Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Zarina Anjoulie Keguguran, Nak Hamil Lagi Lepas Buang Filler Payudara

19-11-2020 11:36 AM| Komen: 57

Pelakon Zarina Anjoulie Lavocah mengakui hamil beberapa bulan lalu, namun mengalami keguguran baru-baru ini.

Berita duka tersebut dikongsi Zarina atau lebih mesra dipanggil Anju itu menerusi sebuah hantaran di laman sosial Instagram (IG)nya pada Rabu.

Kredit foto: IG

Anju yang memuat naik hantaran untuk berkongsi kesedaran mengenai bahaya dan kesan sampingan melakukan suntikan ‘filler’  memberitahu tentang kandungannya secara tidak sengaja.

Bagaimanapun pelakon filem Ular ini kelihatan sangat tenang dan menerima takdir tersebut dengan hati yang terbuka.


“Beberapa bulan lepas Anju mengandung tetapi keguguran. Bukan nak cerita kesian kat video ini, cuma nak beritahu.

“Tak ada rezeki kan, tapi Anju tengah cuba nak pregnant lagi,” katanya tenang.



Selain itu, apa yang menarik perhatian ialah Anju berkongsi pengalaman yang dilalui selepas menyuntik ‘filler’ di bahagian payudaranya.  

“Anju share apa yang anju lalui sekarang ni ye…Please don’t judge dan diharap anda semua terbuka dengan perkongian ini.

“Tujuan Anju share bukan nntuk nak jatuhkan orang, tetapi untuk create awareness. Anju sendiri tengah lalui benda ni, so Anju nak share with you guys.

“Now Anju tengah refer dengan to fix my problem dengan Doctor Chiam. Kalau dia tak boleh buat, dia akan referkan Anju kat pakar.


“Tujuan Anju share sebab Anju tahu ramai yang dah buat atau nak buat tapi malu dan segan nak tanya or cari penyelesaian. I will share my journey with u,” katanya positif.

Menerusi video berdurasi hampir lima minit itu, Anju berkata dia mengambil keputusan untuk mengeluarkan semula ‘filler’ di bahagian payudaranya selepas berasa sakit pada bahagian tersebut.

Tambahan lagi ketika mengalami kehamilan beberapa bulan lalu, payudaranya membengkak (proses normal wanita hamil) dan sakit.


Perkara tersebut membuatkan dia mula terfikir akan kesan sampingan ‘filler’ sekiranya hamil lagi pada masa akan datang.

“Saya akan pergi bertemu Doktor Chiam untuk rawatan mengeluarkan ‘filler’ di bahagian dada. Ini adalah plan sebelum saya hamil lagi nanti,” katanya.

Dalam pada itu Anju memohon kepada warganet agar tidak menyalahkan mana-mana pihak kerana keputusan untuk memasukkan ‘filler’ adalah kemahuan dirinya.



“It was my choice untuk letak barang terlarang dalam badan aku. Jangan salah anggap dengan video ini atau jangan salahkan tempat aku pergi buat ‘filler’ dulu ya.

“Video ini dikongsi sebab sekurang-kurangnya korang semua tahu apa nak buat selepas ini,” katanya.-CARI

Sumber: Gempak

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
4
0
0
Komen: 57
Komen

Previous : Neelofa Perkenal TheNoor, Ganti Aplikasi Muslim Pro?

Next       : Sunnah Tapi Pelajar Tak Dibenar Berambut Panjang, Ini Penjelasan Adam Corrie

Komen Terbaru

Quote Hahahaha_ 27-11-2020 10:57 PM
Hah..topic apa ni..no komen

Lain-lain Komen

Quote fuyupoktek 19-11-2020 11:39 AM
Kenape ye masyarakat dh menerima beliau kembali?
Quote Normabaru 19-11-2020 11:46 AM
Dh tuhan suh jgn rosakkan badan sendiri.. Xpsl2 ni skrg kena myusahkn hidup. Haram satu hal
Sakit satu hal. Hr tu seorang mati on the table.. Hrp2 promo ni makan diri.. Biar takut sikit masing2 yg sakan nk ubah ciptaan tuhan
Quote edayildiz 19-11-2020 11:47 AM
nampak busuk

