesiapa yang tak pakai tudung tak dapat menghidu bau syurga," tulisnya.

Tidak berdiam diri, Otto berkata sebagai suami dia lebih mengetahui tindakan dan keputusan yang dibuat isterinya.

"Tak perlu beritahu apa yang saya perlu lakukan," jawabnya.


Sementara itu Sarah juga meminta agar netizen supaya berhenti menghantar mesej kepada suaminya.

Dia juga turut meninggalkan komen, "Bagaiman anda tahu Tuhan tidak akan membimbing saya ke jalan yang benar dan bagaimana anda tahu bahawa saya berada di jalan salah? Anda tidak tahu jadi tolong berceramah seperti anda tahu." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 42
Komen

Previous : “Tak Larat Nak Gelak Perangai Parpu Anak Aku” - Syatilla Melvin

Next       : Dah Sedia Timang Anak, Nazrief Nazri Isi Masa Terluang Buat Video Sweet Dengan Isteri

Komen Terbaru

Quote adeqo 23-11-2020 12:25 PM
doa la supaya dia menutup aurat nnt.

netizen hnya mampu menegur, dlm quran pun nyata dan jelas. Islam pun bukan baru sampai semalam.

so terpulang la pd dia. dah besar kan. dosa tanggung sendiri. org da nasihat tak nak layan. doa je la baik2.

Lain-lain Komen

Quote Tinot7 20-11-2020 12:00 PM
Tutup je la ruangan komen kalau taknak dikecam
Quote adelea 20-11-2020 12:16 PM
bukan ke diorg ni ada shooting
dah kenapa pulak netizen meroyan ..

masalah negara betul netizen2 ni
Quote slyfynx 20-11-2020 12:21 PM
Eh, pe jadah nye la bukak thread untuk mende sampah camni.
Majalah hiburan Hai sgt
Quote husna_amal 20-11-2020 12:24 PM
Diam2 je. Seronok ke layan kecaman orang ni.
Quote duri_durians 20-11-2020 12:25 PM
netizen ni kepochi betul la.
cara bercakap tu mcm dah confirm cara kematian masing2.
Quote minahmanja 20-11-2020 12:26 PM
"you cannot smell the smell of heaven..."  adoii..
Quote Acikgomen 20-11-2020 12:30 PM
slyfynx replied at 20-11-2020 12:21 PM
Eh, pe jadah nye la bukak thread untuk mende sampah camni.
Majalah hiburan Hai sgt

Kat mana sepol bukak tered, kat situ ko kecam heshe khennnnz
Quote tipah89 20-11-2020 12:42 PM
why aku tengok dia ni lepas free hair makin serabut n kepam? dia bertudung lagi kemas
Quote lattehazelnut 20-11-2020 12:48 PM
Tp ikut gaya mcm dia akan jd suami artis pertama yg kuar leak 2 inch..
Quote RatuDunia94 20-11-2020 01:24 PM
Yg netizen ni sibuk sgt dgn tudung org kenapa? X payah lah nk corncern dgn retis2 yg x bertudung ni.. masing2 kan dh berjembut
Quote kucingitam 20-11-2020 01:24 PM
dia ambil gambar dgn cik man pun jadi masalah...aduhai..
Quote cikdilla 20-11-2020 01:31 PM
jujurnya, sheols lebih cantik kalau pakai tudung
Quote MeghanK 20-11-2020 01:36 PM
bodo nya netizen..pakat jadi PA tuhan belaka
Quote YomiuriLandMae 20-11-2020 01:38 PM
tbh apa produk industri sarah hilderbrand ni.. iols x penah tau pun.. smpi beriya2 byk kali benang citer psl dia..
Quote dejure 20-11-2020 01:39 PM
tipah89 replied at 20-11-2020 12:42 PM
why aku tengok dia ni lepas free hair makin serabut n kepam? dia bertudung lagi kemas

I baru perasan muka dia ni mcm pelakon sundelbolong suzanna tu kannn..
Quote pittjie 20-11-2020 02:05 PM
RatuDunia94 replied at 20-11-2020 01:24 PM
Yg netizen ni sibuk sgt dgn tudung org kenapa? X payah lah nk corncern dgn retis2 yg x bertudung ni. ...

Jembut masing2 pun dah beruban kan sis.
Quote Normabaru 20-11-2020 02:06 PM
Kepamnya laki pinoy dia ni.. Why asik controversy je minah ni.. Bitter ex nk kawen xlama lg ke
Quote mesmerize 20-11-2020 02:46 PM
dia ni buka tudung tapi muka nampak tak happy kan.. macam mata dia mendung ada kesedihan di situ.. ai tak kuasa nak hencap berlebihan, mungkin ada sebab  tertentu dia bukak tudung.. lagipun pengakhiran lagi penting.. entah2 pengakhiran dia lebih baik dari kita semua yang mencaci ni
Quote nia_salina 20-11-2020 03:19 PM
haiyoh otto,sarah..off jela komens kt ig ni. or else jgn dilayan kn sgt netizens ni

Lihat semua komen(42)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top