CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

"Dia Bot Atau Top?" - Nikita Mirzani Dedah Ustaz Maaher Homoseksual

19-11-2020 11:34 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8315| Komen: 22

Description: Pergaduhan yang sedang dihadapi pelakon Indonesia, Nikita Mirzani dan Ustaz Maaher At-Thuwailibi kini semakin hangat.
Pergaduhan yang sedang dihadapi pelakon Indonesia, Nikita Mirzani dan Ustaz Maaher At-Thuwailibi kini semakin hangat.

Ustaz Maaher dikenali sebagai penyokong kuat Habib Rizieq iaitu ulama dari Indonesia dan salah seorang daripada pengasas-pengasas pertubuhan Islam tempatan, Front Pembela Islam (FPI).



Kredit foto: kliktrend

Baik Nikita dan Ustaz Maaher, mereka masih menyindir antara satu sama lain melalui akaun media sosial mereka.

Setelah menyebarkan cerita tentang bekas isteri Ustaz Maaher mengenai kes keganasan rumah tangga, Nikita Mirzani kali ini membuka aib Ustaz Maaher. 

Ibu kepada tiga anak ini sekali lagi mendedahkan kes lama membabitkan nama Ustaz Maaher yang terjadi pada masa lalu.


Kredit foto: IG Nikita


Melalui Instagram, Nikita memuat naik foto keratan akhbar yang mengatakan ‘Maaher pernah diusir dari pesantren  atau sekolah agama kerana didakwa terpalit kes homoseksual’. 

Sebelum dimuat naik oleh Nikita, maklumat ini telah tular di media sosial, terutamanya Twitter.

Dalam posting tersebut, Nikita menulis kapsyen,

“Maaher diusir dari pesantren kerana kes homoseksual. Kelakar. Persoalannya, apakah Maaher ini boty atau top?”

Catatan Nikita Mirzani nampaknya mendapat sokongan padu daripada pengikutnya. Mereka mengakui kagum dengan Nikita Mirzani yang berjaya mengorek banyak perkara mengenai Ustaz Maaher.

Seperti diketahui, pergaduhan antara Nikita dan Ustaz Maaher itu berlaku setelah Nikita mendakwa Habib merupakan seorang ‘penjual ubat’. Dakwaan ini kemudiannya dianggap telah menghina penyokong Habib Rizieq.

Isu semakin panas apabila Maaher memanggil Nikita sebagai pelacur berzina dan jual diri. 




Lalu, Nikita membalas dengan membuka aib satu persatu tentang Maaher dan berjanji akan memenjarakan ustaz yang sering bersikap kasar terhadapnya.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 19-11-2020 11:47 AM
sapo deyoll nih?
Quote nazzse 19-11-2020 11:51 AM
Perlu ke untuk orang Malaysia tahu?
Penting utk si trisna je la kot
{:laugh
Quote Orix 19-11-2020 11:54 AM
hahahahah apo2 jelah..... setat tu pun gigih bersorban bagai
Quote KIM.K 19-11-2020 12:03 PM
Bodoh ustaz ni. Tak payah komen langsung income artis2 yg sememangnya sesuatu. Sibuk buka aib kenapa


Quote RatuDunia94 19-11-2020 12:48 PM
Nikita ni dgn sape je sheols x gaduh..
Quote chinta89 19-11-2020 12:52 PM
x pyh sibuk buka aib org kalau kita sendiri ada sisi gelap yg ternampak atau tidak ternampakkan...
Quote missyL 19-11-2020 02:21 PM
Penunggang agama kt sane lg advance hehe
Quote mamajawie 19-11-2020 02:24 PM
nikita ni yg berlakon citer my heart tu ke?btw time tu irwansyah so rembes sampe gue sndri teringin banget mau cowok kayak mas irwan..uhuhuhuhu
Quote EvieWanKenobi 19-11-2020 02:35 PM
soooo.. the grass will suffer?
Quote husna_amal 19-11-2020 03:02 PM
Artis hiburan kat sana advance betul fight dengan ustaz.
Quote dua_chzy 19-11-2020 03:03 PM
Yaaaah go yindons gooooo

Gosip deols memang jauh lagik panas dari tanahair.
Quote Lagubestbest 19-11-2020 03:28 PM
missyL replied at 19-11-2020 02:21 PM
Penunggang agama kt sane lg advance hehe

Ustaz2 kat sana banyak yang kampung giler belajar tak formal pun tapi femes beri ceramah seantaro indonesia.
Quote missyL 19-11-2020 05:34 PM
Lagubestbest replied at 19-11-2020 03:28 PM
Ustaz2 kat sana banyak yang kampung giler belajar tak formal pun tapi femes beri ceramah seantaro  ...

Klo yg btol2 ng ceramah agama ok la..

Tp smbil ceramah smbil menunggang..
Tp kt sane mmg rmai rakyat jelata...ssh nk dikawal
Quote Kurex 19-11-2020 05:42 PM
Sape korang ni???
Quote gorjeous 19-11-2020 06:22 PM
Penungang agama ke..
Quote matbad 20-11-2020 12:55 AM
Bab ustaz gelong ni aku tringt 1 jah PU Abu jahal tu
Quote depresio 20-11-2020 02:12 AM
Tak cukup antarabangsa pon berita ni
Quote hayati_hassan 27-1-2021 10:48 AM
siNikita neh ada program sdri ditrans tv
dok terjah retis2 kat rumah diorg
tnya mcm2 soklan masuk sampei ke kamar tido bagai
boleh ngaku lagi nk masuk neraka bodonya lahai
Quote shuerin 27-1-2021 11:27 AM
mamajawie replied at 19-11-2020 02:24 PM
nikita ni yg berlakon citer my heart tu ke?btw time tu irwansyah so rembes sampe gue sndri teringin  ...

tu nirina, sis..

done betulkn

Lihat semua komen(22)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 04:29 AM GMT+8 , Processed in 0.068520 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top