Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sharifah Sakinah Dah Kahwin Dengan ‘Mat Salleh’?

10-11-2020 11:05 AM| Komen: 205

Selepas mengesahkan dirinya sudah bercerai dengan suami sejak Mei lalu, pelakon Sharifah Sakinah didakwa memberi ‘hint’ bahawa dia sudah berkahwin dengan jejaka ‘mat salleh’ yang dikenali sebagai Michael Hansén.


Kredit foto: IG Michael 

Perkara tersebut ternyata mencuri perhatian umum, lebih-lebih lagi apabila Sharifah Sakinah membalas komen netizen dan meninggalkan emoji berbentuk cincin di posting jejaka Sweden itu.

Sering memuat naik foto dan video bersama, perkongsian foto di Instagram Michael Hansen yang terbaru bersama Sharifah Sakinah berjaya mencuri perhatian netizen. 



Kredit foto: IG Michael 

Malah, foto dan video mereka berdua sentiasa mendapat pelbagai komen netizen yang berpendapat mereka perlu segera mendirikan rumah tangga. 

Susulan itu, Sharifah Sakinah membalas beberapa komen netizen berhubung pendapat tersebut.

Di ruangan komen, segelintir netizen mendakwa pasangan itu sudah berkahwin dan mereka tidak memberitahu secara umum. 


Kredit foto: Michael 

Malah, ada juga yang mengucapkan tahniah buat pasangan tersebut sebaik melihat emoji berbentuk cincin yang ditinggalkan Sharifah Sakinah di ruangan komen.


Sumber: OhBulan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
3
0
1
Komen: 205
Komen

Previous : Tinggi Cita-cita Anak Zarina Anjoulie Berkenankan Anak Wawa Zainal!

Next       : Azhan Rani Rasa Lucu Netizen Berbahas Isu Bulu Ketiak - "Bukan Saja-saja Tayang"

Komen Terbaru

Quote gold_teeth 17-11-2020 10:26 AM
makton replied at 17-11-2020 08:13 AM
clue :

mix mat saleh

Lohhh haha i imagine retis mana datin kawin ngn expat hahahah salah pemahaaman.. ok tau je yg ni

Lain-lain Komen

Quote mamajawie 10-11-2020 11:23 AM
hilang lak adhd ke oku ape tah dia ni..btw anak dia skang jatuh kat sape?harap jatuh ke ex laki sbab si ting tong ni nmpak bebenor jenis abaikan anak
Quote kiah_mai_pulak 10-11-2020 11:24 AM
sah2 pakai bikini je tu gmbr dlm pool
Quote buapakperut 10-11-2020 11:27 AM
gambar pre romen ke tuh, iols nak husnuzom sheol adhd sampai lupa nak bgtau dah nikoh gittew
Quote Scheherazade 10-11-2020 11:31 AM
Elok ler. Tahniah klu dah
Quote NazRysha 10-11-2020 11:31 AM
mamajawie replied at 10-11-2020 11:23 AM
hilang lak adhd ke oku ape tah dia ni..btw anak dia skang jatuh kat sape?harap jatuh ke ex laki sbab ...

pepandai je kau ni kata org abaikan anak
ko duduk serumah dgn dia ke

Quote rosannazmia 10-11-2020 11:38 AM
Boleh lah kinah garaih baju kat perut michael..buat ala2 jongkook si haha ,seokjin oppar basuh baju kat six pack heols baru2 ni..bersih dr biasa chuolss
Quote tipah89 10-11-2020 11:49 AM
tu gambar pre jimak ke post jimak.. btw asik up seksi meksi work out dgn jantan je, anak xde pong?
Quote mamajawie 10-11-2020 11:49 AM
NazRysha replied at 10-11-2020 11:31 AM
pepandai je kau ni kata org abaikan anak
ko duduk serumah dgn dia ke

weyh..kan dia claim dia malas masak sbab dia diet..dia sendiri bg statement dia mak yg gagal compare to laki dia pndai jaga mkan minum anak dia..g la cri kat benang2 dia b4 this..

Quote beta_carotene 10-11-2020 11:51 AM
Bangga ye dpt laki sedap
Ah sedap ah sedap ah sedap bak kata ani mayuni
Quote Burong_Hantuk 10-11-2020 11:51 AM
choyyyy...lantak kao lah
Quote iena_jr 10-11-2020 11:52 AM
So dah nikah ke belum sebenarnya?
Quote chinta89 10-11-2020 11:52 AM
semoga berkekalan dan sekufu
Quote naina 10-11-2020 11:56 AM
Okla tu..boleh repair mana yg xsiap lagi.
Quote irvene 10-11-2020 11:56 AM
macam gigih nak tunjuk kt ex laki je
Quote DianaSaksen 10-11-2020 12:11 PM
Antara tiga beradik ni..kinah paling seksi dan gila gila otaknya..lynn pula serious..suka tengok lynn berlakon..shiera paling natural kalau bab melawak
Quote newyork 10-11-2020 12:20 PM
mamajawie replied at 10-11-2020 11:23 AM
hilang lak adhd ke oku ape tah dia ni..btw anak dia skang jatuh kat sape?harap jatuh ke ex laki sbab ...

Hahah dah dpt european hilang la adhd dia.. tu ubat dia hahah
Quote bondeh 10-11-2020 12:23 PM
Ini yang si terencat nih nakkk...
Quote bambimo 10-11-2020 12:29 PM
Bukan ke kalo artis kawen mat salleh hatta rakyot marhaen sekali pun akan naik darejat di mata netizen chuols... Tahniah ler. Mat salleh senang ye dok.. Tak perlu masak.. Nasi beriyani ke nasi lemak ke kari ke sambal ke masak lemak ke.. Tak perlu hadap amik hati mak mertua in laws ipar duai hahaha
Quote husna_amal 10-11-2020 12:38 PM
Kahwin sudah nikah yang belum kan.

Lihat semua komen(205)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top