Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"No Wonder Hos Sangkak, SRP Pun Tak Lepas" - Diva AA Bahan Siapa Tu?

17-11-2020 03:04 PM| Komen: 60

Bukan saja teruk dihentam warganet, malah Azwan Ali sendiri tampil bersuara membahan Nabil Ahmad yang didakwa memerlinya ketika mengacara program Gegar Vaganza.

Menerusi ciapannya, Azwan yang lebih dikenali sebagai Diva AA dipercayai membuat kenyataan balas terhadap Nabil.

"Tak hairan lah hos-hos sangkak. SRP (Sijil Rendah Pelajaran) pun tak lepas," ciapnya.



Kredit foto: Twitter

Di ruangan komen, ramai meluahkan rasa menyampah terhadap Nabil yang didakwa sering merasakan dirinya paling bagus.


Kredit foto: Twitter

"Nabil rasa dia paling bagus, profesional dan lawak padahal dia paling annoying," komen netizen. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 59
Komen

Previous : Naim Daniel Dan Shasha Abedul Semakin Serasi

Next       : Amar Baharin Unfollow Amyra Rosli Di Instagram?

Komen Terbaru

Quote nordin84 19-11-2020 05:51 AM
mosti replied at 17-11-2020 03:29 PM
Ada recommendation dari orang terkenal kot. Macam meletops dulu , neelofa suka nabil jadi partner  ...

da la xhbs belajar, perangai sangkak sentiase.. kuat kabel heshe ea

Lain-lain Komen

Quote shernazz 17-11-2020 03:11 PM
Wow
Iols nampak dapar rm200 tu je
Hahahahaha
Quote sarah82 17-11-2020 03:18 PM
shernazz replied at 17-11-2020 03:11 PM
Wow
Iols nampak dapar rm200 tu je
Hahahahaha

Cepat chuols komen.. Hahaha
Quote shernazz 17-11-2020 03:22 PM
sarah82 replied at 17-11-2020 03:18 PM
Cepat chuols komen.. Hahaha

Hahahaha
Sebab nampak rm200 terus iols komen
Tapi malas nak retweet..hahaa...
Tnc apply katanya
Quote manehnya 17-11-2020 03:22 PM
tu baru sikit kena carut haa... hikhik
Quote Kurex 17-11-2020 03:23 PM
Bukan dah maafkan ke
Quote nordin84 17-11-2020 03:24 PM
knp gv still pki pengacara xde kelulusan ni ea
Quote Rogue98 17-11-2020 03:26 PM
Masalah bila Pelawak jadi host bila dia ingat semua benda nak di jadikan bahan lawak. Tolong lah get rid lah Pelawak2 ni and get real hosts lah.
Quote sarah82 17-11-2020 03:29 PM
shernazz replied at 17-11-2020 03:22 PM
Hahahaha
Sebab nampak rm200 terus iols komen
Tapi malas nak retweet..hahaa...

Hahahaha.. Kalau semua buat mcm dia nak. Botak pala dia.. Tu yg ada t&c
Quote mosti 17-11-2020 03:29 PM
nordin84 replied at 17-11-2020 03:24 PM
knp gv still pki pengacara xde kelulusan ni ea

Ada recommendation dari orang terkenal kot. Macam meletops dulu , neelofa suka nabil jadi partner dia.
Quote Suchi 17-11-2020 03:31 PM
Ntahla iols rasa depa ni cam saja2 je sbb pehal malam ni boleh lak diva AA ni mai meletop.

Quote bondeh 17-11-2020 03:34 PM
Bila jadi camnih ada hikmah sebenarnya DivaAA ramai yg sayang wuwuwuuu
Quote kikuri 17-11-2020 04:10 PM
diva AA hanjengkan orang boleh... bila orang perli dia reti pulak sentap...
Quote URUHA 17-11-2020 04:15 PM
Dalam hal ni meols #TeamDivaAA . At least dia mengacara bertiang lagi best drpd Nabil. Tengok Nabil jadi pengacara GV pun dah serupa orang terencat. Sgt2 annoying
Quote YomiuriLandMae 17-11-2020 04:15 PM
ujung2 diva aa mencemar duli gak dkt meletop nnt.. propa je nyaahhhh
Quote Normabaru 17-11-2020 04:19 PM
Hahahaa.. Nasibla nabil.. Gi cucuk sarang tebuan.. Dh tau org tu army ramai mulut puaka nk juga sondol.. Kan dah kena sengat!
Quote shernazz 17-11-2020 04:20 PM
sarah82 replied at 17-11-2020 03:29 PM
Hahahaha.. Kalau semua buat mcm dia nak. Botak pala dia.. Tu yg ada t&c

Apakah tnc dia kaka?
Iols tak reti baca twtr ni walaupon iols ada twitr...huhu
Quote sarah82 17-11-2020 04:21 PM
shernazz replied at 17-11-2020 04:20 PM
Apakah tnc dia kaka?
Iols tak reti baca twtr ni walaupon iols ada twitr...huhu

Iols pun x tau.. Kena merayap kat twitter baca tnc dia
Quote xAthenax 17-11-2020 04:24 PM
Nabil  Se annoying ACgelang
Quote shernazz 17-11-2020 04:26 PM
sarah82 replied at 17-11-2020 04:21 PM
Iols pun x tau.. Kena merayap kat twitter baca tnc dia

Hahahq...
Kalau behave elok elok je azwan neh
Kalau buat video seranah..geli iols nengok..terasa tempias air liur dia
Hahaha

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top