Quote Tinot7 19-11-2020 11:51 AM
Tak sakit ke suntik2 filler ni?
Quote nazza2802 19-11-2020 11:58 AM
dia ni masa muka ori dulu nmpk helok jek.. bila dah ubah sana sini mmg nmpk pelik gile..
Quote KIM.K 19-11-2020 11:59 AM
Minah ni cringe giler kalau forumer follow ig dia. Macam kau buat kontroversi tu semua fitnah belaka
Dah ko belasah macam2 jamu, jeruk, seafood menatang tu panas mana nak lekat
Quote Adeakukesah11 19-11-2020 12:00 PM
Knp aku rasa mcm dia saje nk publisiti?

Dia cerita psl keguguran after nikah ngn yas atau pregnancy time ngn gary dlu? ( yg ngn gary ni dia sndiri mgaku ye, sndiri mgaku dia gugur sbb suke cucuk2)

Quote gideoncross 19-11-2020 12:05 PM

Iol pun stuju dgn komen uol ni.
Quote Adeakukesah11 19-11-2020 12:06 PM
KIM.K replied at 19-11-2020 11:59 AM
Minah ni cringe giler kalau forumer follow ig dia. Macam kau buat kontroversi tu semua fitnah belaka ...

Entah nya. Kalau gugur lepas menikah ngn yas aritu, takde nmpk lnsg mcm tgh bpantang ke ape. Elok je tiap2 mgu check in MO
Quote biskutraya 19-11-2020 12:11 PM
Kenapa suntik filler pun serupa mcm tak suntik je? kalau inject tu bg nampak macam tegang kan?
ni macam biase2 je..
Quote KIM.K 19-11-2020 12:13 PM
Adeakukesah11 replied at 19-11-2020 12:06 PM
Entah nya. Kalau gugur lepas menikah ngn yas aritu, takde nmpk lnsg mcm tgh bpantang ke ape. Elok  ...

Dia review makanan macam sorang datin tu, mmg takda berpantang tp salahkan filler. Badan dah macam acik bawang
Marion kaunter pertanyaan tu tak pakai filler ke
Quote Adeakukesah11 19-11-2020 12:15 PM
biskutraya replied at 19-11-2020 12:11 PM
Kenapa suntik filler pun serupa mcm tak suntik je? kalau inject tu bg nampak macam tegang kan?
ni m ...

Kan. Tetek dia still melanyut boleh libas belakang
Quote Belibis 19-11-2020 12:19 PM
edayildiz replied at 19-11-2020 11:47 AM
nampak busuk

Maksud u,ikan masin?
Quote RatuDunia94 19-11-2020 12:44 PM
Bali House apa yg sheols nk buat tu??
Quote amyainsamad 19-11-2020 12:48 PM
wow..pnh pregnant ngn gary tu ke?
Quote chinta89 19-11-2020 12:51 PM
dulu masa breast dia besar tu, da dia jd duta produk kan. ape dh eh nama produk tu?

so nmpk benau tipunya produk2 tu hahahaha
Quote umbut 19-11-2020 12:54 PM
Eeeewwww... pompuan ni bukak tudung xda sapa pulak setazah bising... takut kena lahar ngan mulut puaka... kalo org lain... mcm2 hinaaan... kat ig dia kemain byk pemuja pentaksub.... bwekkkkkkkk... dah lah kepam,tetek terbuai buai...
Quote Kancilkering 19-11-2020 01:04 PM
x kene mengena kan filler dengan cause dia keguguran kan...
dia nak buang tu sebab kalu dia preggy x dek rasa. macam nak meletup dada tu....

Quote tigerads 19-11-2020 01:36 PM
baca nama gary, aku terbayangkan gary dlm citer spongebon bu...

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top