Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Yay, Fazura Dah Muat Pakai Semula Cincin Tunang!

18-11-2020 03:43 PM| Komen: 98

Aktres jelita pujaan ramai, Fazura kini selesai menjalani pantang selama 44 hari dan boleh menarik nafas lega kerana bukan sahaja boleh makan makanan kegemarannya malah cincin tunang dahulu juga sudah muat untuk dipakai kembali!


Kredit foto: IG Story Fazura

Perkara itu dikongsi Fazura di laman sosial Instagram miliknya dengan kapsyen,

“Yay, cincin tunang dah muat balik," tulisnya sambil tag Fattah Amin. 

Sementara itu, meninjau ruangan laman sosial Instagram Fattah, beliau turut berkongsi story sedang menemani Fazura makan makanan kegemarannya.

“Kesian, craving lama sangat,” ujar Fattah.

Dalam pada itu, Fattah sempat bertanyakan perasaan Fazura selepas habis pantang.


Kredit foto: IG Story Fattah

“How do you feel selepas habis pantang?” soalnya.

Aktres itu secara spontan menjawab pertanyaan suaminya, “Alhamdulillah, tetapi lepas habis pantang pun kena lah jaga".


Kredit foto: IG Fazura

Fazura sebelum ini selamat melahirkan puteri sulungnya, Nur Fatima Aisya di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur.


Sumber: HotFM

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 97
Komen

Previous : Dah Macam Model Antarabangsa, Penampilan Rambung Kerinting Cik B Raih Pujian

Next       : Buat Fitnah? Awal Ashaari Kongsi Perbualan Dengan Isteri Boss Naz Carpentry

Komen Terbaru

Quote haruslah 26-11-2020 12:07 AM
I tgk tikah suhaimi kul 10 da mcm fazura pulak

Lain-lain Komen

Quote sarah82 18-11-2020 03:47 PM
Cincin berlian simple.. Aku suka simple2 mcm tu.

Wahh.. Kejap je 44 hari no
Quote makneng 18-11-2020 03:48 PM
Ok noted... Next...
Quote Normabaru 18-11-2020 03:48 PM
Beranak kat mana ek ritu.. Sapa tau? Dorg stay kt damansara ke mana
Quote Kurex 18-11-2020 03:51 PM
Aku ok je dengan fazura. Tapi perlu ke bukak benang pasal ni hah celaka????
Quote KIM.K 18-11-2020 03:53 PM
Berubah muka faz
Hats off kat che ta pandai jaga body, muka tak kembang langsung lepas beranak. Masa pantang muka dia tak jatuh pun, comel macam dara
Quote kakngah80 18-11-2020 03:54 PM
Normabaru replied at 18-11-2020 03:48 PM
Beranak kat mana ek ritu.. Sapa tau? Dorg stay kt damansara ke mana

dia beranak dkt prince court dgn doc seri, sbb ari tu faz ada buat igs adiah dr doc bg dkt fatima sempena besday 1 month..

masa pantang tu nampaknya dia stay dkt ritz carlton sampai abis pantang, skrg ni x tau lah dh balik umah dia atau tak...

kesian laporan dr makcik bawang
Quote kakngah80 18-11-2020 03:55 PM
Masukkeluar replied at 18-11-2020 03:51 PM
sama ke???

mcm tak sama...faz punya nampak lg tebal
Quote Orix 18-11-2020 04:08 PM
kakngah80 replied at 18-11-2020 03:54 PM
dia beranak dkt prince court dgn doc seri, sbb ari tu faz ada buat igs adiah dr doc bg dkt fatima  ...

dia stay hotel spjg pantang ? dia renovate rumah lagi ka
Quote LadyCarefree 18-11-2020 04:16 PM
Kurex: Aku ok je dengan fazura. Tapi perlu ke bukak benang pasal ni hah celaka????



Baru nak cakap untunglah xkena lahar dengan kurex sebab retis pujaan forum. Hehehe
Quote stingerstylos 18-11-2020 04:16 PM
YA SALAM....

Ingatkan nak buat pengumuman utk mula berhijab kerana terlalu banyak kurniaan yg telah dilimpahkan terhadapnya oleh yg ESA utk dia terus mengkufuri segala nikmat2 ini dgn tidak menunaikan tuntutan kewajipan yg satu ini, yakni berhijab....

BAM PATAH, you are a big time FAILURE.
Quote Addrianna 18-11-2020 04:16 PM
Aduhai dah kenapa editor cari ni buka thread sampah macam ni?dah tak ada cerita lain kah kau nak buka thread ah?shialnya...orang buat igs story suka2 pun kena buka benang ke?
Quote LadyCarefree 18-11-2020 04:18 PM
kakngah80: dia beranak dkt prince court dgn doc seri, sbb ari tu faz ada buat igs adiah dr doc bg dkt fatima sempena besday 1 month..masa pantang tu nampaknya di ...


Faz baik dgn Emir of YTL group so xheranlah dia stay kat situ sepanjang pantang. Dia taknak segala doula makcik urut semua kat rumah dia.
Quote abadi84 18-11-2020 04:19 PM
Btw ape yg dia craving tu sampai kena tunggu habis pantang baru boleh makan?
Quote lattehazelnut 18-11-2020 04:19 PM
Kenapa ts suka bukak thread citer lama.. faz da post lama dah..
Quote stingerstylos 18-11-2020 04:20 PM
sarah82 replied at 18-11-2020 03:47 PM
Cincin berlian simple.. Aku suka simple2 mcm tu.

Wahh.. Kejap je 44 hari ...

Itewww pun tak laku laku....for such an expectation












larikkkkkkkkk

kahkahkahkahkah
Quote Aunty_Acid 18-11-2020 04:20 PM
Addrianna replied at 18-11-2020 08:16 AM
Aduhai dah kenapa editor cari ni buka thread sampah macam ni?dah tak ada cerita lain kah kau nak buk ...

.
.
.
itulah psl
psl datuk saman datuk tu xde benang plk kheun?

Quote kakngah80 18-11-2020 04:25 PM
Orix replied at 18-11-2020 04:08 PM
dia stay hotel spjg pantang ? dia renovate rumah lagi ka

nk keselesan kot sbb senang cl dia jaga sepanjang pantang
Quote whitecat 18-11-2020 04:25 PM

Ini adalah die hard fan fazura #idola
Quote stingerstylos 18-11-2020 04:27 PM
kakngah80 replied at 18-11-2020 04:25 PM
nk keselesan kot sbb senang cl dia jaga sepanjang pantang

Hotel syurgaku bukan rumahku syurgaku...panas rumah sendirik..

kahkahkahkahkah

Lihat semua komen(98)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top