Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tak Geli Ke Berbogel Atas Belakang Gajah?

19-11-2020 11:19 AM Komen: 25
Setiap kali pergi melancong, kita pasti akan merakam foto dan video untuk disimpan sebagai kenangan.

Begitu juga dengan seorang model dikenali sebagai Jessica Rast yang sempat melakukan 'photoshoot' ketika melancong ke Australia.


Kredit foto: CO Press Office

Namun, tindakannya merakam foto bogel di atas belakang seekor gajah menerima kecaman ramai.

"Ia dirakam dengan tenang. Terdapat penjaga haiwan yang bantu saya rakam foto," ujar Jessica mempertahankan tindakannya yang dipetik dari Daily Star.

Malah, dia menganggap rakaman foto itu sebagai satu ekspresi seni.

Selain kecaman, ada yang turut mempertahankan tindakan Jessica.


Kredit foto: CO Press Office

Memiliki lebih 300,000 pengikut di Instagram, dia turut dikenali ramai sebagai 'influencer' pelacongan.


Sumber: mStar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 25
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote any42 19-11-2020 05:29 PM
lahai mnusia pun sama nk bbogel mcm haiwan jgk

Lain-lain Komen

Quote Normabaru 19-11-2020 11:22 AM
Binatang dgn binatang. Ape hal nk geli pula
Quote LadyCarefree 19-11-2020 11:23 AM
https://www.instagram.com/p/CHW9yjNjmdM/?igshid=1b1ew43leuzte

Inikah dia? Lawaknya posting tu.

Quote Tinot7 19-11-2020 11:26 AM
Dia nak join org sana. Perlu ke kita nak amik tau?
Quote amyainsamad 19-11-2020 11:40 AM
bulu gajah kasar kn
Quote Beribear 19-11-2020 11:59 AM
LadyCarefree replied at 19-11-2020 11:23 AM
https://www.instagram.com/p/CHW9yjNjmdM/?igshid=1b1ew43leuzte

Inikah dia? Lawaknya posting tu.

Org yg sama ke? Mcm tak betul je org yg you bg link tu. Semua gambar mcm merenyam
Quote Boomibulat 19-11-2020 12:01 PM
Dlm gambar last muka org asli lg cantik..
Quote kakikuDibibirmu 19-11-2020 12:10 PM
Shin Chan: gajah,  gajah,  gajah
Quote nazza2802 19-11-2020 12:21 PM
bulu gajah tu kasar2 xtercucuk ke anu nye..auchhhhh
Quote lattehazelnut 19-11-2020 12:26 PM
Gajah tu yg geli org tepek cik pet.. ntah2 ada std or yeast infection.,
Quote Artemesiaa 19-11-2020 12:29 PM
Jenis gila perhatian semua pun sanggup jadi bila ramai komen mengenainya misinya dah berjaya
Quote RatuDunia94 19-11-2020 12:49 PM
Bini tarzan lun pandai pakai daun tutup apa yg patut.. engko???
Quote Scheherazade 19-11-2020 12:58 PM
Demi attention
Quote ~boolean 19-11-2020 01:28 PM
influencer pelancongan kepala hotak..
instagram penuh bontot tonggek dia ja..
Quote MissYouSayang 19-11-2020 01:33 PM
nazza2802 replied at 19-11-2020 12:21 PM
bulu gajah tu kasar2 xtercucuk ke anu nye..auchhhhh

Nasib cikki tu x stim bila kena bulus gajah tu....hahaha
Quote shop_girl 19-11-2020 02:52 PM
Gajah yelah tak perlu berseluar..yg ko ni tak pakai seluar apsal? Tak masuk angin ke?
Quote husna_amal 19-11-2020 02:57 PM
Boleh gatal satu badan macam ni. Kalau manusia jangan buat macam binatang pula tanpa pakaiaan.
Quote electricopop 19-11-2020 04:30 PM
Jane ke tuuuu?
Quote LadyCarefree 19-11-2020 04:40 PM
Beribear replied at 19-11-2020 10:59 AM
Org yg sama ke? Mcm tak betul je org yg you bg link tu. Semua gambar mcm merenyam

Entahlah. Macam ya. But biaq pi lah. Kekdahnya do what makes you happy. Lol. Polowers dia suka.
Quote LadyCarefree 19-11-2020 04:41 PM
Artemesiaa replied at 19-11-2020 11:29 AM
Jenis gila perhatian semua pun sanggup jadi bila ramai komen mengenainya misinya dah berjaya

On the other end of the spectrum pula jenis tunggang ugama. Pun demi popularity dan duit.

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top