CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

'Wang' Ahmad Fayhsal Jadi Troll

19-11-2020 02:34 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7814| Komen: 71

Description: Gara-gara mencadangkan Bank Negara Malaysia mencetak lebih banyak wang kertas, Timbalan Menteri Belia dan Sukan, Senator Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal kini menjadi bahan usikan atau troll di media ...
Gara-gara mencadangkan Bank Negara Malaysia mencetak lebih banyak wang kertas, Timbalan Menteri Belia dan Sukan, Senator Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal kini menjadi bahan usikan atau troll di media sosial.


Terkini, ada yang mereka-cipta wang kertas dengan cetakan muka Ketua Pemuda Parti Pribumi Bersatu itu di atas mata wang tersebut.




‘Wang kertas’ berkenaan bernilai 100 trilion dan 1,000,000 kononnya dikeluarkan oleh Reserve Bank of Zimbabwe dan Bank Planet Tabayyun.


“Wang kertas ini dicetak sendiri oleh Wan Ahmad Fayhsal dan hanya kegunaan Wan Ahmad Fayhsal dan rakyat Planet Tabayuun” tulis pada wang kertas tersebut.


Sumber: Suara Merdeka

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
4

Lawak

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote auntyonion 19-11-2020 02:39 PM
{:laugh adoilahhhh bayo gaji memahal pastu cadang benda2 bangang
Quote mamajawie 19-11-2020 02:40 PM
bahahahahahahaa..planet tabayyun..haram jadah tol..
Quote Boomibulat 19-11-2020 02:44 PM
Yg atas tu cantik jugak..
Quote sidewinder 19-11-2020 02:44 PM
dia ni graduate UTP bac in engineering.....tp apasal banggang abadi lak dia ni
Quote kakikuDibibirmu 19-11-2020 02:47 PM
Mendapat lah kena kecam
Quote lattehazelnut 19-11-2020 02:49 PM
Yg biru belah kanan tu middle finger ke?
Quote lattehazelnut 19-11-2020 02:49 PM
Yg biru belah kanan tu middle finger ke?
Quote menjad 19-11-2020 02:51 PM
Dio ingat wang boleh main tabur2 jer ker... Xcukup jer cetak... Hahaha
Quote ChildrenOfBodom 19-11-2020 02:52 PM
kau layak jadi menteri di zimbabwe dan venezuela.
Quote tripleid 19-11-2020 02:56 PM
Kebengapan level tinggi camni mahacai pun malu nk masuk bekap
Quote ladyrosberg 19-11-2020 03:15 PM
Dia ni sama spesis dgn sorang forumer tu...
asal tulis post je mesti syiok sendiri....
org tgh ckp topic lain mesti nak jugak nyelit post psl dia... bahenol betol.
Masalahnya baca byk kali still susah nak paham apakah....
Semoga berjodohan...
Quote dodolgemok 19-11-2020 03:19 PM
Kahkahkah lembam nya pemuda bershittu ni, suruh cetak duit byk2 dn bagi rakyat?? Cacai dan walauntit pasti berbangga dgan kejayaan mereka.
Quote dodolgemok 19-11-2020 03:20 PM
@dizekni @kemaruk tolong lah bekap mamat ni, kesian dodol tgok dia kena kecam serata dunia. Mulakan tugasan anda cacai JASA @Austronesian
Quote pyropura 19-11-2020 03:23 PM
Siap tulis  CONTOH tuuww. Legal compliant betul
Quote sam1528 19-11-2020 03:29 PM
Bersangka baik : kemungkinan mamat ni korbankan diri alihkan perhatian dari boss dia

Nobody can be this 'kureng cerdik'
Quote qicki 19-11-2020 03:29 PM
hahahahahha..kene kau sekali....tp cantik gak design duit dia
Quote Orix 19-11-2020 03:31 PM
dia nk tiru Trump kot, Trump kan print duit masa covid bulan 4 ke 5 dlu .... kihkihkih
Quote nisako 19-11-2020 03:33 PM
adui mendapat le.............. hahahaaaaaaaaaa
Quote axl_bach 19-11-2020 03:34 PM
menjad replied at 19-11-2020 02:51 PM
Dio ingat wang boleh main tabur2 jer ker... Xcukup jer cetak... Hahaha

Bleh jer buat kan, aku rasa cadangan dia still satu option....cuma kena fikir kesan seterusnya lah......

Lihat semua komen(71)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 01:17 PM GMT+8 , Processed in 0.077029 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top