Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Bekas Kekasih PU Riz, Amal Syahmina Trending Di Media Sosial

4-11-2020 12:15 PM| Komen: 497

Tiba-tia sahaja nama bekas kekasih PU Riz trending di media sosial.

Rata-ratanya mendoakan agar wanita itu tabah dan akan menemui kebahagiaan nanti.

Kredit foto: IG

Antara komen:

"Perasaan dia, hanya dia dan Allah sahaja yang tahu. Kepada yang melalui perkara sama juga tahu persis apakah perasaan dan kekecewaan ini.

"Kepada Amal, semoga awak kuat. Allah mahu memberikan yang lebih baik. Tak salah kalau rasa kecewa. Menangislah sehingga puas. Saya doakan Amal bahagia hingga jannah."



"Amal kuat. Saya doakan semoga Amal dipertemukan Tuhan jodoh yang jauh lebih baik daripada yang sebelumnya."

September lepas, Amal mendedahkan hubungannya dengan PU Riz retak keana kehadiran orang ketiga.




"Hubungan kami diuji dengan kehadiran orang ketiga dan ia adalah kesalahannya sendiri kerana tidak cuba mempertahankan saya. Meletakkan saya sebagai satu pilihan adalah satu hal yang tidak wajar. Apapun anda berhak memilih apa yang anda mahu lakukan dan saya hormat keputusan anda serta cuba menerimanya.

"Saya sentiasa percaya dengan ketentuan Allah. Ada hikmah masa akan datang.  Saya tidak pernah menyesal mengenalinya. Dia pernah menjadi sebahagian daripada hidup saya yang menjadikan siapa saya pada hari ini," katanya.



Difahamkan, Amal kini reda dengan ketentuan yang berlaku dan ingin memulakan hidup baharu. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 497
Komen

Previous : Azza Elite Meniaga Di Lokasi Shooting, Tak Apa Ke?

Next       : Anzalna Nasir Nak Bantu Keluarga Arwah Nur Surya

Komen Terbaru

Quote naina 19-11-2020 12:02 AM
Nampak sweet dan cerdik dak amal ni..mainkan perasaan orang dosa tau. Kifarah nanti. Mmg bukan jodoh. Tapi caranya tu blah cmtu je demi mngejar sebutir bintang yg belom tentu bersinar tu menyakitkan pihak sana,well..hajah sedang mmbakar apinya sndri..muahahaha

Lain-lain Komen

Quote mamaneesa 4-11-2020 12:18 PM
alahai, budak tu dah lama senyap kot...awatla trending blk, kang x pasal2 tentera hajah serang dia ni
Quote Skydiva 4-11-2020 12:24 PM
mamaneesa: alahai, budak tu dah lama senyap kot...awatla trending blk, kang x pasal2 tentera hajah serang dia ni


Memang dh berduyun pun serang.. dikatenye budak ni x move on n sape2 yg support die pun x move on.
Quote MatDeghem 4-11-2020 12:28 PM
Wanita yg baik Hanya untuk lelaki yg baik....

Lelaki yg auta Hanya untuk wanita yg auta juga.
Boleh gitu?


Pasti kamu akan berterima kaseh pada hajjah satu Hari nanti.

Masa bebird PuRiz berterbangan...masih couple dgn adik Amal ini kah?
Quote imogenBones 4-11-2020 12:28 PM
Seems intelligent this girl..gaya pun sopan elegant
Quote irvene 4-11-2020 12:31 PM
no worries Amal. lelaki yg mainkan perasaan perempuan ni Allah akan balas balik samada cepat atau lambat sahaja. aku dulu pun pernah kena. now aviation industry melingkup, dgn kau2 pun melingkup wahai jantan. Doa org teraniaya, Insyallah dimakbulkan. Allah bayar cash, mana nak tanggung anak bini lagi
Quote lattehazelnut 4-11-2020 12:31 PM
Pensel 2b pun nak berebut.. alahai..
Quote Masukkeluar 4-11-2020 12:31 PM
Edited by Masukkeluar at 4-11-2020 01:06 PM

kesian dak amal ni.. kena kutuk kaw kaw dgn fans niqabis. suruh dak amal ni sedar diri pu pilih niqabis.. 5 tahun kot.


