Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Sebab Muka Seiras Ke Crush?"-Bukan Main PU Azman Wish Hari Jadi Lee Dong Wook

7-11-2020 08:52 AM|Cari-Azza| Komen: 34





"Sebab muka seiras ke crush?"

Itu antara yang diperkatakan netizen apabila setiap tahun tanpa gagal PU Azman mengucapkan selamat hari jadi kepada aktor Korea Lee Dong Wook.

Malahan ucapan pendeknya iaitu Moga Allah membimbingmu mencuit hati netizen.


Foto : IG

Istimewanya aktor itu di hati PU Azman apabila dia mendedikasikan satu hantaran istimewa setiap tahun dengan ucapan yang mendalam.

Malahan obses tersebut boleh dilihat bukan sahaja pada hantaran hari jadi tetapi juga pada hantaran yang kononnya persamaan antara kedua-dua bintang itu, pada tahun lepas.

Foto : IG

Hal ini membuatkan ada netizen yang berspekulasi hantaran tersebut sebenarnya mahu mengingatkan persamaan antara wajah PU dengan Dong Wook. Atau adakah sesuatu yang lain?

Foto : Twitter
Walau apa pun, tiada salahnya meminati dan mendoakan yang terbaik kepada mereka yang bukan Islam kan? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 34
Komen

Previous : Adibah Noor Bengang Jenama Perkakasan Rumah Terkenal Masih Guna Wajahnya Sebagai Duta

Next       : Azzam Sham Mula Berlakon, Tak Tolak Jika Ada Tawaran Untuk Mengacara

Komen Terbaru

Quote tobobon 2-2-2021 02:47 PM
anony-mous replied at 21-11-2020 04:57 AM
Jujurin i xpernah jumpa jantan straight worship jantan korea smpai tahap ni. Gaydar iols berdeting k ...

hahaha.. actually ada jer uols yg minat korea... tp mostly depa minat kumpulan kpop mcm bts ker ... mostly sbb dancing..sbb meols byk tengok kat tik tok..meols husnuzon ok ...walaupun...

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 7-11-2020 08:58 AM
iols tau pu ni memang putih tapi gambo. kurta ittew over grooming
Quote babynina30 7-11-2020 09:40 AM
Dia ni ok? Tak lemari baju?
Quote seulgi 7-11-2020 09:46 AM
Dari dulu lagi berdetik..versi dalam almari jua kah beliau nihh?tapi beliau pu..eh tapi bukan semenggah pun perangai geng pu daie2 ostad jadian segera ni
Quote AshKetchum 7-11-2020 09:49 AM
muka repair jah pon? asal boleh fefeling kpoop khens?

Quote AKAZ85 7-11-2020 09:59 AM
Dari dulu lagi kakyung dah syak peeyu ni macam sesuatu sangat... Ermmm... Ermmmm
Quote Belibis 7-11-2020 10:11 AM
Piyu jelmaan prog tv ni ramai yang ada kecelaruan identiti ke apa?muka masing2 dah nak jadi paknil.
Quote missyL 7-11-2020 10:38 AM
Celah mane same..
Lain je. Hahah

Pu mmg jenis gile glamer belake keee
Quote bluebutter 7-11-2020 11:09 AM
Oh Man!


.......
Quote Orix 7-11-2020 12:06 PM
Sekilas ikan di air............... sangat
Quote ihtisyam1 7-11-2020 12:59 PM
Kat Mana same Tak tahu..... Takleh hadam
Quote deathacker 7-11-2020 02:53 PM
Puas juga dok telek gmbr diorng berdua ni,x jg nmpk serupa. Celah bedah mana yg samanya tah.
Ke Cik Man ni pun rembes dgn Wook jg ke.
Ha ha ha lariiiii
Quote cahaya_emily 7-11-2020 03:09 PM
Muka LDW pun mcm byk sgt direnovate..tak nmpk gagah kt mata iols esp tang bibir merah menyala sgt tu..harap2 LDW bkn gayah..utk PU tu..muka dia xsama pun maybe dia minat teramat sgt kt LDW sampai obses gitu
Quote RatuDunia94 7-11-2020 05:55 PM
Ape korang PU PU ni suci sangat ke.. deols pon manusia gak. Apatah PU PU yg acah2 straight Sesekali nak pleasure diri.. so terkadang type je lah "hot guys fuck in office" sambil pleasure kan diri...
Quote imogenBones 7-11-2020 06:32 PM
Lah PU pun closet ke?
Quote mizzmimi 7-11-2020 07:24 PM
Apakah yang ku baca innih.. Hahaha
Quote Mulotkoyak 7-11-2020 08:56 PM
Kenape ak rase muke die mcm org jawa je...lebar semacam! Bukan kutok ye.. tp pandangan iols la yeee. Xtau ape yg same. Tlg explains gaissss
Quote 234126 7-11-2020 10:03 PM
Lelaki even putih cemana pun tetap kita blh tahu dia pakai foundation ke idok

and motip sangat laki pakai foundation?
Quote helicornia 8-11-2020 12:28 AM
AshKetchum: muka repair jah pon? asal boleh fefeling kpoop khens? <a href="https://lh3.googleusercontent.com/rwee06LRocSoLPWFZtJK9c4jntuVZMqupmiMYIirhMiUF74YA_I3Idd8LNcIVv"target="_blank">https://lh3.googleusercontent.com/rwee06LRocSoLPWFZtJK9c4jntuVZMqupmiMYIirhMiUF74YA_I3Idd8LNcIVv</a> ...

oh ni dia ke dulu? penah tengok tp tk tau org yg sama
Quote dudaberhias 8-11-2020 01:05 AM
apa ni! closet ke apa benda ni...
mintak @Kurex  dan @Themilo scan pakai gaydar theyolsss...
iols tak power untuk kesan2 ni...

jaafar onn tu pun iols hengat straight

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top