Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Produk Pemutih Vietnam, Gaul Pakai Tangan Je, Berani Tak Nak Cuba?

17-11-2020 01:54 PM Komen: 27

Gaul pakai tangan je. 

Baru-baru ini viral di Tik Tok  video seorang wanita secara langsung membuat krim yang didakwa krim pemutih kulit.


Berdasarkan video-video lain yang dikongsi, wanita ini turut menunjukkan proses pembuatan krim dan kaedah pembungkusannya sekali.
Malah dia juga sering memakainya sendiri. Selamat ke ni?

Loading FB Post...

Wanita ini turut membuat hantaran di Facebook mempromosikan krim ini dan memaklumkan bahawa krim ini selamat digunakan dan sesuai untuk sesiapa yang berhajat untuk mencerahkan kulit dengan cepat. 

Kredit foto: Facebook

Dapat dilihat wanita ini mempunyai ramai pengikut di rangkaian media sosialnya kerana keberkesanan produknya itu tapi di bagi netizen Malaysia lain pula reaksi mereka.

Kredit foto: Twitter

Ada juga netizen maklumkan bahawa krim tersebut adalah krim badan dan ianya ada satu norma biasa bagi masyarakat Vietnam.

Kredit foto:Twitter

Sekiranya benar dakwaan di atas, berani tak anda nak cuba? -CARI


 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 27
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote trisnalovezul 13-12-2020 03:13 PM
mieymiey replied at 17-11-2020 04:06 PM
Tengok kulit dia pun dah tau tak sihat

mereka nggak pake produk itu mereka pengeluar aja..mereka semulajadi putih dan cantik..

Lain-lain Komen

Quote teen_angelJB 17-11-2020 01:58 PM
Tgk dia pun da seram..kalau pakai..mau lampir jadinye..hahaha
Quote sarah82 17-11-2020 02:03 PM
putih yg pelik...
Quote pearl.silver 17-11-2020 02:38 PM
Wow.marketing ni.
Esok ciknon mesti jual benda ni.pastu ciknon wat live mandi bugil sbb nk tunjuk kulit dia putih.
Quote Belibis 17-11-2020 02:48 PM
Dah macam anak patung putihnya..
Quote biskutraya 17-11-2020 02:50 PM
Slalu nampak orang vietnam pun tepek2 krim macam bedak sejuk kt muka lepas tu keluar jalan2..
Quote Themilo 17-11-2020 03:26 PM
patutnya tukar tajuk thread, Cikki Vietnam Menunjukkan Proses Menggaul Merkuri
Quote matchstick 17-11-2020 03:26 PM
Mcm uli kopok lekor je gaya dia
Quote MadameOnion 17-11-2020 03:45 PM
Gebu betui nguyen ni
Quote husna_amal 17-11-2020 03:59 PM
Kalau dapat penyakit kulit menyesal tak sudah nanti.
Quote mieymiey 17-11-2020 04:06 PM
Tengok kulit dia pun dah tau tak sihat
Quote Normabaru 17-11-2020 04:23 PM
Dia gaul mmg style zaman 70an tp rege zaman 2020
Quote azimodin 17-11-2020 05:15 PM
Themilo replied at 17-11-2020 03:26 PM
patutnya tukar tajuk thread, Cikki Vietnam Menunjukkan Proses Menggaul Merkuri

Tetiba terbayang nenek kebayan kacau liquid Mercury dalam periuk
Quote SalenaGomez 17-11-2020 09:59 PM
Pening SG tgk makcik nguyen ni mencangkung
Quote rogayahtop 17-11-2020 11:41 PM
hamboiii kulit memasing fair and flawlessnya  huntongnla tak perlu mixed kokosan utk dpt epidermis ala2 forumer cari yg putih melepak kemerahan dek mitosis tak berenti.
Quote Lolalala 18-11-2020 12:47 AM
adoii macam ni pun ado yang selera lagi ke?
Quote Gomea 18-11-2020 02:18 AM
biskutraya replied at 17-11-2020 02:50 PM
Slalu nampak orang vietnam pun tepek2 krim macam bedak sejuk kt muka lepas tu keluar jalan2..

Tanaka. Kawan vietnam cakap yg byk jual skrg ni dah campur chemical. Dorang pakai yang asli, gosok sendiri
Quote biskutraya 18-11-2020 08:19 AM
Gomea replied at 18-11-2020 02:18 AM
Tanaka. Kawan vietnam cakap yg byk jual skrg ni dah campur chemical. Dorang pakai yang asli, gosok ...

Haa.. pernah dengar tanaka ni.. ape la natural ingredient die ye kalau yg scrub n cream dorang tu.
Quote haryatie 18-11-2020 09:35 AM
Lolalala replied at 18-11-2020 12:47 AM
adoii macam ni pun ado yang selera lagi ke?

ya Tuhan ku..ngeriiii

mcam buat kek jerk kan..dgn color2 nya tu
Quote Meiizu 18-11-2020 11:10 AM
aku nak tau gak yg dia uli tu memang cream jual ke? aku ingat ni bideo parodi menghanjing jaaa

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top