Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Ramai Lelaki Dan Perempuan Nak Kena Cili Mulut Sebab..." - Ammar Alfian

16-11-2020 04:29 PM| Komen: 22

Ammar Alfian menerusi Instastorynya menegur segelintir warga maya yang gemar mengunakan kata-kata kesat.

Pelakon berusia 33 tahun itu juga menggelar mereka sebagai pengecut kerana tidak berani bersemuka.


Kredit foto: IG Ammar

"Sebab itu keyboard warriors senang dapat dosa. Dahlah dapat dosa, pengecut pula tu. Bolehlah berbual lebat, cuba hadap depan-depan... kasihan," kata Ammar.

Ammar yang sebelum ini kerap menerima kecaman ekoran kontroversi rumah tangganya juga menyifatkan media sosial menyebabkan ramai orang menyibuk hal orang lain berbanding menjaga tepi kain sendiri.



Kredit foto: IG Story

"Anda sepatutnya mengukuhkan lagi hubungan dengan Allah berbanding menguatkan jari dengan menaip perkataan yang boleh menyakitkan orang lain di media sosial.

"Perempuan dan lelaki jahat ialah yang tak jaga mulut. Ramai nak kena cili mulut itu," ujarnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 22
Komen

Previous : Dari Sarung Baju Sampai Tatarias, Bapa Terkilan Penampilan Sissy Iman Dikecam

Next       : "Apa Yang Takut Sangat?" - Zul Yahya Seru Solat Jemaah Di Masjid Ikut ‘Norma Lama’

Komen Terbaru

Quote helicornia 17-11-2020 02:00 PM
takutnye tengok badan besa gitu
guys, tolong la jgn build muscle sampai jadi besar gini. org pompuan tak minat badan gini. cukup ada muscle yg menampakkan maskulin

Lain-lain Komen

Quote husna_amal 16-11-2020 04:36 PM
Nak bidas netizen pun cara macam nak cari gaduh.
Quote edayildiz 16-11-2020 04:38 PM
xtau knp kalau ditakdirkan berdua jer ngan dia kt satu tmpt..scary..tiberrr..ape ape je la ammar
Quote joy_ah 16-11-2020 04:43 PM
i pernah ada dosa dgn dia and da mintak maap. so takmo kutuk lagi.

Quote slyfynx 16-11-2020 04:49 PM
And this is news?
Pe mende bukak thread memende camni?
Mmg koje wartawan cari ni stalk IG ke?
Sorang kt feeds, sorang kt stories, sorang kat komen2 netizen, and sorang lagi wartawan korek komen2 retis kt post orang/retis lain.
Quote krustykrab 16-11-2020 04:52 PM
Gemuk nyeee....eh lupe gemuk is awesome
Quote krustykrab 16-11-2020 04:54 PM
Karma kot...masa ko ckp yg bukan2 kat putri sarah dulu ko dah lupa ke? Maruah dia ko pijak2..skrg ni marah pulak bila org ngate ko..
Quote Kurex 16-11-2020 04:58 PM
Bila nk video cikcap lagi?
Quote pxlbb 16-11-2020 05:02 PM
Aku mulut hangsuang dan mmg takde telor bang

Nak bagi cili sambal ke cili cicah?? {:give
Quote pxlbb 16-11-2020 05:03 PM
Kurex: Bila nk video cikcap lagi?


Sabarlahhh kurex {:shy nampak benor gelojoh
Quote tagas 16-11-2020 05:28 PM
butohhhh lu
Quote salmon-suki 16-11-2020 06:21 PM
Serius laa dia ni baru 33?????ai tot almost 40 daa wehhhh{:dot
Quote limaubali007 16-11-2020 06:28 PM
Block ja yg hangsuang tu.. Aman hidup..
Quote ReginaGeorge 16-11-2020 06:31 PM
Huduh la body abam..
Quote solarlunar 16-11-2020 06:32 PM
Termasuklah stingerz
Quote lattehazelnut 16-11-2020 07:13 PM
Dia maki hamun ex gf or ex wife kat social media xpe pulak..
Quote Nenasketum 16-11-2020 07:44 PM
Retis ni pun suma air head, bila jumpa depan2 such a turn off
Quote kechikchomel 16-11-2020 08:11 PM
Takut lak iolss tgk pic dia yg atas tu
Quote mawardia 16-11-2020 09:30 PM
Acik porem dah lama nak cilikan mulut ko sejak kes ko mengata ex gf kat kat tuwider masa she ols nk kawen dulu. And rasanya ada lg 1 bahagian di bdn ko yg patut dicilikan juga supaya ko berhenti membiak.
Quote tipah89 17-11-2020 10:51 AM
ehh dia ckp psal org, especially ex gf n ex wife boleh plak? kena batang idung sendiri pandai nak cilikan orang. patutla kena cerai.

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top