Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Harry Styles Sarung Dress Labuh Di Muka Depan Vogue

18-11-2020 01:24 PM| Komen: 31

Harry Styles, muncul sebagai selebriti lelaki pertama menghiasi muka depan Vogue dalam sejarah 127 tahun penerbitan majalah fesyen terkenal itu.

Namun, mengejutkan apabila Harry yang juga bekas anggota One Direction tampil memakai dress labuh rekaan oleh Gucci.



Harry juga berpendapat memang terdapat pakaian untuk golongan wanita dan golongan lelaki, tetapi jika tidak ada batasan semua orang boleh mencuba pelbagai jenis fesyen yang diminati.

"Ketika anda mengatakan ada pakaian untuk lelaki dan ada pakaian untuk wanita dan jika tiada penghalang atau batas apa pun, anda bebas untuk mencuba pelbagai jenis fesyen," katanya.



Selain itu, Harry juga berkongsi pandangan dalam berfesyen tidak semestinya perlu menyekat kebebasan diri untuk mencuba dan bermain dengan pakaian.

Bagi Harry pakaian yang membuatkan diri rasa berkeyakinan seperti memakai pakaian superhero diri sendiri, dan pakaian juga sangat seronok untuk dieksperimentasikan.


Kredit foto: IG


"Kuasa fesyen memang kuat dan boleh memberi pengaruh dan juga inspirasi kepada orang lain, memakai apa yang dirasakan selesa, memberi keyakinan dan keseronokan bereksperimentasi dengan berfesyen."

Sumber: mStar/Vogue


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 31
Komen

Previous : "Baby Wildlife Warrior Akan Lahir Pada 2021!" - Bindi Steve

Next       : Dipenjara Kes Kemaluan Bau Ikan Masin, Rey Utami Nak Minum Cecair Peluntur

Komen Terbaru

Quote Redmyvi 27-11-2020 01:22 PM
annehuda replied at 25-11-2020 04:17 PM
teringat tom hardy dulu penah ngaku kalau mengeseks dgn jantan die nak jadi top taknak jadi bottom.  ...

Tom gay ka... huhuhu

Lain-lain Komen

Quote Buritan 18-11-2020 01:29 PM
Cantiknya kawasan omputihni.. bila laa aku ade duit byk nak pi lancong around the world..
Quote Levespa 18-11-2020 01:55 PM
kenapa nampak busuk
Quote Itzy 18-11-2020 02:07 PM
Buritan: Cantiknya kawasan omputihni.. bila laa aku ade duit byk nak pi lancong around the world..


Melancong je kat dalam negara. Banyak gila tempat2 menarik. Tak sanggup dah aku nak naik kapal terbang, nasib tak jatuh terhempas dalam laut. Kalau aku nak naik pun naik masa nak pergi haji, semoga mati syahid. Aamiin.
Quote Itzy 18-11-2020 02:08 PM
Tak lama lg dengar berita harry is gay. Cam si ricky martin tuhh. Perrgh muka dah hensem sayang
Quote sarah82 18-11-2020 02:32 PM
kasut tinggi pun asalnya dicipta utk lelaki.

dress hodoh sekian
Quote lattehazelnut 18-11-2020 02:37 PM
Yg pkai rantai pearl tu ok la..
Yg dress ni mmm nope..
Quote husna_amal 18-11-2020 03:15 PM
Nampak selekeh dan menggelikan.
Quote VespaSilbe 18-11-2020 03:25 PM
Tgk jari pegang belon cam kelempuk
Walaupun bermisai...
Quote xLillyx 18-11-2020 04:10 PM
Ewww geli aku
Quote suzycutegal 18-11-2020 05:48 PM
kelempuk tu apa?
Quote Tinot7 18-11-2020 08:06 PM
Lorrr gayah ke??
Quote dani-rox 19-11-2020 12:26 AM
sebelah kaki dah keluar dari lemari
Quote Perawankota 19-11-2020 02:30 AM
Kot yer pon nk pakai mcmni jgnlh nmpk selekeh
Quote hanakikan 19-11-2020 05:48 AM
dia ada gf kan? entah2 bisex kot
Quote qicki 20-11-2020 03:24 PM
errrr......dah kenapa pulak yg ni pun.....
Quote Artemesiaa 20-11-2020 05:18 PM
Macam tak kena gaya je
Quote pisangbanana 20-11-2020 06:40 PM
X minat la dia nie... Hensem lagi Zayn
Quote belacan_gurl 22-11-2020 07:24 AM
Aiyooo Harry... tp aku minat sgt dia   tp ramai peminat yg dok ship kan dia dgn louis ....Larry jadinya penuh la cerita ship karangan bdk2 remaja sana kat watpad... Geli pun ada
Quote gummiebear 22-11-2020 09:33 AM
belacan_gurl replied at 22-11-2020 07:24 AM
Aiyooo Harry...  tp aku minat sgt dia   tp ramai peminat yg dok ship kan dia dgn louis :lol ...

Hahah kann.. iols tengok kat tiktok deme dok ship dengan louis tu

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top