Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kajian : Payudara Wanita Malaysia Adalah Yang Kedua Terkecil Di Dunia?

7-11-2020 02:05 PM| Komen: 28



Kajian terkini mendedahkan, ukuran buah dada wanita Malaysia adalah yang kedua paling kecil di dunia selepas Filipina.

Berdasar kajian terbaharu yang diterbitkan oleh majalah terkenal di New York, Journal of Female Health Sciences, golongan wanita kulit putih Amerika Syarikat, memiliki ukuran payu dara paling besar di dunia.



Uniknya, penyelidik ini ialah ukuran tersebut bukan berdasarkan ukuran bra kerana saiz bra di beberapa negara adalah berbeza.

Para saintis melakukan kajian berkenaan dengan mengukur secara langsung volume tisu payu dara seramai 11,682 responden wanita berusia 28 tahun hingga 30 tahun melibatkan 108 buah negara di dunia.




Bahkan buah dada wanita kulit putih di AS memiliki bentuk yang jauh lebih bulat. Apa yang pasti, kedudukan wanita Indonesia dan Singapura jauh meninggalkan Malaysia.





Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
5
0
0
Komen: 28
Komen

Previous : Kenapa Perlu Pisau Kalau Boleh Guna Gigi Je?

Next       : Jom Kita Kenali Nama Nama Besar Dalam Tokoh Islam

Komen Terbaru

Quote rangerx 10-11-2020 09:43 PM
dapat ramas ,gentel2 tu jadilah daripada xde.

Lain-lain Komen

Quote mamajawie 7-11-2020 02:10 PM
Kalu amik survey pepuak cinkies mmg ler leper kecik cm papan lapis..cuba amik survey kat arwah kak pah, sahara ayob mau top ten boobies terbesar donia..hehe
Quote Kurex 7-11-2020 02:23 PM
Penat la si kiah tu getar tetek gelabah kiri kanan, tapi hujung2 no 2 terkecik
Quote tagas 7-11-2020 02:27 PM
@I.am.PH punye ns lemak level 50sen jer
Quote lavendernovella 7-11-2020 02:29 PM
Serleena (Men in Black II)
"Silly little planet. Anyone could take over the place with the right set of mammary glands."

{:smile{:smile{:smile
Quote sarah82 7-11-2020 02:32 PM
yg ambik survey geng tek kecik.. Cuba melayu dan india yg ambik.. Mau kalah bertiang Singapore dan indonesia
Quote LadyCarefree 7-11-2020 02:37 PM
Eloklah pun dengan konek orang Malaysia pun kecik.
Quote Skydiva 7-11-2020 03:37 PM
Msia ade byk kaum kot. Kalau kat US sane nun maybe chinkies la. Diorg pny mmg biologically kecik banding dgn bangsa lain. Pelik dgn research ni bile diorg claim white americans yg paling besar sbb rase golongan diorg antara yg paling byk buat implant. Geng2 hindustan, Mediterranean n latina yg salu big bubis ni.
Quote Zirara99 7-11-2020 03:43 PM
Ntah2 dia ambil sampel amoi kt Malaysia je mmg la kicik2. Mana China dalam list tu tkde pun. {:dot
Quote Nes3in1 7-11-2020 03:49 PM
Majoriti sample dari ummah mana? Ummah bak kut teh? Ummah kari? Ummah belacan?
Quote RatuDunia94 7-11-2020 05:41 PM
Cer tanya Kak Kiah gelabah tetekkkk
Quote AbukRokok 7-11-2020 06:10 PM
korea selatan pun lagi besau dari malaysia

bukan korea ni serumpun dengan kaum kkk?
Quote imogenBones 7-11-2020 06:17 PM
RatuDunia94: Cer tanya Kak Kiah gelabah tetekkkk

Lawak dowh
Quote nazzse 7-11-2020 06:44 PM
Edited by nazzse at 7-11-2020 10:46 AM
tagas:   @I.am.PH  punye ns lemak level 50sen jer

Laa, cinkies ke ayam tu. Dok bayangkan heols jate selama ni
Quote mizzmimi 7-11-2020 07:31 PM
China & India takde pon..
Quote eyansss 7-11-2020 08:34 PM
india kalah???  bisr betul...
Quote Mulotkoyak 7-11-2020 08:43 PM
So xguna dah la tagline nak kena gelabah tek ni erk?
Mesti laki korang xramas bebetol ni kan??? Ce terang ckit. Korang ni sikit2 malu nk bg laki pegang. Bagi jeee...
Quote SalenaGomez 7-11-2020 09:45 PM
Japan xde??? Pastu negara2 byk dr africa...apa motif kajian ni?
Quote RooneyMara 7-11-2020 11:24 PM
Ye ke. Kat China n Japan nun semua pun flat chested.  
Quote mawar_mustika 8-11-2020 12:03 PM
cukuplh bsr ni xlarat nk bsr2 sgt huhuhu

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top