Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Wanita Serba Boleh!" -Hanis Zalikha Dipuji-Puji, Bakal Bergelar Pereka Hiasan Dalaman?

17-11-2020 11:01 AM|Oleh: Saiful| Komen: 860

Hanis Zalikha berjaya mencuri perhatian apabila tampil dengan satu projek hiasan dalaman sebuah bilik air.

Difahamkan ia adalah hasil cetusan ideanya yang tersendiri.

Foto: IG


Di Instagram, isteri kepada Hairul Azreen ini sempat berkongsi projek terbarunya itu, khas untuk tatapan peminat.

Kapsyennya, "Projek hiasan dalaman terbaru untuk pelanggan saya. Gementar tak. #decorkeknis.???

Dalam gambar yang dimuat naik, dapat dilihat Hanis sedang meneliti kertas dinding yang bakal digunakan untuk penghias bilik air mewah itu.


Hanis juga ada meletakkan satu tempat khas untuk berwuduk.

Di ruangan komen, ramai yang memuji-muji ibu dua anak ini kerana kebolehannya mencantikkan ruang.



Ada yang yakin Hanis akan bergelar seorang pereka hiasan dalaman kelak.

Malah ada yang menggelarkannya sebagai seorang wanita serba boleh.

Maklumlah sebelum ini hanis merupakan seorang penulis blog, pelakon, pengacara, pereka tudung, personaliti media sosial, pereka hiasan dalaman serta seorang ibu. 



Antara komen:

"Masak sedap, cantik pulak. Interior design pun boleh. Macam mana nak jadi macam Keknis ni???? 

"Dari awal sekolah menengah lagi minat Keknis sebab tahu Keknis ni ada banyak bakat dan kadang berangan nak jadi macam tu. OMG so creative."

"Blogger, pengacara, pelakon, ladyboss, interior designer, influencer.. fuhhh."

"Serba serbi boleh ni. Inspiring!"


Hanis sebelum ini rajin berkongsi beberapa sentuhan hiasa dalaman rumahnya seperti di ruang tamu, dapur dan meja makan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 859
Komen

Previous : "Apa Yang Takut Sangat?" - Zul Yahya Seru Solat Jemaah Di Masjid Ikut ‘Norma Lama’

Next       : "Harap Peminat Suka," -Atikah Suhaimie Bawa Watak Siti Nordiana

Komen Terbaru

Quote bidadari_tyco85 28-11-2020 04:28 AM
Kangkung1M replied at 27-11-2020 09:54 PM
Rindu kat keksenah. Lama tak jenguk IG dia, entah apa khabar skrg. Kpd sesiapa yg taktau, keksenah ...

Lawak pl..hahaha..tgkla kt ig. Gmbr nk menunjuk rumah tp ayat islamik gitu..

Lain-lain Komen

Quote nazza2802 17-11-2020 11:05 AM
halah halah.. semua pun keknis jek la.. yg bagus yg elok semua keknis..bosannnn
Quote doubleA 17-11-2020 11:13 AM
Ambik la ambik. Dont care
Quote TerataiMelur02 17-11-2020 11:14 AM
Adakah keknis cuba menjadi seperti bini bernombor pelawak itu? Habis segala kerjaya dia tapau
Quote razfira0707 17-11-2020 11:15 AM
still x suka wallpaper rumah dia yg warna biru putih tu. yg lain ok la kot
Quote URUHA 17-11-2020 11:17 AM
Iyooooolah. Keknis sorang je manusia serba boleh kat planet ni
Quote opie5662 17-11-2020 11:19 AM
Alahai... Mudah terhibur nye netizen.... Die ni masak biashe2 pon di kata pandi masak sgt... Takat ayam goreng pon dipuja disanjung. Mmg tololwer jenis tak gheti masak ke apa. Cer la masak yg complicated sket... Tgk kekrul lembam pon hadap je  makan bende kering2 gitu dh kompem la selera melayu totok.... Ok... Next....
Quote Kurex 17-11-2020 11:27 AM
Yg puja pun bodoh
Quote September14 17-11-2020 11:29 AM
Dia ni antara retis yg x disukai kat forum selain mira, sohai n lopa
Quote RatuDunia94 17-11-2020 11:31 AM
Edited by RatuDunia94 at 17-11-2020 11:32 AM

Lebih kepada MASTER OF NONE.
Dlm banyak2 benda yg sheols buat tu. Apa je yg betul2 menjadi n bg impak?
Berlakon pon sendu.. hosting pun sendu.. modeling pun sendu. masak pun sendu.. niaga pun sendu.. jaga anak pun sendu. Layan peel rempit kekrul je x sendu.
Quote MFR_IN 17-11-2020 11:32 AM
opie5662 replied at 17-11-2020 11:19 AM
Alahai... Mudah terhibur nye netizen.... Die ni masak biashe2 pon di kata pandi masak sgt... Takat a ...

yurp die masak pun biasa2 ja lagi mau amazing dengan ini olang. sampah ja rasa..huhu
Quote tikusmontok 17-11-2020 11:35 AM
September14 replied at 17-11-2020 11:29 AM
Dia ni antara retis yg x disukai kat forum selain mira, sohai n lopa

Sorang lagi ctcaras
Quote imanjannah 17-11-2020 11:40 AM
anak2 keknis, keksop dengan keksha, ngikut muka apaknya kekrul
Quote husna_amal 17-11-2020 11:41 AM
Next abpbh bagi dia menang artis versatil terus.
Quote Nana_Man 17-11-2020 11:43 AM
husna_amal replied at 17-11-2020 11:41 AM
Next abpbh bagi dia menang artis versatil terus.

LOL!!! Baru nk komen ni.
Quote kucingitam 17-11-2020 11:44 AM
konpiden je tau dia masak sedap...
Quote mesmerize 17-11-2020 11:49 AM
razfira0707 replied at 17-11-2020 11:15 AM
still x suka wallpaper rumah dia yg warna biru putih tu. yg lain ok la kot

eh sependapat lak kita.. ai pun kurang berkenan ngan wallpaper rumah dia. macam corak n warna tak masuk ngan perabot2 dia..
btw Alisa comel
Quote Orix 17-11-2020 11:51 AM
pandai masak ? adeh takat masak gitu2 adik iols umur 15 tahun tu pun boleh.... kalo msuk masterchef at least final top 5 mcm che ta layak la jugak nak kata pndai masak
Quote mesmerize 17-11-2020 11:52 AM
masak rasanya so so aje.. aritu dia masak sotong goreng kunyit nampak tak menyelerakan.. ai masih ingat lagi masa dia mula2 kawen ngan kekrul, dia masak roti john.. ada ke daging kisar tu mentah2 aje masak ngan telur, tak masak dulu dagingnya dgn bawang, rempah kari, lada hitam etc baru campur dengan telur? daging kan lambatttt masak.. ohmy cemana la rasanya
Quote lolipopbiru 17-11-2020 11:57 AM
ank ank dia ikut muka sapa ye? belah keknis rasa mcm lain je. but ank both 2-2 hidung kemek sikit. hidung keknis mancung gk la

Lihat semua komen(860)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top