Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nabila Razali Tak Tolak Jika Berjodoh Dengan MK K -Clique

4-11-2020 01:43 PM| Komen: 82

Foto: IG
Ramai yang kata Nabila Razali secocok dengan MK K-Clique sejak mereka berlakon bersama dalam muzik video Peluang Kedua.

Kata Nabila dai tak akan menolak jodoh dengan sesiapa pun termasuk MK jika ianya sudah tertulis.



"Kalau bercakap fasal jodoh ni saya tak boleh buat apa, saya faham orang nampak keserasian kami dalam muzik video itu.

"Bagi saya, ia satu tanggungjawab untuk kami sampaikan mesej dan MK lakukan dengan sangat baik," katanya kepada mStar Online.



Bukan main peminat, nak jodohkan Nabila dan MK.

Tapi apa salahnya kalau betul bercinta, dua-dua pun masih solo lagi. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 82
Komen

Previous : Anzalna Nasir Nak Bantu Keluarga Arwah Nur Surya

Next       : Safiey Illias Nak Betulkan Payudara, Buat Mata Macam Barbie

Komen Terbaru

Quote purplish2017 4-1-2021 11:50 PM
follesegal replied at 4-1-2021 10:20 PM
sheols bkn ada ex2 ke sblm ni? i mean ex jantans la.. haha anyway psl bjodohan ngn mk ni si nabila ...

tula mcm ada ex bf kak nab ni. dengan mk tu utk video clip je. xde lebih2 nye

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 4-11-2020 01:50 PM
Eh bukan MK dh ada gfren ke...  
Quote LadyCarefree 4-11-2020 01:56 PM
Adeh. Sampah sungguh gossip2 di bod gossip retis lately ni.
Quote rain2169 4-11-2020 02:02 PM
Tu la.... sampah kannnn
Rain terbukak pulak thread ni....
dah terbukak, terkomen pulakkkk.
adehhhh....
Quote Themilo 4-11-2020 02:06 PM
semua lelaki dalam video muzik dia, mesti ada gosip bersama.. marketing purpose sangat dek..

dulu dengan aedy ashraff (lagu cumi-cumi, now aedy dah bahagia dengan meols), pastu fendy bakri (lagu brum-brum, now fendy dah berbahagia dengan @Kurex ), then MK lak (dengarnya diintai oleh @dudaberhias )
Quote Kurex 4-11-2020 02:10 PM
Themilo replied at 4-11-2020 02:06 PM
semua lelaki dalam video muzik dia, mesti ada gosip bersama.. marketing purpose sangat dek..

dulu ...

Uols dapat bekas2 iols....
Quote taji2906 4-11-2020 02:20 PM
Kurex replied at 4-11-2020 02:10 PM
Uols dapat bekas2 iols....

takde sesi cacian 7 keturunan ke kurex? hahhha
Quote helicornia 4-11-2020 02:23 PM
mmg hari2 wajib ada benang psl nabila kt cari ke? walaupun berita bodo?
Quote ais_kosong 4-11-2020 02:24 PM
tu ja la kisahnya.. baik sikit terus nak couple..
tak tolak jodoh kekdahnya..
Quote mieymiey 4-11-2020 02:24 PM
Gigihnya lahai netizen nak menjodohkan retis. Koserrrrr.
Quote nanasno 4-11-2020 02:25 PM
ei tolong la mk ni badboi kot. toksah la nabila oi ko carik la laki yang elok sikit.
Quote Kurex 4-11-2020 02:34 PM
taji2906 replied at 4-11-2020 02:20 PM
takde sesi cacian 7 keturunan ke kurex? hahhha

3 hari berturut bayar nazar...hari ni habis. Esok boleh sambung cerca
Quote umbut 4-11-2020 02:46 PM
X sepadan langsung
Quote husna_amal 4-11-2020 02:47 PM
Berebut gadis nak berlaki kan MK.
Quote MoonRise 4-11-2020 02:58 PM
Walau bukan peminat nabila, tapi tolong la cari lelaki lain
Quote k0iZ0rA18 4-11-2020 03:08 PM
Tengok video Mstar tu MK yang crush kat Nabila tapi dia yg kena kecam. Wartawan tanya mestila dia jawab kalau ada jodoh tak tolak takkan la dia nak jawab saya taknak MK sebab dia pakai emas . Buatnya cakap taknak kang betul berjodoh lagi kena kecam siang malam
Quote mamajawie 4-11-2020 03:42 PM
muka MK kat dalam kereta tu cam LAN PET PET..celah mana jadi kegilaan ramai pun ioollss xpaham..
Quote adelea 4-11-2020 03:59 PM
Themilo replied at 4-11-2020 02:06 PM
semua lelaki dalam video muzik dia, mesti ada gosip bersama.. marketing purpose sangat dek..

dulu ...

Uiks.. uols ada kelab apa nih
Quote adelea 4-11-2020 04:01 PM
mamajawie replied at 4-11-2020 03:42 PM
muka MK kat dalam kereta tu cam LAN PET PET..celah mana jadi kegilaan ramai pun ioollss xpaham..

Mk ni dia senyum mmg sweet
Sweet budak budak nakal yg di sukai wanita wanita bbnu
Quote domok 4-11-2020 04:15 PM
mamajawie replied at 4-11-2020 03:42 PM
muka MK kat dalam kereta tu cam LAN PET PET..celah mana jadi kegilaan ramai pun ioollss xpaham..

Ingatkan aku sorang yang rasa camni... Memang aku tak nampak celah mana hensemnya si MK ni...

Lihat semua komen(82)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top