Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Buat Fitnah? Awal Ashaari Kongsi Perbualan Dengan Isteri Boss Naz Carpentry

18-11-2020 04:01 PM|Oleh: LilRose| Komen: 55

Nampaknya, kemelut antara Awal Ashaari dengan syarikat hiasan dalaman dan perabot makin berlarutan selepas Naz Carpentry menuntut ganti rugi sebanyak RM3 juta.


Kredit foto: IG Awal

Bagaimanapun, pengacara terkenal itu menafikan ada menerima sebarang dokumen mahkamah di Instagramnya.



Kredit foto: IG Awal

Suami kepada Scha Alyahya itu turut berkongsi perbualan seorang pelanggan bersama syarikat itu.


Kredit foto: IG Awal

Malah, Awal turut mengotakan kata-katanya sebelum ini dengan mendedahkan sebahagian paparan skrin perbualannya dengan pengasas Naz Carpentry, Azrianna Alyssa sebagai bukti.

"Konon kata saya fitnah dan malukan dia. Ini bukan fitnah ya, ini sebagai pengajaran.

"Jangan ambil kesempatan di atas kesempitan orang," tulisnya.


Kredit foto: IG Awal

Awal sebelum ini meminta pihak syarikat berkenaan menghentikan drama dan bersemuka dengannya sebelum mendedahkan semua bukti untuk menjatuhkan mereka. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
5
0
0
Komen: 52
Komen

Previous : Yay, Fazura Dah Muat Pakai Semula Cincin Tunang!

Next       : Eizlan Yusof Nak Saman Hans Isaac Sebab Dituduh Salah Guna Kuasa?

Komen Terbaru

Quote alesandra 22-11-2020 04:41 PM
nuryakmal replied at 21-11-2020 05:50 PM
Depends pada how claimant tu argue case dia and how the other side respond

Contoh kalau kata da ...

limition period 3 years rupanya.lama jugak tu.thanx ye bagi pencerahan

Lain-lain Komen

Quote nazzse 18-11-2020 04:10 PM
Go awal go..
Pandai sangat cari masalah laki bini ni
Quote innocent_me 18-11-2020 04:11 PM
eh berapa byk benang daaa
Quote LadyCarefree 18-11-2020 04:13 PM
Hadoyai. Stoplah Awal. Lawan kat court je. Sudah2lah kat medsos. Kan dah jd kes mahkamah. Argue dalam court.
Quote KIM.K 18-11-2020 04:14 PM
Baru2 ni pun ada instagrammer dm aku cakap this kedai perabot tak hantar order dan blok dia. Pompuan tu minta aku blok igshop perabot tu

Aku mintak dia report polis dulu & screenshot kat aku. So i can help/report kedai pabot tu. Terus diam org tu

Ingat senang2 ke org nak report or viralkan cerita macamtu. Silap2 kena saman. Kalau tak puas hati kena buat ikut saluran



Quote lattehazelnut 18-11-2020 04:16 PM
Compile je 1 thread menda sama je pun ulang2.. forumer pun komen menda sama je tiap thread awal vs nazcarpenter ni..
Quote page_up 18-11-2020 04:25 PM
teringin nak tengok owner nazcarpentry ni...ada gambar tak
Quote mawarika 18-11-2020 05:00 PM
Tgk gambar owner pls.. suap la.. suap la.
Quote febreze 18-11-2020 05:15 PM
nape tak bg bukti kt court je? mcm netizen plak jd hakim nk baca bukti2 tu ahahaha netizen skrg nk duit kwsp je...tak de dikisah nye saman tu
Quote babynina30 18-11-2020 05:23 PM
Kt post awal tu ada tag 3rd wife dia. Skrol bwh sket dia rajin post pic dgn lakinya
Quote Kurex 18-11-2020 07:41 PM
Tak faham la jenis artis yg suka betul merempan dakt socmed
Quote Tinot7 18-11-2020 08:51 PM
KIM.K replied at 18-11-2020 04:14 PM
Baru2 ni pun ada instagrammer dm aku cakap this kedai perabot tak hantar order dan blok dia. Pompuan ...

Nape dia tak report sendiri je? Sendiri kena, sendiri amik tindakan la...
Quote Tinot7 18-11-2020 08:52 PM
Kurex replied at 18-11-2020 07:41 PM
Tak faham la jenis artis yg suka betul merempan dakt socmed

Iols pun tak paham... iols nak baca berita2 indah je kat medsos...
Quote cupu 18-11-2020 08:56 PM
Tinot7 replied at 18-11-2020 08:52 PM
Iols pun tak paham... iols nak baca berita2 indah je kat medsos...

Ala...dia org popular kan....kn la bg clear sikit...spill sikit2 dkt netizen...imej dia pun sedikit sebanyak tercalar..media dok highlight kena saman 3juta...nmpk dia salah...so,dia pun nk bersihkan nama dia...mn tau karang tak dpt job plk sebab bad image ni..
Quote Tinot7 18-11-2020 08:59 PM
cupu replied at 18-11-2020 08:56 PM
Ala...dia org popular kan....kn la bg clear sikit...spill sikit2 dkt netizen...imej dia pun sediki ...

Oo.. betul juga.. tapi keep stret to the point la. Org mcm iols tak larat nak baca panjang2 ni. Hehe
Quote belilies 18-11-2020 09:07 PM
Kalo iols jadik awal, simply jadikan gambar tu sbg bukti it's the same person, boleh2 je pihak satu lagi deny. Hopefully heols ada screenshot versi no tepon ye. Gambar profile and nama kat whatsapp boleh edit ya.
Quote friedfishsoup 18-11-2020 09:11 PM
lattehazelnut replied at 18-11-2020 04:16 PM
Compile je 1 thread menda sama je pun ulang2.. forumer pun komen menda sama je tiap thread awal vs n ...

Nah baca ni

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1223347&mobile=2
Quote Nenasketum 18-11-2020 09:30 PM
Jangan jadi village idiot boleh tak, nanti masuk court citer ler, ni nak suruh acik onions jadi jury untuk ko kenapa? Bapuk ni annoying gilerr
Quote Rogue98 18-11-2020 09:48 PM
Makin bodoh nampak si Awal ni....kau nak justify kat makcik2 bawang netizen nak buat per?...

Quote setori_mori 18-11-2020 09:50 PM
page_up replied at 18-11-2020 04:25 PM
teringin nak tengok owner nazcarpentry ni...ada gambar tak

Cuolls rerajin la bertapak kat ig diorang nampak la muka jawa si naz tu. Nak tgk muka bini bernombot tiga cuolls google je nama dia. Bini bernombot lain nasib baik tak bising2 so org pon tak csi

Lihat semua komen(55)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top