Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Pernah Cetus Fenomena Parodi, Bobo Buat "Come Back" Di Tiktok Buat Ramai Terkejut

18-11-2020 05:52 PM Komen: 16



Bagi sesiapa yang aktif bermain media sosial pada 2013, pasti mengenali seorang pemuda menerusi sebuah video tarian yang mengikut rentak lagu Sayang nyanyian artis Indonesia, Shae.

Selepas aksi tarian menjadi fenomena, pemuda yang dikenali sebagai Bobo itu antara terawal tular menghasilkan parodi di media sosial sehingga disunting syarikat produksi, Metrowealth Pictures (MiG).

Namun setelah hampir sedekad, Bobo atau nama sebenarnya Mohamad Farezzul Mohamad Kasim tampil membuat semula parodi lagu tersebut di aplikasi TikTok baru-baru ini.

https://www.tiktok.com/@theonlyonebobo


Penampilan pemuda berusia 27 tahun itu mengejutkan ramai warganet selepas lama menghilang tanpa khabar berita, malah kelihatan semakin aktif memuat naik video di aplikasi berkenaan.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen teruja melihat semula kemunculan Bobo yang disifatkan lejen selepas mencetuskan fenomena dengan aksi parodinya.


Selamat kembali rakan masa kecilku!


Nampak makin sihat



Lejen sudah kembali




Memang betul-betul mengimbau kenangan! Dapat juga merasa jadi artis untuk seketika. Kalau dah buat kemunculan semula ni, harap boleh la hasilkan video yang bermanfaat.



Sumber: theonlyonebobo






Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 16
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote gummygummy 19-11-2020 02:50 PM

Copy the Code
okay mak terhibur ye hhahha

https://www.tiktok.com/@theonlyonebobo/video/6886505275277298945

Lain-lain Komen

Quote Belibis 18-11-2020 06:00 PM
Tunggu pengesahan kurex ..apa status bobo ni.lurus kaa,bengkok kah.
Quote Kurex 18-11-2020 06:19 PM
Dah tentulah bengkok kalau gaya gitu @Belibis oiiiii. Tp iols syak dia flexy
Quote RatuDunia94 18-11-2020 06:41 PM
Jd perlu ke diraikan? Heshe bukan ada talent pun.. setakat geleng2 kepala mcm ayam nak tercabut kepala.. jd artis mig pun x ke mana sbb xde bakat.
Quote epuepy 18-11-2020 08:15 PM
Yucks.. Nk muntah baca lejen.

Buat bnda bodoh tu kira lejen ke?
Quote Tinot7 18-11-2020 08:30 PM
Maap la.. ni bobo mana ni.. tak ingat.. iols ingat bobo di mana je..

Quote sarah82 18-11-2020 08:53 PM
hari tu aku baca katanya dia dah meninggal..jebon sungguh aku percaya... panjang usia Bobo ni...
Quote palmolive 18-11-2020 09:41 PM
baru last 2013 dah lejen..
standart BBNU..kah kah kah kah
Quote axl_bach 18-11-2020 10:23 PM
Nak kira pioneer buat video2 nih bagi aku yg lejen bebudak MMU....paling aku igt video NUMA NUMA yg ada 3 org student tu......
Quote Orix 18-11-2020 10:53 PM
Hahhahahaha... zaman2 iols bru habis degree benda ni viral... teringat Johan ajuk dia kt abpbh
Quote Gomea 18-11-2020 10:57 PM
Bobo ni ok je. Mak dia cantik ok walaupun dah 59 tahun
Quote dua_chzy 19-11-2020 09:28 AM
axl_bach: Nak kira pioneer buat video2 nih bagi aku yg lejen bebudak MMU....paling aku igt video NUMA NUMA yg ada 3 org student tu......


Yeap, tu ultra lejeeeennnnnnn

Hanya lejen, kenal lejen.
Quote dua_chzy 19-11-2020 09:29 AM
Gomea: Bobo ni ok je. Mak dia cantik ok walaupun dah 59 tahun


Kan? Sopan ja orangnya irl. Teringat ex stoden aiol. Memang weng bila buat video tapi irl heol sebenarnya pendiam (kecuali bila bersama geng baru jadik loud) dan pemendam.
Quote husna_amal 19-11-2020 10:32 AM
Masukkan lah dia kat dalam GV kalau dah lejen
Quote hanihan16 19-11-2020 11:30 AM
sarah82 replied at 18-11-2020 08:53 PM
hari tu aku baca katanya dia dah meninggal..jebon sungguh aku percaya... panjang usia Bobo ni. ...

ya tuhan, aku pun pernah terbaca somewhere dia dah meninggal. aku percaya la jugak sebab takde berita apa pasal dia dah lepas bobo tu. ahahaha
Quote sarah82 19-11-2020 11:33 AM
hanihan16 replied at 19-11-2020 11:30 AM
ya tuhan, aku pun pernah terbaca somewhere dia dah meninggal. aku percaya la jugak sebab takde ber ...

Tu la.. Tiba2 dia muncul balik.. Hahaha hiburan zaman pkpb.
Quote gummygummy 19-11-2020 02:50 PM

Copy the Code
okay mak terhibur ye hhahha

https://www.tiktok.com/@theonlyonebobo/video/6886505275277298945

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top