Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Kalau Ada Rezeki, Ada Lah" - Mira Filzah Tak Tertekan Menang ABPBH33

12-11-2020 05:24 PM| Komen: 51

Dicalonkan dalam enam kategori pada Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-33 yang bakal disiarkan secara langsung dari Axiata Arena, Bukit Jalil, esok, pelakon dan pengacara, Mira Filzah tidak tertekan.

Diangkat sebagai Bintang Paling Popular ABPBH 32, isteri kepada Wan Emir Astar ini akur dengan situasi semasa ketika rakyat berdepan penularan COVID-19 serta mula membiasakan diri mengamalkan norma baharu dalam kehidupan.


Kredit foto: IG Mira

Dilihat lebih tenang, Mira mengaku tidak meletakkan jangkaan untuk meraih mana-mana trofi.

"Teras ABPBH adalah sokongan dan undian peminat. Dengan keadaan semasa penularan COVID-19, saya tahu masing-masing bergelut.

"Saya sudah beritahu kelab peminat, Miraclegacy untuk tidak meletakkan sebarang tekanan. Cukuplah mereka berusaha semampu. Ada rezeki... adalah.

"Bagi saya, tahun ini, lebih positif di mana tiada tekanan langsung," katanya kepada BH Online.

Pada ABPBH 33, Mira bersaing dalam empat kategori utama dan dua kategori online. Kategori utama yang dibolosi Mira adalah Artis Versatil Popular, Pengacara TV Popular, Pelakon TV Popular dan Pelakon Filem Popular.

Bagi kategori online, Mira tercalon dalam kategori Gandingan Serasi Filem hasil lakonannya dalam filem Sangkar bersama Zul Ariffin dan Gandingan Serasi Drama membabitkan dua judul iaitu Sweet Dreams bersama Ben Amir dan Adellea Sofea bersama Ungku Ismail.

Mira teruja sebaik mendapat perkhabaran ABPBH 33 akan dianjurkan dengan penerapan norma baharu.

"Saat dapat tahu ABPBH 33 dilangsungkan. ia bagai suatu rahmat. Dalam soal apa sekalipun saya berserah.

"Kalau sudah tertulis rezeki ada tahun ini, Insya-Allah. Kalau tidak mungkin rezeki milik orang lain," katanya yang memenangi trofi Pelakon TV Wanita Popular dan Pelakon Filem Wanita Popular pada ABPBH 32.


Mira Filzah dinobatkan Bintang Paling Popular, ABPBH 32
Kredit foto: NSTP/BH

Mira tidak lupa mengucapkan kepada peminat termasuk yang bergabung di bawah Miraclegacy yang gigih mengundinya.

"Terima kasih untuk setiap masa dan usaha semua. Saya amat menghargainya. Hendak belanja makan atau mengadakan majlis berkumpul ramai-ramai pun masih tidak boleh lagi dengan keadaan semasa negara. Perancangan hendak buat kenduri bersama peminat juga tidak kesampaian.


Kredit foto: IG Mira

"Insya-Allah suatu hari nanti. Apa yang penting kita jaga diri dan kesihatan. Sama-sama kita beringat," katanya.



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 51
Komen

Previous : Pra-Matang, Isteri Dr Sheikh Muszaphar Terpaksa Dibedah Ketika Usia Kandungan Kembar 34 Minggu

Next       : "Jangan Malu Beli Kondom"- Sharifah Alesya Galakkan Hubungan Bebas?

Komen Terbaru

Quote toynme 14-11-2020 08:12 PM
adelea replied at 13-11-2020 05:41 PM
mmg dia kata tak jaga sgt pun
last last , lantak situ ...


Aku pun pakai braces jgk...memang jenis malas nak jaga ni...sebelum tdo kan kena gosok gigi pastu terus pakai retainer...settle...

Lain-lain Komen

Quote Kurex 12-11-2020 05:30 PM
Sebenarnya kau nak menang kan?? Sebab tu kau sanggup jadi bodoh dgn laki kau yg ketara nak dikenali jugak. Puihhhhh!! Memang celaka jawapan kau konon nak nampak kau baik, hakikatnya tak baik pun, kau terpaksa la jawab macam ni padahal kau meronta2 nak menang kan??? Bodoh! Puihhj
Quote chacon 12-11-2020 05:34 PM
kenapa berita harian je ada anugerah... sing chew daily.,,, nangyang siang paw... sinarharian..harianmetro...  tak nak buat ke?
Quote bakingsoda 12-11-2020 06:06 PM
rasanya nama kak lina pon lagi hot? migha ada hasil ape taon ni melainkan belaki
Quote Belibis 12-11-2020 06:09 PM
Alamakkkkk..betul kata sorang forumer,selain patah,lopa,kemut dua beradik...filjah pulakkkkk menceriakan forum nihhh.{:childlike
Quote doubleA 12-11-2020 06:09 PM
Toksah la menang dah, kang lagi beria emirboring nak limelight sekali
Quote makneng 12-11-2020 06:37 PM
Mak kan sampai skrg tak boleh lupa porumer mana ntah gelar laki si mighapiljah ni wan uban.. Hahahaha haduiii hahaha sabo je lah
Quote Mawar91 12-11-2020 06:58 PM
Cara cakap Ngan aksi x sme..klu x nak menang x kan la dok up video sweet je Ngan suami sokmo..menipu la klu x nak menang..Sume artis mesti la nak menang..spe la x nak menang kan..lantak ko la labu..aq lebih rela kak Lina pompom menang BPP2019 dri ko..
Quote slyfynx 12-11-2020 07:00 PM
X yah dah anugerah camni aih
Quote Tudungpink 12-11-2020 07:15 PM
Bintang paling popular ni menang skali sudahla,  tu pun org akan ingat ko punyer sebab dlm list bpp.. Tp kalau ko menang banyak kali tu rezeki ko la..

Quote love_warrior 12-11-2020 07:15 PM
Tahun ni mampu cheap marketing dgn suami sendiri, mampu ke idok menang award2 yg bersandar hanya pd popularity?
Quote ashilalat 12-11-2020 07:19 PM
Senoga kau tak menang!

Quote September14 12-11-2020 07:23 PM
Abp skg undian skjap eh.. tetiba esok dah mlm anugerah... kalau zmn dulu berbulan2 undia kat paper tu
Quote jargon 12-11-2020 07:57 PM
Sory la karat mira tp laki dia ni xpadan gn pendiam tp nakkan limelight...klau x xkanlah ada kes dia pernah nak try jahlop khennn..nk try yg femes2 sajork..
Quote lattehazelnut 12-11-2020 08:48 PM
Bg je lah suami kau menang..
Sibuk sgt nak menempel..
Quote Joysparta 12-11-2020 09:01 PM
Sebok arr. Bg can org len. p gentel laki hang..
I vote for kak lina pompom..aaaaagitchuuuuuuu...
Quote Marylis 12-11-2020 09:16 PM
ye kerrrrrrr.... tah tah dlm hati nak menanggggggggggg
Quote hady_vit 12-11-2020 09:27 PM
dalam hati ko nak menang kann...sb tu back to back Youtube benda bodoh dgn laki ko..
yg laki ko paling mengharap sgt ko menang... boleh julang nama dia skali waktu ucapan tahniah...
"buat suami tersayang....."
Quote amyza82 12-11-2020 09:41 PM
Daripada minah sembab ni mng baik kak lina pom pom yg menang.
Quote toynme 12-11-2020 09:50 PM
Gigi dia mmg x tersusun ekkk...

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top