Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Neelofa Perkenal TheNoor, Ganti Aplikasi Muslim Pro?

19-11-2020 11:11 AM| Komen: 52

Ketika dunia tular dengan isu penjualan data peribadi pengguna menerusi aplikasi Muslim Pro, usahawan dan selebriti terkenal Neelofa tampil dengan buah tangan terbaharunya untuk kegunaan orang ramai khususnya mereka yang beragama Islam.



Menerusi beberapa perkongsiannya di media sosial, Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor telah memperkenalkan aplikasi TheNoor.app yang bakal berada di platform digital tidak lama lagi. 

Difahamkan, aplikasi ini mempunyai pelbagai fungsi dan kemudahan termasuklah panduan mengaji dan seumpamanya.



Malah, beberapa perkongsian sebelum ini Neelofa dilihat telah hadir ke sebuah studio bagi merakamkan sesuatu barangkali salah satu pengisian yang ada di dalam The Noor. 



Kredit foto: IG Neelofa

Sejak akaun rasmi aplikasi tersebut diwujudkan,rata-rata peminat menyambut baik akan penghasilan TheNoor malah mereka turut mengharapkan ianya mampu memudahkan urusan pengguna beragama Islam.


Sumber: Murai

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 52
Komen

Previous : "Cara Saya Didik Dia" - Lana Nordin Jawab Teguran Netizen

Next       : Zarina Anjoulie Keguguran, Nak Hamil Lagi Lepas Buang Filler Payudara

Komen Terbaru

Quote miszsusy 22-11-2020 11:29 AM
madamms1 replied at 20-11-2020 05:41 PM
baik you all download apps mizznina punya.. Qalby!

and for iphone apps ..iman...

Lain-lain Komen

Quote naina 19-11-2020 12:48 AM
Noor nama bapak dia kan. Kerlasss..bangga lah bapak. Sayang anak bapak
Quote barto 19-11-2020 01:10 AM
naina replied at 19-11-2020 12:48 AM
Noor nama bapak dia kan. Kerlasss..bangga lah bapak. Sayang anak bapak

Nama dia pun noor gak...noor neelofa
Quote lotionmilo 19-11-2020 01:28 AM
Bagus lah.semoga amar makruf nahi mungkar  dan istiqomah
Quote Normabaru 19-11-2020 01:34 AM
Topi nasi pon ade bt apps

Awat la xcombine sekali. Hmm.. Pulun msg2 menung ye.
Quote _kelly 19-11-2020 01:50 AM
gambar kedua xpakai purdah ke woot2
Quote RumiMenari 19-11-2020 02:08 AM
Apoooo hashtag can u see the light
Quote Addrianna 19-11-2020 10:15 AM
Dasar Penunggang Agama


Mengunakan agama untuk menutup semula keEVILan dan keFAKEan nya.

Patutlah sedaya upaya benaksss dan team dia kerja keras dm semua blogger dan portal tak siarkan gambar hoddie dia.dah tu semua komen negatif di fb,ig dicaras dan didelete dan kisah tunang dibuka ditwetter pun dah tak ada supaya tetap dianggap suci semua umah.satu masa Allah akan perlihatkan siapa penunggang agama ni

Aku akan sentiasa up pic ni

IMG_20201112_120256.jpg

Quote lolipopbiru 19-11-2020 10:18 AM
sekurang kurangnya apa yg lofa buat ni pahala mengalir berterusan. kalau dia mati pun tetap mengalir pahala tu sebab buat benda bermanfaat utk org islam. dari kita terus terusan buat benda tak elok
Quote adeqo 19-11-2020 10:28 AM
nak sensasikan tajuk benang ke apa?
nak hajjah meolss kena kecam lagi.

bukan gantikan, tp satu Alternatif.

Satu daya saing yg sihat.  

tp last2 yg porummerr tgok penunggang agama. apeni?
Quote mamaneesa 19-11-2020 10:31 AM
Banyak lagi apps yg lebih reliable....so, byebye
Quote Budakmomok 19-11-2020 11:15 AM
Tahniah neelofa n team
Quote LadyCarefree 19-11-2020 11:26 AM
Normabaru: Topi nasi pon ade bt appsAwat la xcombine sekali. Hmm.. Pulun msg2 menung ye.



Topinasi tu punya app dah melingkup. Alasan dia bagi sebab pkp. Pelik kan? Ada isu lain lah tu. Entah2 dia xbayar developer ke apa ke.
Quote LadyCarefree 19-11-2020 11:27 AM
Addrianna: Dasar Penunggang AgamaMengunakan agama untuk menutup semula keEVILan dan keFAKEan nya.Patutlah sedaya upaya benaksss dan team dia kerja keras dm semua ...



Wow. Gigih bebenor. Peminat tegar lopak kah?
Quote LadyCarefree 19-11-2020 11:28 AM
RumiMenari: Apoooo hashtag can u see the light


Teringat cerita exorcist ke apa eu. Walk into the light. Ye eh?
Quote Tinot7 19-11-2020 11:30 AM
Ni apps apa ni?
Quote LadyCarefree 19-11-2020 11:31 AM
mamaneesa replied at 19-11-2020 09:31 AM
Banyak lagi apps yg lebih reliable....so, byebye

Betul. Pilihan memasinglah nak guna app apa. Tp yg paling femes tu ramai moslems dah uninstall sebab dia jual data kat us military.

Harapnya app lopak ni local developer lah. Kalau takat beli app dari china, sama je. Macamlah segala touch n go and ewallet tu semuanya china punya
Quote esbok 19-11-2020 11:36 AM
lepas uninstall muslim pro , zass install iman apps. local punya juga
Quote underground 19-11-2020 11:48 AM
software ni main biz aku dah lebih 20 tahun.

nak kekal lama kena buat software dan apps yg unique.

tapi high demand.

sekarang ni aku start explore gaming business.

nak buat games zaman now tak sesukar dulu kena buat engine susah nak mampos tu.
dan kos pun tak semahal dulu nak kena team yg sangat ramai.

sekarang games engine dah banyak. even big player macam developer pubg pun pakai ready made game engine macam unreal.

semoga dipermudahkan.
Quote Orix 19-11-2020 11:52 AM
teringat tokti dlu pun gigih buat apps ujong2 sendu.....

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top