Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rakyat AS Menanti Keputusan Presiden Sambil Layari Laman Lucah

Oleh: Cari-Azza |16-11-2020 11:11 AM Komen: 14


Mengejutkan! Di kala rakyat Amerika Syarikat (AS) berdebar menantikan keputusan pemilihan Presiden yang memakan masa beberapa hari baru-baru ini, rupa-rupanya segelintir daripadanya melayari laman web lucah.

Ianya diumumkan laman web tersebut dengan menyatakan pelbagai kata kunci bagi setiap negeri. Malah, laman web tersebut turut memuat naik info grafik berbentuk peta AS bagi menjelaskan fenomena tersebut.


Kredit foto: Daily Star


Laman web tersebut dengan nakal mengusik rakyat AS dengan menyatakan ianya adalah apa yang mereka mahukan selain menantikan keputusan Presiden AS yang ke-46.


'Show what was truly on Americans' minds'

Dengan menyatakan beberapa negeri yang tinggi dengan kata pencarian tertentu, seperti di Florida, Oregon, Colorado, Georgia, Iowa, Missouri jelas menunjukkan cita rasa rakyat AS yang pelbagai.


Foto : amazon.com


Selain itu, kata kunci permainan video juga popular di laman web tersebut.

Jika AS yang terkenal dengan sikap terbuka mengenai s*ks, kita di Malaysia juga pernah menjadi antara negara tertinggi pencarian laman web lucah ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula-mula diperkenalkan pada Mac lalu.


Foto : Google

Jadi, adakah AS sama dengan Malaysia? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 14
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote batmana 18-11-2020 11:12 AM
Data ni tk betul.
Ade byk servis VPN ip negara Malaysia digunakan oleh og luar..jadi sesiapa pn bole jadi pengguna dari negara Malaysia

Lain-lain Komen

Quote Kurex 16-11-2020 11:34 AM
Mana yindon?
Quote RatuDunia94 16-11-2020 11:46 AM
Sekali baca ingatkan "President AS menanti keputusan undian sambil layari laman web lucah"
Quote husna_amal 16-11-2020 12:20 PM
Laman web lucah pun sengaja cari sensasi dengan pemilihan president ni.
Quote ifanonline 16-11-2020 12:31 PM
laman web lucah adalah perniagaan sangat untung...bogel shj dapat duit...tak perlu ke kebun, tak perlu tanam padi, tak perlu menoreh getah, etc...buka bra dan coli, dpt duit...siapa taknak?
Quote mdhelmi 16-11-2020 01:54 PM
data senarai negara tu boleh diragui dan dimanipulasi
Quote ChildrenOfBodom 16-11-2020 02:17 PM
Ada gak yg suka layan Grandma noo
Quote Skuau 16-11-2020 03:40 PM
Takkan nak layan ABPBH........
Quote dani-rox 16-11-2020 06:40 PM
bukan ke sekarang tgh no nut november ka



wow Rhode Island... you go, gurls
Quote gigahertz 16-11-2020 09:38 PM
ifanonline replied at 16-11-2020 04:31 AM
laman web lucah adalah perniagaan sangat untung...bogel shj dapat duit...tak perlu ke kebun, tak per ...

drop towel pun dah 100 USD.
Quote Tinot7 17-11-2020 08:27 AM
Ada perkataan2 yg iols tak paham kat atas tu
Quote nolya 17-11-2020 08:31 AM
ifanonline replied at 16-11-2020 12:31 PM
laman web lucah adalah perniagaan sangat untung...bogel shj dapat duit...tak perlu ke kebun, tak per ...

Orang yg suka menjual  malunya tentulah  nak. Yg tau malu tentu tak sanggup sementelah fahm malu adalah sbhgn drp iman.
Quote anony-mous 17-11-2020 11:54 AM
Navajo tu apa uolsss
Quote hanakikan 18-11-2020 02:39 AM
mormon
Quote batmana 18-11-2020 11:12 AM
Data ni tk betul.
Ade byk servis VPN ip negara Malaysia digunakan oleh og luar..jadi sesiapa pn bole jadi pengguna dari negara Malaysia

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top