elok juga tak berjodoh dgn pu. baca kat twitter bersepah sepah dak dak uia spill tea psl pragai buruk pu bakal laki niqabis ni.
Quote Aunty_Acid 4-11-2020 12:32 PM
beauty with brain
Quote mamaneesa 4-11-2020 12:32 PM
Skydiva replied at 4-11-2020 12:24 PM
Memang dh berduyun pun serang.. dikatenye budak ni x move on n sape2 yg support die pun x move o ...

bongok tui dorg ni...aku nk tgk sok, yg pakat ramai2 kata gepren jeeee, xpela putus...kalau boifren korg kena rampas nk tgk korg meroyan ke x. mostly bbnu kan yg mengomen kan, jauh lg perjlnan hidup korg
Quote lattehazelnut 4-11-2020 12:33 PM
MatDeghem: Wanita yg baik Hanya untuk lelaki yg baik....Lelaki yg auta Hanya untuk wanita yg auta juga. Boleh gitu?Pasti kamu akan berterima kaseh pada hajj ...

No such thing
Perempuan cantik walaupun perangai jahat mcm setan sentiasa utk lelaki yg baik..
Quote seri_mawr 4-11-2020 12:34 PM
lawa si amal ni...

ada jodoh yang lebih baik untuk Amal..

Allah lebih tahu...

lawyer ke si amal ni?
Quote irvene 4-11-2020 12:35 PM
mamaneesa replied at 4-11-2020 12:32 PM
bongok tui dorg ni...aku nk tgk sok, yg pakat ramai2 kata gepren jeeee, xpela putus...kalau boifre ...

kadang ada gak andertu puki masam
Quote Aunty_Acid 4-11-2020 12:37 PM
mamaneesa replied at 4-11-2020 04:32 AM
bongok tui dorg ni...aku nk tgk sok, yg pakat ramai2 kata gepren jeeee, xpela putus...kalau boifre ...

.
.
.
ala biasalah benak mmg mcm tu
iq kosong point lima

org pun ramai tau sebelum ni benak mmg kaki maki hamun

Quote mamaneesa 4-11-2020 12:38 PM
irvene replied at 4-11-2020 12:35 PM
kadang ada gak andertu puki masam

hahahaha...sadis tul
Quote Tailgate 4-11-2020 12:38 PM
Sweet Amal ni...semoga Allah pertemukan dia dengan yang lebih baik untuk dia.
Quote suzycutegal 4-11-2020 12:41 PM
Tak pe dik. Semoga dpt jodoh yg betul2 baik n betul2 syg awk seadanya n membahagiakan awk di dunia n akhirat selama-lamanya ya
Quote Incanto 4-11-2020 12:42 PM
Semoga Amal tabah dan di beri  kejayaan dan pasangan yang lebih baik
Quote Skydiva 4-11-2020 12:43 PM
Edited by Skydiva at 4-11-2020 12:44 PM
Masukkeluar replied at 4-11-2020 12:31 PM
kesian dak amal ni.. dia dh move on lama dh. ig dia pun chill tunjuk masak buat roti buat kek.. cool ...


Tumpahkan la sikit pasal die kat sini. Nk tau jugak pasal muke ala2 lelaki lindungan kaabah, pakai jubah 24jam dgn kopiah x tinggal. Pernah ade bdk cam die ni time iols blaja sane, perangai x semenggah gak. Sblm masuk uia buat diploma mcm2 kes die buat, masuk uia, dpt golongan kayangan ala2 hajah ni, pijak semut pn istigfar. Padahal gmbr kat katil dgn ex gf org dok share je kat blakang.
Quote anony-mous 4-11-2020 12:44 PM
Nampak sesuai amal ni dgn PU. Harap amal pilih yg betul2 waras. Jgn jd mcm ina mawi. Pilih sohai

Lihat semua komen(497)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top