Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dah Kenapa Tayang Gambar Bogel Dengan Tali Tampon Terjuntai?

16-11-2020 11:51 AM Komen: 125
Selebriti media sosial (influencer) menerima kecaman hebat daripada para pengikutnya gara-gara membuat hantaran gambar 'tidak senonoh' di Instagram.

Sophie Elise, 25, yang juga seorang penyanyi dari Oslo, Norway, memuat naik gambar bogel dengan tali tampon terjuntai ke laman sosial tersebut di mana dia mempunyai seramai 448,000 pengikut.


Kredit foto: @sophieelise/Jam Press

Menurut Sophie, perkongsian berkenaan bertujuan untuk menghilangkan stigma sesetengah orang mengenai haid.

"Tubuh saya, titik," tulis Sophie sebagai kapsyen kepada gambar yang dimuat naik itu.

Namun sebaliknya Sophie dilabel memberi contoh yang tidak baik kepada para pengikutnya.


Kredit foto: @sophieelise/Jam Press

Sophie berkata: "Saya mendapat banyak DM daripada lelaki yang mengatakan 'Ini sangat kotor, saya akan berhenti menjadi pengikut anda sekarang'.

"Saya rasa sangat tak masuk akal apabila orang-orang di dunia ini masih menganggap haid sebagai perkara yang memalukan.

"Saya bercakap secara terbuka mengenai haid, dan sangat menyedihkan bahawa orang menolaknya," katanya. 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 125
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 19-11-2020 02:05 AM
SalenaGomez replied at 18-11-2020 10:47 PM
Risau senang infection kan...lagi2 kalau kencing x cabut...better la pakai pad

Ya chuol. Baik pakai pad, murah dan senang ganti. Tampon ni sesuai la pakai jika mahu buat aktiviti fizikal seperti bersukan, berenang.

Lain-lain Komen

Quote Themilo 16-11-2020 11:53 AM
jijik siaaaaaaaa....
Quote husna_amal 16-11-2020 11:53 AM
Urat malu dah putus agaknya.
Quote Scheherazade 16-11-2020 11:56 AM
Omputeh ni apa nk heran
Quote Artemesiaa 16-11-2020 11:56 AM
Kalau dah berani bogel mana ada rasa malu lagi jadi sekadar nak tayang tali tampon apa ler sangat baginya
Quote Boomibulat 16-11-2020 11:58 AM
kat gmbar yg x censored kemain berkerak bontot beliau rupanya
Quote dua_chzy 16-11-2020 11:58 AM
Akak yaqin kokesen kertu pun menyampah dengan kokesen bbnu.
Quote Kurex 16-11-2020 12:00 PM
Puihhhhhhhhhh puihhh puihhhhhhhh
Quote Belibis 16-11-2020 12:00 PM
Artemesiaa: Kalau dah berani bogel mana ada rasa malu lagi jadi sekadar nak tayang tali tampon apa ler sangat baginya

Ntahhhh..kemaluannya dah hilang.apa lagi ygn nak disorok.
Quote sharlenetexas 16-11-2020 12:01 PM
Pas ni bangjat boleh bergambar pakai tampon.
Quote MissYouSayang 16-11-2020 12:05 PM
Boomibulat replied at 16-11-2020 11:58 AM
kat gmbar yg x censored kemain berkerak bontot beliau rupanya

Selamber je dia tayang puting nenen dia dkt ig...ahahaha
Quote salmon-suki 16-11-2020 12:06 PM
Boomibulat: kat gmbar yg x censored kemain berkerak bontot beliau rupanya

Amboihhhhhh kaka..sudah tgk y uncensored pny kaa..kekeke~{:smile
Quote Ed_Lyn 16-11-2020 12:06 PM
  macam2...
Quote Boomibulat 16-11-2020 12:16 PM
salmon-suki replied at 16-11-2020 12:06 PM
Amboihhhhhh kaka..sudah tgk y uncensored pny kaa..kekeke~{:smile

Tpaksa tgk utk kepastian demi mengelakkan fitnah..maklumla skrg ni zaman fitnah bermaharajalela..satelah tgk gambar saya sahkan gambar tersebut memang ori tanpa edit..
Quote AbukRokok 16-11-2020 12:18 PM
dengan senyap search sophie elise baxtor
Quote Beribear 16-11-2020 12:20 PM
Kebanyakan org dah hilang sifat malu skrg ni. Time iolss balik dari p.perhentian nak tunggu kereta dekat jeti besut then ada satu keluarga org luar negara tak tahu switz ke mana punya org sbb tak speak english. Tengok mak dia dah kertu slumber je pakai bikini two pieces tu. Dah lah dari atas kebawah gelebeh je. Tek layut ya amat. Takde cover dgn tuala ke apa. Org semua gelak je sbb bukan seksi pon tp menjelikkan
Quote syamzana 16-11-2020 12:24 PM
baru menjelajah ig dia...mmg sejenis suke bogel. patut tatukan aje both bontot tu sbb sebelah berkerak ke corak abstrak
Quote Madel 16-11-2020 12:32 PM
Soalan ingin tahu
Selesa kah pakai tampon ni eh
Dgn tali terjuntai2 gitu
Kdg pakai pad biasa pun aku tak selesa, ada jenis brand yg aku alergik
Quote dudaberhias 16-11-2020 12:33 PM
jijik sangat... bajet2 my body bagai semua...
moga anak2 dia pun sama post gambar macamni sampai 7 keturunan...
kalau depression kena cerca etc padan muka...

even laki pun kalau pos gambar macamni nampak jijik...
Quote famri7 16-11-2020 12:37 PM
Dah burit lawa tunjuk lah...korang burit berkerak mcm chocojar memang jeles kanzzz.

Lihat semua komen(125)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top